- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz kk831228 #4400 üzenetére
én is rendelek szerintem most pár ilyen niche mintát, csak ötlet kellene, hogy milyet... Creed Aventus, Montale Black Aoud, Cedrat Boise már kosárban van, esetleg valamelyik Tom Ford?
még 1-2-t szeretnék, de nem akarok sokat se költeni rá, hiszen csak minták...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
-
-
pohár
félisten
válasz kk831228 #4445 üzenetére
na azt kurvára remélem én is, hogy nem fog tocsogni a csomag belülről...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Motion_Blur
félisten
válasz kk831228 #4458 üzenetére
Amúgy ezt az illatot keresem:
Számomra ez (volt) a tökéletes női parfüm...
De már évek óta nem forgalmazza senki... most ezt találtam ami talán hasonlíthat rá: [link] mondjuk a liliom vs rózsa, hát... elég nagy lehet a difi.
Vélemény? Esetleg alternatív forrásból?
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
pohár
félisten
válasz kk831228 #4476 üzenetére
én totál mást vártam, nem egy ennyire fás valamit, de hát különböző emberek, különböző ízlések
-
pohár
félisten
válasz kk831228 #4482 üzenetére
azokat még nem próbáltam ki, ezeket lemosni nem nagyon tudom amúgy sem, majd késő este kipróbálok még kettőt, az utolsó holnapra fog maradni
-
Pé
senior tag
válasz kk831228 #4484 üzenetére
Teljesen más a kettő. Az Amouage az Agar-os, az nem annyira fás jelleg, illetve nem "olyan" fás.
pohár: Kíváncsi voltam mit szólsz az Aventushoz. (merthogy az nekem se jön be )
(Bár meg kell hagyni, először volt csak szörnyű rossz, utána inkább semilyen. Van benne egy vetiveres, dohos, vonal ami bejön. Mintha egy öreg kastélyban lennél. Lehet hogy "haverkodni kéne vele" és közelebb kerülnék hozzá ... )[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz kk831228 #4489 üzenetére
akkor valószínűleg tetszeni fog az Aventus
egész jó ez a Montale Black Aoud, a rózsás felhang tényleg érdekes benne, kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz 30 perc múlva
az Amouage Epic is csillapodott rendesen, kellemes, finoman fűszeres illatú lett, már csak a Tom Ford Noir maradt hátra
-
kk831228
addikt
válasz kk831228 #4505 üzenetére
Ez az Aventus, egyszerűen nem hiszem el... Meg kell szagolnom majd valamikor a Neroli-nál is...
Biztos hogy ez az az illat amit mindenki imád??
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
rizso
addikt
válasz kk831228 #4506 üzenetére
Párom is csak szimplán 'büdi'-nek hívja Sokan nem is magáért az illatáért veszik, hanem mert tudják, hogy sokan tudják mennyi $$$, és...gondolom nem kell magyarázni
Én nemrég az egyik ügyfelemen éreztem egy nagyon kellemes illatot, mondom rákérdezek mi az. Nem tudta mi, mert asszonytól kapta, de valami Avon parfüm volt. És mennyi egy Avon parfüm, 5000Ft? De sokkal jobban tetszett, mint a híres Aventus (persze ha megdobna valaki egy üveggel, nem mondanék nemet ).
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Kimmuriel
aktív tag
válasz kk831228 #4508 üzenetére
Bizony-bizony, örök szabály, hogy ne higgy senki véleményének, csak a saját orrodban bízz!
Nincs olyan, hogy egy illatnak papírforma szerint tetszeni kéne. Lehet az akármilyen népszerű, ha neked nem jön be, akkor ne erőltesd! Te fogod hordani, elsősorban neked kell hogy tetsszen. -
pohár
félisten
üdv a klubban
nemrég megszagoltam a csuklóm, még mindig érzem a Black Aoudot rajta kicsitGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Kimmuriel
aktív tag
válasz kk831228 #4513 üzenetére
Én is most nagyon a niche felé hajlok. Ha egyszer a Neroli parfüméria felé jársz, ajánlom figyelmedbe (no meg persze a többieknek is) a Parfum d'Empire illatokat, ezt még úgy a niche parfümök között is kiemelkedő parfümháznak érzem, van ám a parfümjeikben mélység rendesen!
-
Jhonny06
veterán
Én imádom az Aventus-t, pont ilyen "szétosztós" módon vettem, egy német srác vett egy 500ml-es flakon-t és azt oszottta szét. 100ml volt kb. 21-22k, boltban a 125ml 60-70k.
Viszonylag egyszerű parfüm, de baromira eltalált. Kb. az egyetlen nyári illat, amit hordok, amúgy csak téli parfümjeim vannak. De jövőre parfüm téren az a terv, hogy a nyári kollekciómat kicsit bővítsem, valószínűleg az Atelier Cologne-tól lesz 2-3db.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz kk831228 #4520 üzenetére
nekem is belemászott, de kitakarítottam a többivel szerencsére
ez a Tom Ford Nior nem rossz, kicsit púderes, édeskés illat, tetszik
-
Maksifül
senior tag
válasz kk831228 #4528 üzenetére
Van pár ház, amiket nagyon kedvelek, de azok közül sem az összes illatot.
Alapvetően az édes illatokat favorizálom, nekem a szúrós, masculin illatok marhára nem jönnek be.
Talán a legtöbb tetszetős, egyedi, s nagyon különleges illattal a Kilian termékei között találkoztam eddig.
- Back to Black
- Love
- Amber Oud
- In the city of SinNagyon szeretem még a Parfums de Marly háztól a következőket:
- Oajan /ez a legjobb, sajnos nem tartós rajtam egyáltalán/
- Herod
- Pegasus
- GallowayImádós illatok vannak az ODIN kollekcióban is. Kifejezetten 2-t szeretek nagyon, de a többi is kivételesen jó.
- 02 Owari
- 09 PosalaNagyon tetszik a Profumum Roma néhány illata is:
- Eccelso
- Acqua Viva
Acqua e ZuccheroA legjobbak viszont, ami az összes fentit kenterbe veri, s nem is tudok sorrendet állítani közöttük:
- Shay & Blue - Salt Caramel
- Naomi Goodsir - Or Du Sérial
Na, ezek, azok, amik tombolnak rajtam, s nem tudok úgy elmenni a parfümöspolc mellett, hogy ne vegyem le a kupakját, s szimatoljam meg őket.. ahogy mások sem, akik meglátogatnak
Mindkettő rendkívül egyedi, nagyon kellemes, és rettenetesen tartós és nagy a felhője.
A Salt Caramelt a csuklómra egyet kenve kis üvegcséből az utcán, séta közben simán lehetett érezni.
A Neroliban tett látogatásom során, amikor 8 különféle illatot fújtam a 2 karomra, hazafelé a kocsiban csak az Or du Sérialt lehetett érezni.. az összeset elnyomta nagyon durván.Sajnos, sok illatot nem volt alkalmam még megismerni, amikre kíváncsi vagyok, de ezek is leginkább azért, hogy megtudjam, "vajon mit esznek rajta annyian?" Ilyenek a Tom Ford illatok, mint pl a Tobacco Vanille valamint a nagyon nagy népszerűségnek örvendő Roja termékcsalád.
Van egy kis kollekció már, amit tesztelgettem, bár azóta már kiegészült pár új illattal:
[ Szerkesztve ]
Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U
-
Maksifül
senior tag
válasz kk831228 #4545 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint a Creed parfümöket kézzel készítik, így történhet meg, hogy az Aventusból is az egyik ilyen, a másik olyan illatú. Vannak, akik Aventuson belül is kifejezetten az adott batch kóddal rendelkező változatokat keresik, míg a másokat meg sem vennék, hiába Aventus.
Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U
-
mufi
senior tag
válasz kk831228 #4561 üzenetére
És ez hogy jut el hozzám? Meg a posta mennyi? Még sose vásároltam külföldről.
szerk: találtam egy britt oldalon 490 fontért. Az bár közelebb van, de ami a szállítást illeti én azért szkeptikus vagyok...vagy?[ Szerkesztve ]
Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
mondomén
őstag
válasz kk831228 #4568 üzenetére
Én most értem haza a mintákkal. Ez az Aventus, fu de jó bakker, imádom. Viszont most, hogy tudom milyen, azt is tudom sokan használják. Na nem baj, ha rendeltek egy kisebb adaggal szerintem én is beszállnék! Aztán van itt Sand Aoud ami még tetszik. Viszont ez nem olyan markáns a bőrömön, kicsit halovány, de ez is nagyon finom! Black Aoud abszolút nem. Na és a Salt Caramel. Hát ettől kifolyik az agyam, nagyon tömény, egy-egy nagyobb slukknál émelyítő. Viszont tetszik, még nem tudom hordanám e. Kaptam ajándékba egy Dark Aoud-ot is, ezt máskor. Már csak a könyökömön van hely...
@thomeef
Az szívás, sajnálom. Parfümön én inkább nem spórolok. Azért mégiscsak a bőrömre fújkálom.[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
válasz kk831228 #4574 üzenetére
Neroli. Nem olcsó, de nem akartam várni rájuk... Még ott megszagoltam a Diptyque Philosykos-t. Ez amilyen egyszerű, annyira érdekes. Abszolút nem tudtam eldönteni, hogy tetszik vagy sem. Viszont azt vettem észre magamon, hogy folyton az orromba dugva sétálgatok fel alá.
-
mufi
senior tag
válasz kk831228 #4577 üzenetére
Creed olaláról csak is kizárólag, de most kaptam egy infót, hogy valami fórumról lehet rendelni egy spanyol fickótol. A kérdés az, hogy egy ilyen kategóriájú parfümöt mernék -e rendelni valami "sufni" helyről. Ja, 250 ml az már mennyiség ebből...bár, múlt hónapban 100 rongyot adtam parfümökre...de akkor még nem ismertem az aventust, pegasust, isofarkandot...
-
mufi
senior tag
válasz kk831228 #4581 üzenetére
Feliratkoztam minden oldalra, ahol van 500 ml-es kiszerelés, amint kapok mailt, hogy van, írok mindenkinek. De azt gondolom a többiek is jónak látják, hogy csak hivatalos forgalmazótol, vagy magától a creed-től vásároljunk
-
Jhonny06
veterán
válasz kk831228 #4587 üzenetére
Ez a "good batches" azért hülyeség, mert mindenkinek más jön be. Nincs olyan, hogy jó vagy rossz. Én amit most nyáron vettem 100ml-t, az 14L01 és ezzel nagyon elégedett vagyok. Jó balansz van a gyümölcsösség és a fásság között. De ez is olyan, hogy néha alig érzem magamon, de a több méterre álló csaj mondja, hogy milyen jó illatom van. Máskor meg brutálisan erős. De az Aventus-ra általában azt mondják, hogy nagyon trükkös illat. Semmit nem jelent, ha magadon nem érzed.
Még korábban vettem 30ml-t, abból nem igazán használtam és nem is annyira jó, mint ez. Nem tudom fejből a batch number-t, de megnézem ha hazaérek.
Egyébként rendelésnél nem fogsz tudni batch-et választani, nyilván azt fogják küldeni, amiből van raktáron (általában valami frissebb szállítmány, tehát 15-tel kezdődik (a 2015-öt jelölve). Kivéve, ha privát személytől vásárolsz és direktbe jelöli. Egyébkbént ami horror áron megy, az a 11Z01 és brutál hype van körülötte. Még nem próbáltam, de én a mostanimmal is elégedett vagyok, tuti nem költenék erre több pénzt.
Én olyan 85-90 eurót fizettem a 100ml-ért szállítással együtt (egy német srác vett 500ml-t, BaseNotes-on találtam). Ennyit nagyon megért, mert baromi tartós és sok nyarat ki fog vészelni, de sokkal többet nem ér, bármennyire is jó illat.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz kk831228 #4630 üzenetére
hehe, én igényeltem a Burberry-től illatmintát, küldtek 3-at is
-
mufi
senior tag
válasz kk831228 #4643 üzenetére
Pont az a lényege az Aventusnak...niuncs elájulva tőle senki, elmegy elmegy aztán rákérdeznek egy idő után, hogy mi ez...meg de jó...meg finom...meg, hogy "ilyet még sose éreztem"...ja persze majdnem 90 rongyos parfüm de ami tényleg igaz, hogy iszonyat erős és intenzív ÉS mégsem tolakodó...
A barátnődnek egyébként mi jön be?Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
-
mufi
senior tag
válasz kk831228 #4653 üzenetére
Akkor Ő inkább az ilyen meteroszexuális parfümöket kedveli. Így megértem. De mondjuk akinek bejön a Bleu de Chanel, Alluere Home Sport Extreme, Pegasus, Isfarkand, azoknak bejön az Aventus is.
(#4660) kk831228 - Ezért kell ipafrümériáról rendelni. Nekik visszaküldheted, ha nem tetszik, és visszatérítik a vételárat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest