- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mukucs
senior tag
Valaki ismeri ezt az YSL.-t?
-
mufi
senior tag
válasz slick-adam #13520 üzenetére
Hallod ezek közül az utolsót láttam de nem szagoltam de most rámegyek.
igen - harmatgyenge...ennyi...Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
Mukucs
senior tag
Köszi mufi!
Még egyszer megkérdem: Valakinek Rasasi Hawasból valamennyi?
-
törölt tag
Virgin Island Water 10ml fújós van valakinek?
-
Krisz1000
tag
Azie és melyik lenne az a 2 évjárat?
Bár a szintetikusságát tekintve van egy gyanúm hogy ami esetleg tényleg szuper volt pár éve, már hiába venném meg old stockból, nem hozná azt, mert megbomlott kissé. fene tudja hogy tárolják ezeket a parfümöket, mennyi meleget kapnak...
de azért érdekelne
-
Krisz1000
tag
válasz slick-adam #13545 üzenetére
jaj de Ti most itt húzzátok a Jeremy-t, ne már legnagyobb ember.
én már az elejétől követem, nem véletlen h YT-on is mindenki támadta.pontosan annak a rossz hozzáállásnak ment neki, ahogy a legtöbb pasi értékeli a parfümöket, gourmand, mint a szivarokat stb. kit érdekel, hogy nekünk tetszik a cucc, ha a puncik büdösnek találják. nekem is több dologban formálta az ízlésem.
hiába tartom zseniális illatnak a hermes terrát meg terra fraiche-t, ha a nők szerint olyan szaga van mint a büdös narancsnak meg öregembernek - retardáltak, de mit tudsz csinálni, megmagyarázod egy nőnek logikusan, h ez egy kurva jó illat? nem fog menni.
illetve örökre hálás vagyok neki, hogy visszahozta az ADG-t oda, ahová való, a csúcsra. emlékszem 15-ben mikor megvettem az essenzát (100% elégedettség) könnyes emlékek közepette, többen húztak miatta. Pfff mi eeezz, ez egy 20 éves parfüm, stb stb. Miközben az egyik legzseniálisabb illat amit valaha kreáltak.
az issey odessey nem tudom hol tudnék rászagolni. ellenben én még az eredetiről beszéltem, amit anno kaptam 90es évek második felében.
aventus kontra sauvage... szerintem nem ezt mondta, hanem azt hogy hasonló funkciót tud betölteni töredék áron.
aventus-szal pont ezért kérdeztem nemrég, h mi ez a notino-s teszter, mert nem vagyok elájulva tőle. 2 hete szagolgatom fujok is picit gyorsan. szóval minőségi, de nekem túl erős a füstös része és túl gyenge a gyümölcs. túl nehéznek érezném kánikulában. persze lehet a gyümölcs akkor távozott, amikor a notinónál kiadagolták
-
Mercutio_
félisten
válasz slick-adam #13561 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Petyke77
tag
válasz Krisz1000 #13560 üzenetére
Ez is egy vélemény igen. Nyilván az átlagembernek aki már eljut a dezodoron túlra és szeretne valami népszerű parfümöt,amit akár meg is dícsér a környezete de nem akar ksok időt/pénzt költeni rá annak segítség. De a csatornája nagy része parasztvakítás meg fizetett tartalom. Elhitetni az emberekkel hogy ez meg az a tuti panty dropper parfüm amitől egyből becsajozol az annyira nem fair. Mert ilyen nincsen.😎
[ Szerkesztve ]
-
slick-adam
aktív tag
vegülis Jeremy jo arc volt, kar, hogy mar nem aktiv.
parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu
-
Azie
őstag
ez is egy vélemény. szerintem te nem ugyanazt a dzseremit dícséred, akit mi szidunk, vagy nagyon más a hiteles szó jelentése a szótáradban. gondolom az utóbbi a tényadat.
vagy színtiszta trollkodás / szarkazmus az egész kommented, ezesetben
bővebben, mert vicces volt amiket írtál, cserébe írok pár számodra vicces tényt:
1. azért támajdák, mert egy fogalmatlan, megdizájnolt mű karakter (dancsó, nessaj?)
2. tehát ha nekem tetszik egy toyota MR2 (a régi, bukólámpás), akkor fasz vagyok, mert a csajoknak bmw kell - ööö segítek, van élet a punicért való kaparáson túl...
3. nem kell megmagyarázni, élvezni kell az illatot - de mondok jobbat, nyilván más női ízlésünk is, akikhez én vonzódok, azoknak el lehet magyarázni és meg is értik
4. az adg és az adg flankerek nem egy illat. bónusz, nem a 20 évessége a baj az adg-vel, mert ami jó, az mindig jó (ebben egyetértek jeremyvel, csak ő bullshit meg divatból mondja - vajon miért nem hord régi nagy neveket?), hanem az, hogy akkor mindenki ezt hordta, ezt vette ajándékba, 18 éves kortól 60ig, a gyári munkástól az ügyvédig. ÉS ma kiemelkedő a sok édes szar bulizós közül, persze - azoknak, akik 20 éve nem adg-felhőben éltek. Nem nem a legzseniálisabb. De a legtöbb embernek kellemes.
5. IMet tudsz szagolni bárhol. Nem változott a karaktere, csak gyengébb lett.
6. Töredék áron? o.O Hasonló funkció? mire gondolsz, egyparfümös pistiként fújhatod ész nélkül? Erre szerintem bármelyik jobb zara is alkalmas. Szavázs nagyon sok férfinak szintetikus és fejfájást okoz, rendszeres hordással pedig agyfaszt - lehet csak magamból indulok ki?
7. a batch szó fogalmának fuss neki újra, meg a splitnek. Meg annak, hogy piaci környezetben mit tennél egy rossz évjárattal, amit egyben nem vesz meg senki, csak áll benne a pénzed - és tudod, hogy aki mintát rendel, az jó eséllyel nem fog vásárolni ugyanabból a 60k+ termékből úgysem, csak a hype miatt veszi a mintát (mert aki nem, az nem tőled vásárol).Remélem segítettem
dzseremi: hol van már a top 2-3as individuEEEEL
[ Szerkesztve ]
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
F34R
nagyúr
válasz slick-adam #13564 üzenetére
Ez ki?
-
Petyke77
tag
Valahol eléri a célját mert így vagy úgy de beszélnek róla,van rajongó és ellentábora. Egyébként meg én tiszteletben tartom azokat is akik nincsennek ennyire megfertőződve ezzel a hobbival mint mi. Egy átlag férfinak kb 1-2 mainstream parfümje van és ennyi. (Jobb esetben) Nézegettem itt a PH kávé topicot. Pl. Ott is olyan mélységek vannak hogy egy átlagember számára teljesen érthetetlen... Nyilván ők nem bírnák meginni azt a kávét amit őröltből főzök reggelente a középkategóriás karos gépemmel... 😀
[ Szerkesztve ]
-
-
Léolo
csendes tag
válasz Sanyi.il #13495 üzenetére
Girl: Először nagyon nem lájkoltam, kissé még émelyegtem is tőle, aztán pár hét múlva volt, hogy eszembe jutott, hogy olyanom is van, és elővettem, majd mondhatni, hogy megszerettem. Nem mondanám, hogy valaha is kedvencek közé kerül, talán 5-ből 2, vagy 2,5 pontot megérdemel, de talán lesz egy-egy nap, amikor örülni fogok neki. Nem tudom, amúgy lehet, hogy a nagyon más elvárások, vagy az, hogy nagyon moody voltam aznap, amikor megvettem, meg hasonló faktorok is közrejátszottak, de emlékszem, hogy lemosós volt, illetve rájöttem, hogy szilázs tekintetében egészen minimális, amit felmutat, így igazából lemosni sem lett volna szükséges. Kicsit amúgy, mintha valami Playboy cucc lenne, kicsit több odafigyeléssel, kicsit jobb szintetikumokkal, icipicit érdekesebb módon, de a 100% szintetikus fíling.
[ Szerkesztve ]
-
Léolo
csendes tag
Van egy darab Comme... 2 man és egy darab Comme... Wonderwood hivatalos mintám, amit ugyanekkora Concrete-re cserélnék, ha valakit ugyan ilyen pici mennyiség érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
slick-adam
aktív tag
no erröl nem is tudtam. jo hir. Tom Ford gyakorlatilag kiadta az Ombre Leather 16 Private Blend parfümjét a normal designer kollekcio reszekent. Tuscan Leather fanoknak kötelezö proba.
Eugene videojaParfumo-n azt irjak szeptembertöl lesz itt, 105 € / 50ml, 149 € / 100ml. szal a private blend verza fele.
[ Szerkesztve ]
-
Petyke77
tag
válasz slick-adam #13574 üzenetére
Na ezt várom már!
-
kk831228
addikt
finom az ombre...
viszont mióta estee lauder átvette, sokan panaszkodnak a minőségre...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Gyick
őstag
Ez csak show és marketing.Az hogy a "p*ncik" videóban mit mondanak nem jelent semmit.Simán tetszhet nekik egy parfüm egy férfin amire azt mondják hogy a videoban hogy szar .Nem lehet úgy parfümöt tesztelni hogy egy papiron oda dugja az orra alá.1.Olyan rövid idő alatt nem lehet csak az alkoholt érezni bent és a fejillatot. 2.Közelről lehet teljesen más illata van mint amikor valakiről távolról projektál.Nekem pl több olyan parfümöm is van amit közelről nem birok elviselni de ha máson érzem távolabbról vagy a nyakamról projektál úgy meg imádom (pl A*Men,Aoud Leather).3.Egy parfümnek fázisai vannak ezért akár teljesen megváltozhat pár órával később .4.Arról nem is beszélve hogy bőrtipustól/testszagtól függően nem mindenkin lesz ugyanolyan illata.
Amúgy ha nagy ADG fan vagy a Perry Ellis Red 360-at érdemes lenne kipróbálnod ha eddig még nem tetted,sztem megfogsz lepődni. -
jocoka75
tag
Sziasztok! Tegnap voltam a Douglasba szaglászni szeretnék egy kis újítást .
Az eddigi parfümjeim / Bvlgari aqva marine, Dior home cologne, 212Man, Armani ACQUA DI gió.
Ezeket az illatokat szeretem,de kipróbáltam ezt erről mi a véleményetek ?/Tom Ford Neroli Portofino Acqua/ szerintem nem rossz asszonynak is tetszik. Használ e valaki ilyet ,tényleg tartós?
Köszönöm szépen előre is a válaszokat! -
Jhonny06
veterán
Olvastam pár véleményt, azt írják, hogy nagyjából eltüntették a OL16 és TL-ből vett gyümölcsösséget és elég száraz bőr illat lett belőle. Kipróbálnám, de ha tényleg ilyen, akkor nekem kiesett. A bőrt is csak úgy tudtam elviselni a TL esetében, hogy a gyümölcsösséggel hordhatóvá tették, szerintem a "tiszta bőr" jegy (persze nyilván nagyon messze van ettől) elég nehezen viselhető.
De ha jó minőségű, akkor nem vészes ez az árazás.
[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
válasz Petyke77 #13579 üzenetére
régen szagoltam, de szerintem nincs nagy hasonlóság... picit talán... emlékeim szerint az ombre nem annyira füstös...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Azie
őstag
válasz jocoka75 #13582 üzenetére
a ferrari bright neroli és a radiant bergamot is hasonló és jó.
a másikak amiket a többiek ajánlanak eléggé más illatok és baromi gyengék.más: GIRL: nekem mogyorós, hasonlít a lidge-hez, de sokkal-sokkal édesebb és kicsit femininebb is. ettől függetlenül simán hordható. hétfőn megfuttatom melóba - nem mintha eddig bármire reagált volna benn bárki is (az EN kivételével)
[ Szerkesztve ]
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Petyke77
tag
Szereztem Valentino V-t. A Rasasi nagyon hasonló hozzá valóban de mégis ez egy elegánsabb jobb illat. A Daarej-t a kömény kicsit elviszi nekem. A Valentino leszáradása baromi jó. A hasonlóság azt mondanám 90%.
-
Mukucs
senior tag
válasz slick-adam #13593 üzenetére
Olyan rossz és hájpolt, hogy azért csak-csak megvette!
-
Misogi
aktív tag
Én akkor kaptam agybajt mikor Jeremy úgy ejtette ki az "Individuel"-t hogy "individuál".
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
válasz slick-adam #13593 üzenetére
Azért szar mert neked nem tetszik?Ha valóban a ysl la nuit-ra hajaz,akkor olyan szar csak nem lehet.(bár nem ismerem,csak az utóbbit)
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz slick-adam #13597 üzenetére
nah nekem a La Nuit sem tetszik...
-
slick-adam
aktív tag
nekem se kedvencem, különben mar vettem volna a tartossagatol függetlenül. akkor inkabb ugy mondom, hogy különleges (ez izlestöl függetlenül teny), klonoktol eltekintve nem igen van hasonlo.
na az F Black viszont csak egy egyszerü Levendula + Coumarin (Tonka) bomba kis borssal. tucat fél-fougere retek.
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Jah jó,nem ismerem az f black-et,csak fragrantican láttam,hogy la nuit van megjelölve mint hasonló illat.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest