Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz tknof1871 #274889 üzenetére

    Részben az ilyenek miatt nem szeretem az egyszerűbb kicsi lámpákat. Rohadt béna és zavaró UI-t raknak bele, érthetetlen módon.
    Egy Wuben, Lumintop, Sofirn, de ebben az árban már Fenix is más liga. Kezelésben, védelmekben, esetleg színhűségben, tartósságban, akksi élettartamban.
    A rendes bringalámpáknál látni a gombot, hosszú nyomás a bekapcs, röviddel váltok fényerőt lentről felfelé, dupla nyomás a villogó (jobbak nem on off, hanem low high villogást tudnak), és persze a normális hűtés és rögzítés is kötelező elem nálam.

    A 'refis' lámpák közül múltkor találtam egy ígéretes kínai gyártót, majd a 3-4 revízió körül kipróbálom. [link] A manuál és eladó szerint a kezelés is majdnem jó, maga a fél vagy egész emitter világít design remek, kíváncsi vagyok mi lesz belőle.
    A 'rendesek' alatt az aldis, lidlis akkus szettek amikkel elvagyok, azok mugliknak, nem bringásoknak készültek, de annyiért korrektek és ingázásra jók, szódával edzeni is.

    Amit leírtál az akár járható, de a különböző színhőmérséklet zavar (meg az alacsony színhűség is engem), illetve terepen nem kell tompított(ga az ember nem akarja hogy pofánverje egy ág), aszfalton nem igazán kell refi (BC25R nem vakítós, kvázi tompított, de messzire visz(és persze ami fontosabb, úgy és oda világít ahiva kell); nagysebességű lejtőnél is megteszi. És ha nem ingázok hanem edzek, akkor fejlámpa is van rajtam, ha valahova kéne extra fény).

    Több ismi vett hasolót, az elmélet szerint praktikusak, gyakorlatilag meg úgy látom a kivitelezés nem tart itt ahol kellene.

    <ELADÓ: Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák