Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • baal-amiga

    senior tag

    Szóval Zelos Swordfish Field Stonewash 38...
    Év végén már nagyon bizseregtem, hosszú órákat töltöttem virtuális "órázással", alis kosár telepakolástól az ebayes/ch24-es nézelődésekig volt minden, tudjátok hogy van ez, de sikerült megracionalizálnom a dolgot, meg nem is jött a vágy.
    Aztán valahogy belecsúsztam a Zelosba... a többi már történelem :)
    A mérete nagyon jó, 38mm 46mm l2l-gal; formájánál fogva szépen rásimul a kezemre, pedig vékonka csuklóm van (a teljes hosszúságú szíjjal a bokámra is csatolhatnám, olyan hosszú). A tok valami zseniális: sok él, letörés, szépen megmunkálva, mint egy mini Lego űrhajó; a szíj tömörszemes természetesen, nem vág, nem húz, gyorsállítós csattal szerelt. A számlap színe és tipográfiája nekem nagyon tetszik, ad neki egy vintage hangulatot, sötétben pedig előjön a modernsége a bika lume-mal, annak elhelyezésével. Nagyon egyben van. NH38 ketyeg benne, végre egy dátummentes werk a dátummentes órában :)
    CH24-en tettem egy pofátlan ajánlatot a SW-nek, gondolván hogy elutasítják, aztán megnyugszik a lelkem, de erre nem adtak egy jót? Amire én nyilván azért replikáztam, így lett 382€ a vége a 456 helyett; hát csak nem hagyom veszni?! 2-án adták fel, délelőtt hozta a futár.
    Fények nem jók, de a tokról azért mutatnám, beszédes.

    "God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8

Új hozzászólás Aktív témák