-
PROHARDVER!
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
A képre is érdemes rákattanni. :-)
Visszatérve a topik címére, engem is meglephetne valaki egy ilyen Nakzennel.
Nakzen and Citizen teamed-up on this Eco-Drive Solar Chronograph. Like all Japanese Watches it's highly innovative, technically advanced comes from a long tradition of excellent. The 681 Citizen-Miyota movement powers watches the world over including fine Swiss timepieces.
From a stylistic point of view, this watch replaces the MTGS1030BD-1, however, it does not use radio control.
This watch comes with a leather band and a signed clasp. The case is made of Marine grade 316L stainless steel and a non-scratchable Sapphire crystal. It has chronograph functions (stop watch) plus day date and tachymeter. Traditionally users include race drivers, pilots, athletes and hikers. Many men find it attractive enough to wear with a suit or fashionable attire.
Who is Nakzen? The Japanese subsidiary of Shenzhen Meigeer Watch Co., Ltd. located in Guangdong, China. Meigeer also owns Swiss watchmaker Ruimas. Meigeer is a popular domestic brand in China, who's watches are sold at high-end Jewelry stores. I purchase these watches from a US based distributor and service provider.
Quick Highlights
316L steel case
Sapphire
5ATM
Two years warrantyDetail Specification
Description: water resistant solar power wrist watch
Case Size: 45.0.*48.0mm
Case Material: 316L Marine stainless steel
Lens: Sapphire glass
Band Material Genuine leather strap
Buckle:
NashCrown: 316L stainless steel
Caseback: Stainless steel
Movement: Citizen Miyota Finetech H500H Eco-Drive
Function: Time indication;Three hands/Calendar/ Luminous pointer design
Water resistant: 5ATM
Manufacturer NAKZEN
Item style: luxury sport watch
Warranty: Two years[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
petipetya
nagyúr
válasz petipetya #3528 üzenetére
Másodszorra találom meg ezt a Curren 8224-et, így a sors biztosan azt akarja ezzel mondani, hogy rendeljem meg. Ki vagyok én, hogy egyszerű gyarló halandóként ellentmondjak a felsőbb hatalomnak? Berendeltem.
Curren 8224 Day Date Display Men Quartz Watch - WHITE and BLACK
"nincs rá lezsóidő"
-
toto0569
addikt
válasz Rodzser Mór #7311 üzenetére
igaz ,a típus más de itt működik.
1.20-nál keresd -
petipetya
nagyúr
válasz Rodzser Mór #7311 üzenetére
Működik. Az alin vagy a gearbesten láttam ezt a kérdést, és az eladói választ.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Megjött a Xiniu Watch Men Retro Design Leather Band Alloy Analog WristWatch Men Quartz Watches Relojes mujer
1.71 USD volt, csak brahiból rendeltem, kíváncsi voltam mi érkezik 500 Ft-ért. A szíj természetesen gagyi és nem hajlik, ám az óra elég pofás. Kihúztam a koronát és úgy raktam el a fiókba, mert nem viselésre vettem.
"nincs rá lezsóidő"
-
Breki
veterán
-
cadgers
aktív tag
Sziasztok!
Ha valakinek van DZ09, vagy hasonló órája, kérem nézze meg, vagy informáljon, hogy akkumulátor nélkül be kell-e kapcsolnia ha a töltőkábel rá van dugva!
1 nap után megadta magát a DZ09, egyáltalán nem kapcsol be, még akkor se ha az akksi bele van paszirozva a foglalatba. Akksival és anélkül is folyamatosan fel/le csatlakozik windowsban.
Ha akksi nélkül is be lehet kapcsolni, akkor nem rendelek hozzá újat, mert akkor nem az a baja.
Előre is köszönöm! -
ALgore2
tag
Sziasztok!
Ezekkel van tapasztalat?
https://aliexpress.com/s/item/32787083480.html[ Szerkesztve ]
-
ALgore2
tag
-
Breki
veterán
válasz ALgore2 #7324 üzenetére
Ezt akartad?
(#7323) ztibor a 2* még oké, de a háromszoros árrés azért elég durva szerintem, ha más boltok is akik kínából szerzik be a cuccokat ilyen árrést használnának hát.........
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
Így igaz!
Sajnos egyre inkább elszaporodik az a jelenség, hogy a vevők a kínai árat követelnék meg itthon is, csak azzal a különbséggel, hogy itthon minden legális legyen, legyen hozzá support, legyen garancia, és legyen bemutatóterem is.
Sajnos nem csak az óráknál, hanem a mobiloknál is ugyanez a helyzet! Akinek drága az rendeljen kintről, viaskodjon a kínaival gari ügyben (vagy egyenesen dobja a kukába a sz@rt amit küldtek), várjon a portékára heteket, és legyen vele boldog![ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Breki
veterán
válasz gipsztigris #7330 üzenetére
Te komolyan azt hiszed, hogy van hozzá support, minden legális és van bemutatóterem?
Ha minden legális lenne ugye nem azt az alapárat néznénk, meg ugye a kinai barátunk se annyiért szerzi be kint amennyiért adja, neki is van rajta szép kis haszna. Egy barátnőm kint él részben családja kìnai, hallottam pár dolgot, meg korábban beleláttam, hogy működnek az itteni kìnai üzletek. Én abban se vagyok biztos, hogy külön raktárkészletet kell fenntartaniuk.
Egy webaruházat kellett csinálniuk, erről meg számìtógépesként van tapasztalatom.
Az meg, hogy egy teljesen normális hozzászólásra ìgy reagálltak csak megerősìt ebben. Nem nagyon bìzom az ilyen bolt garanciájában erről is van sajna tapasztalatom.
-
gipsztigris
addikt
A posztomat kisarkítottam természetesen!
De ha hivatalosan bejegyzett vállalkozás (Magyar adószám, cégjegyzékszám, stb.) hozza be az országba és úgy értékesíti, akkor alsó hangon a beszerzési ár duplájával lehet számolni az eladási árnál.Ha a "sufni" webáruházakról beszéltél akkor elbeszéltünk egymás mellett, ugyanis én a legális hazai vállalkozásokról írtam.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
titán
Havonta hány darab 5 ezer forintos (egyszerűség kedvéért nettó 4000 Ft, áfa 1080Ft) órát kell eladni (elábé mondjuk 3500, azaz 12 dollár, hasznon 500 forint), hogy ki lehessen fizetni egyetlen (!) darab alkalmazott bérét (150k), adóját, járulékait (120k) szerverüzemeltetést (5k), raktározási költséget (50k), az 1000 darabos (3,5M) raktérkészlet cashflow fenntartási költségét (hitel havi 1,5%, 50k), iparűzési adót (7k/hó), könyvelést (40k), garanciális veszteségeket (legyen kb. 3% meghibásodás, -120 Ft/db, maradék haszon 380 Ft). Költségek tehát 420ezer forint, darabján a haszon 380 Ft. Havi 1100 darabszám. Tehát munkanaponta 50 darabot kell eladni, kiszolgálni, számlázni, csomagolni, ügyintézni, visszavenni 14 napon belül, garanciázni. Ezt egyetlen ember akkor se tudja elvégezni, ha Sztahanov a vezetékneve. Beteg lesz, szabadságra megy, a gyereke lesz beteg. És akkor még ott a probléma, hogy minden rohadt napon el kellene adni ötven hülye kínai órát valakinek. És akkor hol van a befektetés (polcok a raktárba, irodafelszerelés, webáruház fejlesztése). Na ezért fog csődbemenni a Genevás bolt is rövidesen. Mindig lesznek olyan próbálkozók, akik nem tudnak számolni, belevágnak ész nélkül, de a matematikát nem lehet meghágni, az mindig nyer.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
xhege
veterán
Self-wind órákból melyik az, amit érdemes rendelni, és tisztességesen működik?
-
hpsafl
tag
Foszforeszkáló port milyen anyagba szoktátok keverni? Sima pillanatragasztó jó hozzá? Körömlakkal próbáltam, de nem az igazi.
Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
-
-
Breki
veterán
Na jó ennyire, nem akartam belemenni, te valami könyvelő vagy pénzügyes lehetsz :-), nekem ez túl tömény, de akkor nézzünk ahogy én számolok.
Egy konkrét óra:
Curren 8152 beszerzés nekem 2000 volt, nagyobb tételnél és beszerzési áron 1500, de azt is el tudom képzelni, hogy ezer.Óra s...-nál ez 8000
tehát egy órán van 6500 haszon. Áfa, W..ha ügyesen csinálják szerintem szintén megoldható.
Raktáraink nekünk vannak legnagyobbak szerintem a megyében salgó polcban, és iratfolyóméterben is, van képem ezek kialakításáról, de szerintem, ez esetben Esztergomi óraüzletben elég egy szoba sima raktári dobozokkal típusonként. Tehát nincs nagyon külön raktározás pluszköltség.
gondolom megvették az egész webáruház modult, egy KISKER
HALADÓ webáruház kb 8000 saját igényre szabva. Ez havonta két óra eladása.Ennek kezeléséhez szerintem elég egy ember, nincs ily helyben állandóan senki személyes átvétel csak telefonos megbeszélésre.
A szállítás viszont ingyenes ez plusz pont. Viszont ha minden ok rendben lenne, nem tiltottak volna le, hanem normálisan válaszolnak szerintem.
A Geneva-s bolt meg nem megy csődbe mivel nem webáruház, hanem egy óraüzlet egy nagy bevásárlóközpontban a mozgólépcső mellett, pl ott láttam azt a Dieselt amit korábban itt is kerestem.
A Camponában is szerintem kb ennyiért láttam.Az állami terhekben egyetértünk, ezekbe nem mennék bele már elég off itt, meg ez a része már nem az én asztalom.
Azt azért megmutatnám, hogy ugyanez az óra egy másik áruházban ahol licitálni lehet jelenleg ennyi.
-
titán
A raktárhelység, amiben berendezzük a kvázi irodát is, ingyen van? Egy webáruházra gondolva egy vidéki, jelentéktelen kis lukkal számoltam havi ötvené', szerintem ultrakonzervatív voltam. Genevások, ha forgalmaznak (valóban) túlárazott divatvackokat is, akkor hülyeségek elférnek mellette. Lehet azért tartják csak, hogy megmutogassák a boltban, hogy milyen szar minőség a kínai. De üzleti modellnek halott. Nem könyvelő vagyok, üzletviteli tanácsadással foglalkozok.
Elemezzük ezt az órát alaposabban az ő oldalukról.
Beszer ár mondjuk 1500 szállítással
Gari költség 50
Eladási ár 6300+áfa
Haszon 47502 alkalmazott bére (300k), adó, járulék (240k) szerverüzemeltetés (5k), raktározási költség (50k), cashflow fenntartási költség (hitel havi 1,5%, 50k), iparűzési adó (12k/hó), könyvelés (50k), kellékanyagok (30k), közösségi marketing (50k), reklámköltségek (30k)
Nem várt kiadások +10% (80k)összesen 900k/hó
Ha naponta 10 órát eladnak, akkor havi 1,6M az árbevétel, 300k az elábé, 10k a gari, 340k az áfa, 900k a működési költség, összesen 1,55M. Haszon: hatalmas 50ezer forint. Tehát napi átlag 10 darabig még 8000 forintos áron is csak veszteséget termel, után jön némi haszon.
A licitesről meg egyáltalán nem beszélnék, attól, hogy valaki hülye, még nem kell mindenkinek annak lenni.
Na mindegy, ez volt az utolsó ilyen jellegű hozzászólásom, bocs, hogy ilyen elég offtopikkal foglaltam a helyet.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest