Hirdetés

Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz Tamoo #5413 üzenetére

    Hátizsákodba akarsz ivóhátizsákot? Nem egészen értem
    A Decathlon ivóhátizsák kivehető ivózsákkal 2-300 forinttal volt korábban drágább, mint maga az ivózsák.

    Szerintem szánd rá azt a pár ezret egy deuter tasakra. Annak legalább normálisan ki lehet törölni a belsejét.
    Most a Deuter OEM beszállítóját, a Source Outdoort nézegetem, onnan mintha olcsóbban kijönnének a dolgok. A linkelt Wraptank különösen szimpatikus a hőszigetelt megoldásával.

    fidig: Viszont múltkor kb 40-45 km/h-ás tempónál lejtőn lefelé fékezésnél kiszitált a fara a bringának. Elég rémisztő helyzet volt Mi lehet az oka?
    Csak azt érezted, hogy remeg a bringa hátulja? Mert akkor azzal nem tudsz semmit sem tenni, Meme legalábbis ezt mondta nekem, mert a 185-ös tárcsa, gyorszár és satufék eredménye ez. Zavaró, de a fékhatást nem csökkenti nálam.

    Vagy megcsúszott a bringa hátulja? Ebben az esetben tényleg rosszul fékezel. Ha nem tökéletes minőségű az út (elég egy kis por is), akkor a hátsó fékkel satuzni nem túl bölcs ötlet, főleg az elsőt kell használni, a hátsót minimálisan. Ha váltasz fullyra, akkor bátrabban adagolhatod a hátsó féket. [link]

    Xantomas: ehhez csak annyit tudnék hozzáfűzni, hogy tegnap, hazafele jövet, annyit halottam magam mögül, mikor álltam a piros lámpánál állva, a Stadionoknál, a Hungáriáról ráfordulva a Mogyoródira, hogy "előzzük meg a dagit".
    De szép is az, amikor a fagyi visszanyal :P Amargóval jöttünk Hűvösvölgyből, amikor két BMX-es úgy kacsázott, hogy nem bírtunk mellettük elmenni. Egy ideig jól meghajtottuk őket, aztán amikor már látszott, hogy a fülükön veszik a levegőt, előre mentem a fotonágyúval és elengedtek :)

    Vasinger!: Szóval 100 mm-et mozog a hátulja, de a szemtávolság az nem tudom mennyi. Általában ez a 2 érték különbözni szokott?
    Igen, mert míg az első telónál direkt az átvitel, addig itt a lengőkar bezavar a képbe. Ha lehet, akkor pontosan ugyanolyan szemtávolságú tagot vegyél (kivéve, ha a bringa gyártója direkt szívatja a vásárlókat egyedi szemtávolsággal, mint a Specialized), és ha lehet, akkor adott vázba gyárilag szerelt legmagasabb kategóriás tagot vedd meg, azzal biztosan nem lesz problémád.

    Muton: ööö... a teve nem pont ritkán iszik?
    Érted te, hogyan értem. A gödény illene ide, de a tevéket jobban szeretem :D

    [link] :U

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Aktív témák