Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli bácsi

    őstag

    válasz jackal79 #82004 üzenetére

    Hali!
    Nekem megyei (Bocsánat, idén VÁRmegyei... Ez megint mibe kerülhetett :((( ) összevont jegyem van évek óta. A Dunán Komáromi hídig jó.
    Ugyan én nem vagyok pergető, rablóhalas horgász, de beszélek velük, illetve benne vagyok pecás közösségi csoportokban, onnét is van infóm.
    A célhalaid megtalálhatók a vízben. A Rába az utóbbi években nagyon leült, fognak benne ragadozó halat, de kitartással. A vizet jobban ismerők az osztrák bőrgyárat okolják, az biztos, hogy néha habos víz jön. Domolykót szoktam akasztani fenéken feederezés közben is, rendszeresen, szóval van benne bőven. Mosoni Dunások valami műtárgy miatt aggódnak, mivel nem járok oda, nem figyeltem annyira, valami zsilipet emlegetnek, hogy a Duna halállománya nem tud ezután a Mosoni Dunába eljutni.
    Szerintem legnagyobb halbőség a Dunán van. Ha lehet ezt bőségnek nevezni. Ott a legnagyobb esély. A környékünkről (Kapuvár) is sokan elmennek a Dunára. Ezenkívül a szigetközi ágrendszer egy csodálatos hely, még halfogás nélkül is. Azt gondolom, sokkal több esélyed nem igazán lesz halfogásra, mint ahol most tolod. Viszont csodálatos horgászhelyek várnak rád, csodálatos lehetőségekkel. Komolyan, azon a 33 ezer forinton aggódsz, amibe az éves jegy kerül? (Oszd vissza, havonta mennyiért pecázhatsz) Én inkább az üzemanyag miatt aggódnék, sajnos egy tank üzemanyag áráról beszélünk.
    Én azt gondolom, ha kerül a jegyre, meg üzemanyagra is, váltsd ki. Gyere el párszor a Szigetközbe. Próbáld meg a Rábát, a Mosoni Dunát. De kisebb vizekre, a Rábcára, Marcalra, Kis-Rábára is jó a jegy. Hal van, mindenhol.
    Egy kicsit bizakodok, van csapadék, a folyók vízszintje megfelelő lesz tavaszra, talán a Rábába is több hal lesz (Duna halai felúsznak). :)

Új hozzászólás Aktív témák