Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz ZolkoW #157042 üzenetére

    Na ez már gumi, ezzel én sem félnék.

    Dudi08: Valaki anno linkelt volt egy videót, amiben lejtőn outival lazán olyan durvákat driftelgetett egy csávó, hogy el sem tudom képzelni montival az lehetséges legyen. +Láttam már outist vizes aszfalton kanyarban elsodródni be az árokba, ahol én már többször gond nélkül verettem a Nobby Nic-el, szal úgy érzem azért egy outi gumi talán aszfalton is jobban csúszik, mint egy 2.25-ös xc, de lehet illúzió és marhaság az egész :B . Mondjuk valszeg úgysem lesz soha outim, mert azzal az áttétellel felénk az emelkedőket én egyszerűen nem tudnám leküzdeni, meg szinte bármilyen turistalátványosságot akarok megnézni, odáig az útvonalon 90% eséllyel lesz murvás meg döngölt-kavicsos földút is, szal ha egyszer megnyerem a lottót és úgy döntök kell nekem aszfaltos bringa, valószínű cx lesz.

    Somatom: valamiért felénk is sokan így tekintenek a cx-ekre és ezt nem értem. Miért zavarja az embereket az, hogy a versenyzők bringával a vállukon szaladgálnak, ha a az egyszerű halandó bringások nagyrésze úgysem versenyezne vele soha az életben. Én a cx-et úgy fogom fel, hogy olyan outi ami nem ijed meg a murvától sem, szal nem vagy aszfaltra korlátozva, cserébe persze picit lassabb.

    Na de csak azért kezdtem filózgatni az egész outi vs cx vs gravel témában, mert a haverinám fél éve ezzel nyaggat, idén szezonig szeretne az xc mellé egy olyan aszfaltos bringát, amit 20%-os emelkedőn is ki tud hajtani és egy kis murván sem jön zavarba. Én a cx-eket ajánlottam, de nem tetszik neki, hogy az alsóbb kategóriában nincs rajtuk hidraulikus fék és ebből valamiért nem akar engedni.

    [ Szerkesztve ]

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák