Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Átcsesztem a rendszert ;] , leragasztottam minden rohadmányos nyílást a felsőbb részeken, nincs hol befolyjon a víz, én nem fogok 3 havonta rozsdás trutymákot ganézni a középcsapágyból.
    Ez utóbbi már egy régebbi fejlesztés, rendkívül büszke vagyok a remek ötletemre, amivel első sorban a téli sólé ellen akartam védekezni, de már 2 hónapja tesztelem, és szerintem a nyári rettentő finom por, sőt az átlagos sár ellen is egész korrekt védelmet jelenthet.
    A hozzáértőktől kérdezném, ha látnak bármi negatív tulajdonságot, én annyira tudok gondolni, hogy ha mosás közben mégis bejut a víz, akkor esetleg nehezebben párolog el, mert hogy zárt, de összességében nem tudom ez mennyire nagy gond. A napokban lesz először szétszedve és kíváncsi leszek milyen állapotban van benne a zsír.
    Azért került fel, mert tavasz elején, és nyár végén is, recsegni kezdett a két fenti forgáspont, először a sok hólé moshatta ki a zsírt, másodjára pedig a por miatt vált elviselhetetlenné a zaj.
    Szabadalmaztatás alatt áll :B , de akinek inge, próbálja ki, fekete bringán, szinte nem is látszik. Készült hozzá videó tutorial, de gondolom mindenkinek egyértelmű hogy kell felpattintani, de ettől az évi 1-2 szerviz még szerintem ugyanúgy javallott.

    Ezt meg csak bónuszba, hogy ne rozsdásodjon tovább, mert nyilván fogalma sincs senkinek, honnan szerváljak egy új csavart. wd40, rozsda lekapar, megszárad, zsírral beken, leragaszt.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák