Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fall-N

    veterán

    válasz Speedy007 #297940 üzenetére

    Olvass vissza, volt róla szó. Mi bevállaltuk a ProWheel Claw hajtóművet, szintén AliExpressről, semmi gond vele, bevált. A ProWheel nem egy noname gyártó (itthon is forgalmazza például a BikePro webshop), így nem volt vele rizikó, de ilyen Goldix meg ki tudja mi nevűeket azért nem vettem volna. Lehet, hogy jók, én nem azt akarom állítani, hogy vackok, de nem akarok teszter lenni, ha van ismertebb gyártótól alternatíva.

    A NarroWide alu lánctányért is az Aliról vettem, azzal sincs semmi baj, rengetegen vesznek onnan (vagy eBayről, Amazonról), beváltak (pl. Snail, Motsuv, FMFXTR stb.) Itthon is már kapni nem egyet, a Spyral hazai "márka" forgalmazza.

    Összehasonlítva nem sok különbség van a ProWheel és az én FUNN hajtóművem mellett. Jó minőségű, szép az eloxálás, masszív stb. Az első lánctányérnál annyira nem számít, hogy "hány sebességes", én vígan használtam a jelenlegi hajtóművemet 1x7, 1x8 és most 1x10 alatt is. A ProWheel meg most 1x8-cal van használva, semmi gond vele. Sosem dobta le a láncot az Altus váltó, így még az sem tud gond lenni.

Új hozzászólás Aktív témák