Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz Hasaggymeg #170944 üzenetére

    Eltekertem mindent, majd vissza, a bovden is cserélve volt, még a váltót is leszedtem, megtakarítottam és felraktam :D . Gyakorlatilag be van állítva amúgy, minden fokozatra vált rendesen, csak csúnyán és lassan dobja lefele a láncot. Állványon annyira nem is látszik, de tekerés közben rossz érzés és hangos.

    INTELligent: A MET Crossovert a haveromnak ajándékba nemrég vettem meg, 14k volt átszámolva és szvsz egy nagyon jó sisaknak tűnik. Ennek a napellenzője sem csak dísz, mint az enyémnek, nem spóroltak a szivacsozással, hálóval, villogóval sem, még a pántok is puha kellemes anyagból vannak, hozzá képest a Lazer Cyclone sisakom elég gagyi. Fura, de a Lazer mégis nehezebb nála, szal a MET nekem viszonylag könnyűnek tűnik.
    Outi és xc sisakok szerintem kb egykutya, csak az xc sisakokon általában van napellenző, az outi sisakokon nincs. Vannak még monti sisak fronton a trail/enduro sisakok, azoknak gyakran felhajtható a napellenzője, jobb a tarkó védelem, de a legtöbb elvileg nem szellőzik olyan jól, mint az xc sisakok.

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák