Hirdetés

Aktív témák

  • belaazallat

    addikt

    Szombat-vasárnap voltam Bécs-Pozsony-Győr túrán. (Képeket rakok fel később)

    Nagyon szép helyeken kerékpároztunk, néhol olyan volt a kerékpár út, hogy csak ámultunk. 2sávos műút szélességben nagyon jó minőségi út csak kerékpárosok részére.

    Fekete leves:
    40fős csoporttal voltam, ebből sok probléma előjött. (Magyar közlekedés kultúra hiánya.)
    Valamint Párom második nap összeevett valamit, amitől délutánra elkészült. Nagy volt a meleg, meg gyakran 25-ös tempót kellett menni, mivel feltartották a sort(olyanok, akit tudnak rendes tempót menni, csak leálltak beszélgetni, és nem figyelték/nem érdekelte őket, hogy lemaradnak)

    Az utolsó 30 km-en szinte végig tolnom kellett páromat, így hogy kettőnk helyett tekertem ~22-es tempót 138-as pulzussal kimondottan élvezetes lett volna a kerékpározás, ha Ő nem lett volna rosszul.

    Más:

    Sajnos az új lánc ellenére a hajtóművön megugrik a lánc a tányérokon, ahol a váltás könnyítő fogak vannak.
    Segítenétek keresni 5karos hajtóműhöz 48/38-as tárcsákat(biopace), vagy tudnátok ajánlani valami jó, de olcsó(~20000Ft) hajtóművet.

    Track-et hogy kell szerkeszteni? Soprontól rögzítettem az utat, és nem szeretném ha szerepelne benne, a buszon rögzített táv.

    Köszi!

    "Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!

Aktív témák