Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • geotigris9

    tag

    válasz 6030D #86410 üzenetére

    Kismaros irányából haladva a kanyar végénél tértem vissza sávomba, ugye ha ott jön valaki szabályosan akkor "simán" elférjünk egymás mellet. (Ha a kanyar teljes hosszában a sávodba maradsz és úgy akarod bevenni max. 25km/h amivel be lehet venni.) Ha a végét sávelhagyással fejeztem volna be akkor a csajt kaptam volna telibe. Az volt a szép ahogy befejeztem a kanyar végét pont ott voltak a legkritikusabb ponton. Az lett volna szép ha a csávó is kente volna neki ... akkor összeadva már 60 - 70 km/h lett volna az ütközés. Nyomtan én nyilván a féket meg a csávó is ezredmásodperce az ütközés előtt .. :D

    Nem tudom hogy jön ide hogy a támfalról jöttem le. [?]

    Más, hogyan lehetne meggátolni, hogy ne forduljon el a kormány nagy terhelésnél?
    Hozzá kell tegyem sz@r a stucni eleve és egy csavaros a rögzittése bár a stucniban van némi rovátka, de kb. a semmivel egyenlő szóval az nem ér semmit. Hiába húzom meg csumára a stucni csavart és adok alája még csavarrögzítőt nem fogja meg rendesen. Bár hozzá kell tegyem gyengébb fajta ami van nekem csavarrögzítő is bár csavarnál ahol eddig használtam nem volt gond, de ide kevés.
    Új stucnira nem akarok költeni már azon a bringán (szaladgálós outi), valami ötlet vagy valami erősebb csavarrögzítő megoldaná a problémát?
    (alu-alu anyagról lenne szó a kormányrésznél)
    Mivel szinte tök mindegy ezen a bringán mit alkotok az is megfordult a fejembe, hogy átfúrom a stucnit és a kormányt is és hajtok bele csavart akkor tuti nem fog elforogni, csak attól félek szétszakadna nagyobb terhelésnél a kormány annyira meggyengülne a csavarnál a csavar szétszakítaná. Meg sajnálnám szétb@rmolni a kormányt kb. az ami ér is valamit meg jó is azon a bringán..az új felnit nem számolva.

    [ Szerkesztve ]

    ((( Hallgass Szabad és Független Tilos Rádiót FM90.3./Tilos.hu Mert megéri! )))

Új hozzászólás Aktív témák