Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FerNandor

    őstag

    válasz zsocy #177541 üzenetére

    Vasárnap nem tudom, hány fok lehetett, kb 15-16 talán. De fújt a szél és a sok felhő miatt sok árnyék volt. Aláöltöző, hosszú ujjú felsőt húztam, arra a rövid újjú kerékpáros mezt és rövid kantáros gatyát. Így jó volt amúgy, csak a szél volt kicsit kellemetlen 30-40kmh fölött. Szóval napos időben 15-16 fokban még elmegy talán a rövidgatya. Mondjuk szélcsendben, napsütésben most vasárnap is elég jó ereje volt a napnak, csak nem volt sok ilyen pillanat. De ebből a RION-osból a másodikat leginkább már jövő tavaszra venném. Mondjuk ennek a RION-os nadrágnak a betétje jó minőségű szivacsos anyagú, de nem gél. Nem tudom, az mennyit számít.

    Egyik nap talán megjön a hosszúujjú felső és alsó szettem is, ami sima, nem bolyhos. Meg van a 2db bolyhos téli hosszú, kantáros gatya.
    Talán így egyelőre elég lesz. Én is tervezem a folyamatos tekerést. Esőben, esős úton nem fogok szerintem menni, sajnálnám a biciklit is. A hideget még nem tudom, mennyire fogom bírni. :)

    [ Szerkesztve ]

    "A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

Új hozzászólás Aktív témák