- ZIDOO médialejátszók
- Milyen notebookot vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv.
-Még szerencse,hogy swinger-ben is legalább 1000 fajta féle létezik, de ahogy látom a legtöbb típusba lehet világító patront helyezni.
-Nekem egy világítós CarpZoom-os van ami csak kapáskor ad fényjelzést,de a fején van egy kapszula szerű elcsúsztatható műanyag búra amibe a világító patront lehet behelyezni.
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
-conrad-
addikt
Ehh, tegnap volt egy jo nagy korom feleslegesen. Szeretnem a shimano rakosbotomat lecserelni egy maverre, talaltam is egy jot,jo aron. Aznap mikor feltette a hirdetest, mar 5en kerestek, koztuk az a pocs nepper aki minden maver botot felvasarol es 2xes aron adja oket tovabb. Lebeszelem vele, hogy tartsa nekem mert kell, de ugye tuti jo minden? Kopott javitott botert nem akarok ekkorat utazni. Persze, potbot de nincs kihasznalva, higyjem csak el. Ok,veszek ki szabit, elutazok erte a vilag vegere, erre torott a bot. Gondoltam szepeket. 😞
-
-conrad-
addikt
válasz Steady74 #18404 üzenetére
Wasd meg még vagy 3 néven ő üzletel igen.(mármint a nepper akire gondoltam) Mindent összevásárol és eladja... de botokat szálban, topseteket külön, botzsákot külön... no comment.
Én most beelőztem de a srácnak már írogatott SMS-t mikor felhívta, de az nem vette fel... mondta, hogy nagyon erőszakos volt.
De sajna a bot törött volt. Mondjuk azt mondta a tulaj, hogy nem látta rajta én ha jóhiszemű vagyok akkor hiszek neki. A 11,5ös tag felső vége belül volt sérülve egy olyan hüvelykujj-körömnyi részen. Nekem fura volt, ő azt mondta még nem látta rajta de az nem vész. Hát úgy voltam hogy annyit még ha levág az ember akkor menthető, de azért megnéztem kicsit és mellette volt egy repedés, akadt a körmöm meg ha kicsit rányomtam ropogott.
Fogalmam sincs hogyan lehet ilyet csinálni vele, ha tippelnék akkor azt mondanám lekoppantotta a kőre.A terv az volt, hogy a shimano botom cserélem egy competition szériás maverre és akkor a margin botom meg a 13as topsetjei kompatibilisek lennének, de így, hogy a piacon ami megjelenik az mindegyik "pótbot, nem volt használva sérülésmentes szinte új" közben meg hulladékok, ami meg jó azt egy nepper felvásárolja így valszeg nem fog menni, újra nincs pénzem most.
110 volt a bot +4 topsettel botzsákkal +3 darab 4es taggal, sztem a jövő héten felkerül 80-ért a bot szálban meg 15-ért a topsetek, 10ért a 4. tagok ha beszopja az érdi faszi (wasd) és megveszi.[ Szerkesztve ]
-
-
maán
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap voltam pecázni.Történt egy kis baleset a Team Feeder Carpfighter 390 MH horgászbotom középső tagja eltörött bevágás közben.Szerintem anyaghibás volt,de a törés előtt több halatt is fogtam.Ismertek valakit aki kitudja cserélni vagy javítani,vagy vigyem vissza a boltba majd ott elintézik? -
hcs57
őstag
1 év... de szerintem Döme el fog hajtani... Nekem a spicc repült ki dobáskor, azzal intézte el: nyomd bele jobban. Több mint 50 éve horgászom, ennyire nem vagyok tapasztalatlan, amilyennek Döme gondolt. Ilyen hozzáállásra számíthatsz.
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
afrojack1
senior tag
Könnyen szerelhető de picit hosszú idő hogy pontosan jól áljon mert picit mindig csámpásan áll, de valami rohadt nagy, stabil! 5 botos kivitel és hasonlóan a grizzlyhez az első keresztartó hosszabb 77cm hátsó 66.5 cm!
Kicsit hiányoltam hogy semmi papír vagy valami hogy hogyan kéne összeszerelni de szerintem aki ilyet vesz az már tudja miről van szó!SC: Herczku_Death
-
Synaptic
senior tag
Nekem is megvolt az első bevetésem idén. Sz@rrá fagytunk eláztunk stb. Már most beteg vagyok .
3:2 re Döme Gabi győzött [link] . De kaptam tőle 4 kiló pelletes feketétRyzen-7-5800x3D/Asus TUF B550M Pro/Asrock-PhantomGaming-6800Xt
-
maán
csendes tag
Melyiket válasszam?
A Shimano dizájnra nem jön be,és csak két spiccet adnak hozzá,de az ára nagyon jó,valamint ez a legkönnyebb.A Nevis ára sem rossz,de volt egy Nevis botom amiről lehámlott a parafa.A Spro bot majdnem tökéletes,de az orsó tartója nem a legjobb és attól tartok hogy ez is eltörik mint az előző.Ami fontos a botválasztásnál:dobótávolság(tudjak vele dobni 70-80 métert,akár 90-et),súly(minél könnyebb),dizájn. -
zolynet
veterán
Szombaton megejtettük az első horgászatot, Isaszegre mentünk.
A kis tó (2ha) sarkába ültünk. 3 kollégámmal mentünk, az egyik az párszor már volt itt, fogdosott is. Már mikor oda érkeztünk kérdeztem a srácot hogy hol mélyebb a tó, mondta hogy a másik vége az ami kevésbé mély ( mély = 1.8m). Azért csak nem cűgöltünk oda először, illetve mondta hogy ahova ültünk nem lesz szél. Hát többé kevésbé, mert azért szarrá fújt minket.
Nem igazán etettünk, inkább sűrűn csaliztunk és úgy juttattuk be az etetőt. Nekem 12ig kapásom sem volt, csak 1-1 nagyon kicsi ráhúzás, pedig én dobáltam a nádhoz. Az aki itt már horgászott volt több kapása is, de szinte mind lemaradt. Kezdett is gyanus lenni. Mondom mutasd már azt a horgot, ránézésre nem volt vele probléma (gamakatsu). Aztán csak volt egy olyan kapás, hogy a hal azért maradt le mert eltört a horog, mondtam is hogy ez egyre gyanúsabb, át is szerelt később.
A nagy kapástalanságomban mondom megnézem már a másik végét. Az összes nád szinte zizegett a part mellett, nagyon ment a szaporodás. Visszamentem és mondtam a srácoknak h üljünk át, átpakolás. (de gyűlölöm) Ott volt egy kis zsilip, elkezdtük hajigálni és jöttek a kapások. Bár csak 1 halat fogtam (kb 1,5kg) de legalább nem eredménytelenül mentem. 2. srác egy keszeg 1tőponty, 3. srác meg fogott 3-4 potykát, abból az egyik szép duci volt, 3kiló feletti.ananászos oldódót is felvette (még a végén beruházok egy dobozra)
Mindennel próbálkoztunk, a gilisztát is elvitte, az egyik ponty arra jött. De a Nash-re, a green pepper-re, meg az egyéb pelletekre rá se hederintettek. Próbálkoztam még borsóval, az se, csak a csonti + kuki kikönnyítve. (elég iszapos volt a hely)
Biztos visszamegyünk, de akkor már remélem sokkal jobb idő lesz.[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
Igen, jól tudod, nem lehet.
Furcsállottam mikor mesélte a srác hogy csak tavaly óta lehet két bottal horgászni, előtte csak eggyel lehetett....sőt pár éve még csak úszózni lehetett. Micsoda megkötések.
Ahhoz képest, hogy engedélyt nem kértek.#18426 Steady74: Karesz, a szákoooot!
Life is too short to stay stock!
-
gban
Közösségépítő
válasz zolynet #18429 üzenetére
Ahogy nézem, nem is drága az éves jegy (újnak is csak 50k), de cserébe csak 40 nemeshalat lehet évente elhozni.
Bár ha úgy számolsz, hogy mondjuk 20 hétvége, 1-1 nap, és mindig megvan a 2 db, aqkkor még nem is annyira kevés. De ha néhány hétvégén 2x mennél, vagy pl. szabin többször is, akkor már hamar kimerül a kvóta.
Az évesben meg pont az a jó hogy annyiszor mész ahányszor akarsz.Postázást nem vállalok.
-
MODERÁTOR
Mikor változott a topik megnevezése?
Eddig mintha Ki horgászik topik volt.20 éve a Prohardveren
-
miska17
tag
Üdv!
Ujrakezdőként tizenéves kihagyás után kérném a tanácsotokat match orsókkal kapcsolatban,szeretnék az átlag 40-es mérettől nagyobbat ,illetve fontos lenne a szép zsinórkép;
Még valami: NEVIS Red Star Feeder 70 orsóról van tapasztalat ? -
maán
csendes tag
Valaki tud ajánlani egy jó minőségű száknyelet max. 8000 forintért.
-
Steady74
Topikgazda
válasz miska17 #18439 üzenetére
miért keresel 40-estől nagyobb méretet? véleményem szerint matchbotra teljesen felesleges. Egy3,9-es bot egy 40-es orsóval ideális egyensúlyban van, mondjuk egy 14-16 gr-os úszóval meg olyan messzire tudsz dobni, hogy már nem látod az úszót.
Alternatívák választása:
No 1 abszolúte! Nincs jobb nála. Én 13 éve nyúzok 2 Stradicot, imádom őket.
Spro-1. Szintén van, krva jó, pici kis műszer, de a nagy halak sem okoznak gondot neki, 22-es főzsinórral lehet tépni, ha kell. Precíz fék, jó felépítés
Első löketre ennyi. Vannak olcsóbban is, drágábbak is, én ezeket ajánlom.
-
ChrisG
tag
Szia! Azt hiszem 1 év, de egy-egy webshopban írtak már 3 évet is spro botokra...
Én a Nevisre vagy a spro-ra szavaznék. A súly nem igazán mérvadó, hiszen nem spiccbotról van szó. Én Nevis Raptor feederrel pecázom, de unokaöcsém egekbe magasztalta a DG special pellet feedereket.Nem kockulok, a kocka testi adottságaimtól messze áll, inkább gömbülök...
-
zolynet
veterán
válasz Steady74 #18448 üzenetére
Én egyet kiemelnék az alsóbb szegmensből is, bár csak úgy hogy ennek a változatnak a nyeletőfékes orsójával horgászok (spro passion lcs 750), nagy megelégedettséggel.
Spro Passion 740 ... ha ez olyan jó mint a nyeletőfékes változata, akkor ajánlom.Life is too short to stay stock!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford Kuga 2015-2019 gyári szövetszőnyeg készlet
- 3,6 és 11 KW-os Type 2 elektromos autó töltők, 11KW utcai töltőkábel budapesten
- Eglo Torretta LED IP44 tükörvilágító lámpa 94617
- Tuya Zigbee Gateway / átjáró RJ45 csatlakozóval
- XML LED-es zseblámpa! Iszonyat fényerő! 15W XHP 50.2 ledes fejlámpa érkezett!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest