- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- Dell notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
Zoli bácsi
őstag
Gratulálok!
Én régen azt hittem a Zala nagyobb folyó. De láttam párszor élőben, meg a képek alapján alig nagyobb mint a pár háznyira folyó Kis-Rába nálunk.
Amúgy nekem is a kedvencem ilyen melegben fák alá, hűs, csöndes, vadregényes helyre elvonulni. Ami érdekes, nekem az úszó mindig több halat ad mint a feeder. Viszont az akadók miatt hanyagolom egyre többször.
Más: Lementem tegnap a Rábára, volt ez a horgásztalálkozó Nicken. Szákó mester (Szákovics Imre) tartott rakós bottal bemutatót. A gát fölé ült le, 6m-es víz volt előtte. Meglepődött, azt hitte sekélyebb. Aztán mivel próbálgatták a rakós pecát a nézelődők, elővett egy feedert, azzal kezdett pecázni. Azt is lenyúlták tőle....
Nem sok ember volt, de jó hangulatban telt az idő. Kisebb halak (Dévér, karika, küsz) jöttek, az egyik látogató akasztott valami szebb halat, de óvatosan terelgette a 0,10-es előke miatt, a végén leakadt.
Ami élményem volt még, hogy veterán motorosok telepedtek le a Rába partra, valami Veterános Piknik volt Szelestén, aztán átjöttek ide is.
Volt benzinszag, 350-es Jawa berúgása úgy izomból, Pannónia pöfögés, kék füst.....
Kérdezte a mester miért nem hoztam pecabotot, de igazából magam sem tudom miért nem vittem..De azért megfoghattam én is a mester hatalmas szerszámát.....
A mester megmutatja az etetőanyag készítést:
A mester bemutatót tart:
És egy pöttyet off, de a pecán kívül ami még megdobbantotta a szívem a Rába parton:
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest