- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
paye
tag
válasz slick-adam #13691 üzenetére
Érdekes, egyikben sem találom régi kedvencemet: Aigner...
-
r3dsnake
nagyúr
Tudnátok valami édes, talán kicsit fanyar (málnás?) illatot ajánlani?
-
slick-adam
aktív tag
válasz r3dsnake #13703 üzenetére
hirtelen nem, de fragrantica-n ha illatjegyek alapjan szüröd a parfümöket, add be a málna mellé a juniper berry-t is, hogy tutira menj. annak van olyan savanykas, malnas karaktere.
szerk.: valszeg a Montblanc - Individuel-nel fogsz kikötni
[ Szerkesztve ]
parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu
-
Paddington
csendes tag
válasz r3dsnake #13703 üzenetére
A TL és utánérzései mellett Diesel Fuel for Life, ami nagyon megosztó, illetve Rasasi Morhaf, ha bevállalós vagy. Utóbbit csak review alapján ismerem, de állítólag nagyon málnás.
A Tuscan Leather (és La Yugawam) elsősorban bőr, másodsorban málna, míg az Aoud Leather elsősorban málna, másodsorban bőr. Utóbbi minimálisan virágos és észrevehetően édesebb az előbbinél. Rajtam.
Steinhart Nav B Chrono II 44 mm és Davosa Argonautic eladó
-
slick-adam
aktív tag
hopp mi pottyant be E?!
a kis Aventus decant amugy siman 12ml, vagy rendes a srac vagy nem tudja, hogy ez a fuvoka telivagva nem 10mlborzalom amugy, amit Creed müvel minösegben. eddig egy Creed üveggel se talalkoztam, ami rendben lett volna. az alap, hogy a kupakot el lehet forgatni (nyikorogva), 2018-ban tul nagy kihivas, hogy fixen üljön az a szar... illetve nezzetek csak, hogy a label nem simul ra az üveg hatuljara... royal water-emnel meg csak siman buborekok maradtak alatta...
no es a KICCCCSIT tulmeretezett doboz...
es ez nem hamisitvany. csak good ol' creed
[ Szerkesztve ]
-
slick-adam
aktív tag
válasz Paddington #13705 üzenetére
en ezt pont forditva erzem. TL / Lyukavan erösen malnas, Aoud-ban meg inkabb nem is nagyon van. talan frissebb, mint a TL, de nem a malna miatt. tippre kardamom, az eleg friss illat.
[ Szerkesztve ]
-
Paddington
csendes tag
válasz Paddington #13705 üzenetére
Bocs a dupláért...a kulcsszó esetedben talán nem is málna, hanem szeder (esetleg feketeribizli).
Gucci Guilty Absolute Pour Femme, de kijött a Gucci Guilty Oud, amire azt írják nagyon hasonló csak átcimkézték, nehogy a "Femme" elriasszon bárkit is...
Steinhart Nav B Chrono II 44 mm és Davosa Argonautic eladó
-
kk831228
addikt
válasz slick-adam #13706 üzenetére
pedig eléggé lehúzták eztca vikinget... lehet pont azért jó... erolfa-hoz hasonló?
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
slick-adam
aktív tag
válasz kk831228 #13710 üzenetére
hogy azert jo, mert le lett huzva? ezt nem ertem. de teny, hogy tul gyorsan velemenyeztek a legtöbben. old spice asszociacio is kezenfekvö, de a csordaszellem itt is befigyelt. szinte mindenki azzal kezd a videokban, pedig vakon tesztelve 10-böl saccra talan 2-nek ugrana be normalis esetben.
dehogy, erolfa az egy friss tengeri illat.
2 parfüm jut eszembe rola, de ez nem azt jelenti, hogy azoknak az illat elemeit tartalmazza 1 az 1-ben. inkabb a "vibe" szot hasznalnam.
Old Space (az EdT parfüm, nem a deo) és Chanel Egoiste. a lehetö legrealisztikusabb, hüvös fahéjjal egybemosva. ne a meleg, karcos, szintetikus fahej illatot kepzeld el, amit a legtöbb parfümben erezni. ez egy 4 evszak illat. bar folyamatos, hosszutavu tapasztalatom meg nincs vele. idövel biztos fel fogok fedezni uj dolgokat benne.parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu
-
slick-adam
aktív tag
válasz slick-adam #13711 üzenetére
azt meg hozzatennem, hogy nem egy földet rengetö illat. az amcsi arazasa felhaborito, de az EU (nem francia) arak is tul magasak erte. ha jol tudom az 50ml itt nemetben 180-190 euro, a 100 ml meg 260-280 körül.
na franciaban 50ml 155-160, 100ml pedig 210 körül.
en 100 eurot fizettem az 50ml-ert cakkpakk postaval. tehat a francia 100ml-es aron, csak felezve. ez is sok, 2 € / ml. de ennyit szerintem meger. vagyis ez a max rendes üvegben. decant-kent vagy 100ml-es üvegben pedig max 1,7 €-ig mennek el. fillerrel se többet.
[ Szerkesztve ]
-
slick-adam
aktív tag
Fragrantica-n olvastatok a Jeremias interjut? a parfümjéröl. bar kabe semmi nem derül ki... kommenteket erdemes atfutni, nem kimelik a sracot lol
[link]amugy kb 99%-ig biztos vagyok benne, hogy Alberto Morillas csinalja az elsö löttyöket.
-
F34R
nagyúr
válasz slick-adam #13713 üzenetére
Ekezik, latom... meg a csajok sincsenek jo velemennyel rola.
xD
[link][ Szerkesztve ]
-
Petyke77
tag
Mondjuk az alapkoncepció eddig odáig tart kb hogy ez legyen a legyen a legjobb illat a világon és mindenki szeresse...
A Viking nekem a nagy melegben szétesett és gagyi arcszesz illatt lett. Hűvösebb időben bejött de semmi extra. -
Petyke77
tag
válasz slick-adam #13716 üzenetére
Nagyon hasonló a Bond I love NY for him-hez. A melegben ilyenné vált az is. Lehet a pacsuli vagy nem tudom...
-
gamegod
senior tag
PH Girl: hamar bőrközeli lesz... tartósság sacc 3-4 óra , nekem ilyen itthoni max kimozdulni valamerre illatnak jó.. mert egész jó kis illat.
viszont valami komolyabbat igy is vásárolnom kell különleges nyári illat jó tartóssággal, korrekt felhővel.. ejj ejj[ Szerkesztve ]
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
Azie
őstag
valószínáleg az az üzleti modell, mint a kardashianoknál, akikről most volt 444en cikk. Minden követő megvesz 2€-ért egy mintát, mindegy, hogy jó vagy rossz = win.
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
törölt tag
válasz slick-adam #13675 üzenetére
Rendeltem 50ml tőle. Nem várok tovább senkire.
-
slick-adam
aktív tag
válasz #72797440 #13723 üzenetére
jo amugy ez a 18B01. mivel tudok a batch problemarol, ezert mikroszkop alatt szagoltam, igy talaltam különbseget a regi legendas 15Y11-emhez kepest, de vakon hirtelen szagolva nem hiszem, hogy levagtam volna, hogy valaki kicserelte a löttyömet. nem egeszen olyan erös es hosszantarto, mint a regim (de mondom, az egy különösen jo cucc volt), de meg böven a jo kategoria.
egy masik srac küldött csak ugy vagy fel millit egy 15T03 batch-böl, amit ugy reklamoz, hogy ritkasag, szuper füstös, ... anyamkinja. haaaaat... kabe mint a citromos viz, minimalis aventus karakterrel, semmi füstösseg / karcolós dns. tartossag is fele a fent emlietteknek. erröl ennyit.
[ Szerkesztve ]
-
Azie
őstag
válasz slick-adam #13722 üzenetére
akkor még nagyobb lesz a fix lehúzás. okos. okos.
-
mortison
csendes tag
válasz slick-adam #13724 üzenetére
Nekem a leszáradása nem tetszik annyira, kicsit hiányolom belőle azt a gyümölcsösséget, ami az openingben van. Lehet csak szoknom kell. Egyébként rajtad mennyire tartós? Az én 18B01-em elégé átlagosnak mondható, olyan 3-4 óra után kb. már csak bőrközeli. Nálad is hasonló?
(Amúgy én ezzel szemben kicsit szkeptikus vagyok, de pár ember azt írta néhány fórumon, hogy a friss batchek egy idő után sokkal intenzívebbek lesznek, mert jobban "beérnek"... Ez nem megint csak valami Aventus legenda?)
-
slick-adam
aktív tag
válasz mortison #13726 üzenetére
ezek az ananasz / zöldalma molekulak nem annyira tartosak, hogy lenyuljanak a (kesö) leszaradasig. sztem aventus sose viselkedett ugy, mint amit vizionalsz.
tartossag börön 4-5 ora volt, de az en böröm parfüm-szivacs, masnal ez siman lehet 7-8-9. persze ez kiveteles bör-proba volt, en szöveten viselem a parfümöket. a tegnapi ingen meg mindig erezni a leszaradast.nem legenda a parfüm "érés". parfümök nem gyartas utan kerülnek azonnal a polcokra. amikor egy parfümesz illatot keszit, minimum 3 honapig allnak a probak (en kis szar DIY probaim is dobozban vannak hetekig), mert a molekulak reakcioba lepnek egymassal. annyi idö utan mar naggyabol objektiven lehet ertekelni az illatot es valszeg kesöbb se valtozik sokat. ugyhogy gyartas utan is allnak szepen egy ideig. illat függö persze, hogy mekkora a különbseg day1 es day90 lözött.
ha creed-ék nem varnak eleget (fasztuggya), akkor siman elkepzelhetö, hogy valtozik az illat.
mondjuk ha a füstösseg birch tar-bol jön, az pont egy olyan anyag, ami inkabb kisimul idövel.[ Szerkesztve ]
-
Mukucs
senior tag
Valaki próbálta már ezt a Ferragamo illatot srácok?
-
Misogi
aktív tag
Utálom ezt a parfümöt, de ennyiért ajándék. [link]
-
trassher
addikt
Olvasgattam véleményeket a topikban, néztem youtube videókat de a legtöbbször visszatérő parfümök egyike sem tetszett élőben. Maradt a vakon rendelés, Rasasi Daarej. Kíváncsi vagyok mennyire sikerül mellé lőni vele.
Redmi Note 7
-
törölt tag
Remélem az Aventust nem kutyulta össze semmivel. Akartam egy olyan illatot ami egész nap kitart. Ezen meg a Tobacco Vanille-n vacilláltam, de a Tom Fordot majd télre. Bár szülinapomra téli illatot kértem (Guerlain l'instant edt) elkél egy tartósabb is mellé.
-
Mukucs
senior tag
Esetleg ezt a Burberry.-t próbálta már valaki!!?!
-
slick-adam
aktív tag
megjött enyimé is
gyors szippantas: teljesen jo, rosszabbra szamitottam. nincs meg benne az igazi CdG-os furcsasag, amit en különösen szeretek, de minösegi cucc (Antoine Lie ritkan csinal szart...), meg akkor is, ha nagyon safe es emiatt pöppet designer-like. term. fenyevekre a Calvin Klein es hasonlo kaliberü cuccoktol. basszus 15 euroert ez a pakk... meg a leg-leg-leg-alja celebrity szarok is dragabbak.
hirtelen azt mondom, hogy ez tel kivetelevel barmikor jo. es valoban: TELJESEN unisex. latod Mukucs, az ilyen kincseket keressed, ne a Burberry Brit szarokat... E!Kristo is tesztelte rendesen, nem is tudtam (volt egy regebbi rant videoja, elsöre nem adta neki)
[ Szerkesztve ]
-
Mukucs
senior tag
-
Azie
őstag
válasz slick-adam #13743 üzenetére
már nem talál. csak 2 kóla áráért. lásd korábbi fotót hacsak nem elárazták ás valójában tényleg ott is 380
-
slick-adam
aktív tag
válasz slick-adam #13741 üzenetére
tele van amugy ISO E-vel, leszaradasban erezni. ebben a fazisban piciket hasonlit Narciso 4 Him-re
-
törölt tag
Megjött az Aventus minta?
-
pohár
félisten
skacok, nem leledzik valakinél egy kis MFK Oud és Baccarat Rouge (akár extract) decantra?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
válasz slick-adam #13747 üzenetére
Azt írtad hétfőn érkezik. A batchet szagolhattad már előtte is.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Autós topik
- Jövedelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest