Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz entropy #48102 üzenetére

    Egy ilyet vettem használtan. Valóban nagyon jó áron, sőt, szemtelenül alacsony áron. :) Ennek a bicónak az új ára 2500 euro körül volt, az olyan 770 ezer, ennek az árnak a töredékéért jutottam hozzá. Egyébként attól függ milyen az állapot, hogy mi számít jó árnak, itt ugye az aksi is kérdéses, mert az baromi drága hozzá. Sokat kibírnak az aksik, nagyjából 1000 töltési ciklust, viszont ha sokáig áll lemerülve az nem tesz jót neki. Szóval ez egy fontos kérdés az aksi állapota. Amúgy ha rendszeresen van használva, akkor kb 50-60 ezer kilométer kibír egy 400Wh-ás aksi, az nem kevés.
    Konkrétan amit én vettem, vagy egy hasonló montinak, ott egy 220-250k már jó árnak számít használtan, mert a használt piaci értéke 300-350 körül van. Egyébként kiforrott konstrukció már az ebike. Azért a legjobb megoldások a középmotoros rendszerek, de az elég drága, mint például a bosch vagy yamaha, a hátsó kerék agymotoros megoldás is teljesen használható, csak a szerelése macerásabb ha mondjuk defekted van hátul, közép motorosnál meg ugye normál kerekek vannak, könnyebb a szerelés. Meg azért a súlyelosztása is jobb.

    Az enyémet inkább barátnőm használja nagy megelégedéssel. :) Bár most van egy kis probléma a kazettával, de azt szerencsére orvosolja a maxi bike-os (garit vállalt rá, meg sajnos nekem nincs szerszámom se a műhelyben az agymotorhoz), meg átprogramozzák, hogy ne legyen benne 25km/h-ás korlátozás, az elég zavaró tud lenni városban.

    Napfénysüti: Persze, mtb-ra lefordítva, azért mert nem ugratok le 5 méter magasból meg nem ugrok 30 méter hosszút, még sokkal jobban és hatékonyabban száguldozok az erdőben egy enduroval mint egy 100k-s alap merev montival. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák