Hirdetés

Aktív témák

  • Vasinger!

    nagyúr

    Egy kis élménybeszámolót írnék.
    Jó pár hónapja nem ültem a régebbi Fullymon, amit az aláírásomban árulok, ma mentem vele terepen és kicsit álleleesős, hogy a mostani Fox, Rock Shox és full XT bringámhoz képest mennyire nincs elmaradva.

    Hihetetlen, hogy az első Manitou Black teló mennyire jól mozog, sokkal hamarabb indul be mint a levegős RS, de hát ez ugye elfogadott tény, attól még meglepődtem.

    A hátsó rugóstag bár nem versenyezhet a Fox-szal, de nem volt olyan messze egyáltalán tőle. Kicsit kevés a csillapítás benne és el kezd pógózni, de egyébként nagyon jól kisimítja az utat az is.

    Viszont a váltón voltam leginkább fennakadva. A 06"-os XT hátsó váltó olyan mint az álom. Nekem az újabb konstrukció van: katt, de ezt a 06-os XT-sokkal gyorsabbnak éreztem, mert a váltókar egyszerre 3-4 fokozatot is tudott váltani egy húzással, ez ugye a mostanimban nincs meg, ott "csak" egyesével lehet váltogatni.

    Az első 203-as tárcsáról meg annyit, hogy az akkor is be fog blokkolni még egy 100 kilós ember alatt is, ha 80-nal megy vele, brutális.

    Tehát a lényeg a lényeg, hogy aki megveszi az aláírásomban lévő kerékpárt, az nagyon jól fog járni, azt garantálom :)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák