Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ShiTmano

    aktív tag

    válasz Pttypang #70611 üzenetére

    Mivel régi "motoros" vagy itt a topikban Te is tudod hogy mi az előnye-hátránya a crossnak a montival szemben. Nyilván, ha nem vadulsz terepen akkor a cross is megfelel, aszfalton meg sokat gyorsulsz.

    Én speciel sosem mondtam hogy a Rockrider semmire sem jó. Nekem is volt 5.1. Azt hiszem ez a 340 elődje. Kb három évig használtam úgy, hogy akkoriban 90kg voltam+felültettem mögém a lányomat (15-20kg). Terepeztünk is néha. Semmi gond nem volt vele. Méltatlanul nézik le. 55ezer volt akkor. Melyik másik új aluvázas bicikli van ennyiért? Persze gyenge volt a féke, főleg ilyen terheléshez. Ja, és pocsék gumival szerelték. De két gumicserével, fékcserével is megáll 70ezer környékén. Részemről ajánlott.

    És még valami. Beleraktam egy olcsó, rugós, lockos teleszkópot (Sr XCT). Nem is vettem észre a tompítását, míg egyszer lockolva felejtettem és átmentem egy vízkivezetőn. Azt hittem, hogy leszakad a vesém, akkorát döccent. Azelőtt gond nélkül átmentem rajta. Szóval döccenőnél az olcsó rugós teleszkóp is sokkal jobb, mint a merevvilla.
    Na ennyit az előítéletekről.

    [ Szerkesztve ]

    "Ilyen dolog ez, folyamatos növekedés, egy állandó méretű bolygón :D Rip rendszer..." by Crim

Új hozzászólás Aktív témák