Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rarki72

    tag

    válasz szuszinho #167793 üzenetére

    ha mákod van még be is válhat :)
    ez az egész nyereg téma olyan misztikus és tele ellentmondással, hogy bármi megtörténhet. sőt, az ellenkezője is :D
    amit én végig próbáltam:
    kormányfej hosszúság, magasság és dőlésszög
    kormány szélesség és íveltség
    illetve ezek közel végtelen számú variációi :D
    nagyjából a lényeg az lett, hogy minél meredekebben ülök, annál inkább és előbb nyom a nyereg, cserébe nem olyan hamar kezd el zsibbadni a kezem és nem is annyira, viszont voltak pozíciók, ahol az ülőgumók fájdalma mellé a lágy részek zsibbadása is komoly volt és ezt még egy lapocka környéki zsibbadás is megfűszerezte.
    növelve az előre hajlást minden tünet csökkent, illetve nagyobb távolság kellett a megjelenéséhez, de a kéz zsibbadás egyre korábban és gyakrabban jelent meg.
    mivel utóbbit pillanatok alatt megtudom szüntetni menet közben is egy egyszerű "pumpálással" (többszöri ökölbe szorítás gyors ütemben), a többit viszont csak hosszú tétlen órák alatt lehet kipihenni, a sportos előredőlt pozíció mellett döntöttem - ameddig csak a pocakom engedi :D
    persze ahogy írtam már a csere nyereggel is nagy szerencsém volt, mert nem csak az üléspozíciómhoz passzol szépen, hanem az ülepem jellegzetességeihez is. más nyereggel kezdve a puhatolózást biztosan tovább tartott volna ezt az állapotot elérni és költségesebb is.

Új hozzászólás Aktív témák