Hirdetés

Aktív témák

  • Vasinger!

    nagyúr

    Pénteken sikerült karamoboloznom biciklivel. Szerencsére "csak" egy azonos méretű járművel, egy biciklivel.

    Itt ezen a képen rajzoltam le az esetet. Igaz siettem, nem mentem lassan, de azt hittem, hogy beférek, persze a fene sem gondolta volna, hogy ott le akar kanyarodni.
    Gyakorlatilag előttem kereszbe állt én meg satu fékkel, orra álltam, de le se estem a bicóról, csak Rá támaszkodtam 1 kézzel, de nem kevesen múlt. Egyből kérdeztük egymást, hogy van e valami baj, akár a kerékpárral is , de szerencsére semmi baj nem történt. Ezután elkezdett sűrűn bocsánatot kérni hogy ő volt a hibás...egyből az jutott eszembe, hogy mintha nem is Mo.-n történt volna az eset, hanem mondjuk valahol külföldön Teljesen rendes volt a csávó velem, pedig nem is volt fiatal, teljesen magára vállalta az egészet, pedig én nekem is volt egy kis beleszólásom az ügybe.

    Amit viszont érdemes itt ebben kiemelni, hogy ha nem ilyen biciklim lett volna, akkor valószínűleg a mentő vitt volna el. A Corratec fékpofákat visításig húztam(akinek van/volt ilyen tudja miről beszélek) és egyből reagáltak egységesen. A 2.2-es Conti terep külső meglepően jól viselkedett, nem csúszott meg az első köpeny a tűzforró aszfalton sem.

    Aztán el kellet még rohannom valahova, ahol a legrövidebb út elég erős terepen vezetett. Érdekes volt a kerékpár viselkedése, ha kiállok és csak lassú buckák vannak, teljesen jól viselkedik, jól mozog a teló, együtt van az egész. De ha már kicsit gyorsabban mennék, vagy sűrűbb, durvább buckák vannak, akkor már szétrázza mindenemet kiállva is. Ez is csak erősítette a fully gondolatát bennem.

    Hazafele persze, hogy nem lehetett zökkenőmentes az út, sz@rrá áztam mire hazaértem, hatalmas vihar volt, egyfolytában villámlott, tekertem mint a szélvész, az pedig csak rátett, hogy egy rövid gatya és nadrág volt rajtam semmi több.
    Az igaz, hogy biciklin nem csaphat az emberbe a villám, mert a keréken a gumi leszigetel engem a földhöz képest?

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák