- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz DeltaPower #87351 üzenetére
De nem 9 órásat.
-
DeltaPower
addikt
Tekintve hogy anno a Win8.1 -> Win10 frissítés fele ennyi ideig tartott mint ez a múlt heti update, nem tartom lehetetlennek hogy akár 9 órán keresztül csámcsogjon magában a windóz
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Zeki
nagyúr
Pü-ben azt a tanácsot kaptam hogy tegyem újra az oprendszert és inkább win7-tel, de közben eszembe jutott, hogy mivel az Enter gombot kinyírták a gyerekeim, így nem fog menni semmi install. A sharp keys progival csináltam másik gomb helyett entert. De az csak windows alatt fut. Szóval mégis szerviz lesz ebből... gomb javítás.
-
storm3
senior tag
Jóárasított mobil akksikkal nem foglalkozik valaki innen? LG G3-hoz kellene egy akku.
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
daninet
veterán
Szerintem az ilyen ettermek rontjak el az emberekben kialakult kepet a magyar kajarol.. Az etlap 90%-a olajban sult kirantott valami, aminek teljesen ugyan az az ize a 3 honapos olaj miatt, teljesen mindegy, hogy csirket, vagy disznot rendelsz.
Az egytal etelek ehetok, de jellemzoen azt is elsozzak, hogy sokat igyal.
De lenyeg, hogy sokat adnak. Lehet zabalni, plusz elpakoljak es meg 3 napig azt eszed. Van egy tipikus emberreteg aki odajar, nem irok semmit mert meg a vegen magara veszi valaki, no offense
Szerintem kifejezetten rossz etterem, 2-3x ettem ott, de nem is akarok tobbszor. Sokkal jobb magyaros ettermek vannak Kecskemet korul pl Tanyacsarda lajosmizse fele.[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
akom
őstag
válasz daninet #87364 üzenetére
Én is kb 2-3x voltam, és nem volt gond a kajával. (Igaz nem volt benne a top3-ba.) Az pedig felettébb jó volt, hogy nem mentem el éhesen. Tudod egy itthoni éhbérért dolgozónak már ez is elég.
Gondolom te már megszoktad a dubai modern éttermek kínálatát. Elhiszem, hogy ezek után megijedtél egy rendes Magyar táltól.
Amúgy nekem a környéken a Fekete Gólya a kedvencem. -
-
Chaser
legenda
-
daninet
veterán
Itt indiai tobbseg van, jellemzoen a kaja is indiai. Ez eleinte vices volt, most kb sugarban hangyok az indiai komeny es curry szagatol
Magunknak fozunk teljesen multinesonel kajakat. Pl gulyas leves az ugy nez ki, hogy brazil marha, del afrikai repa, ujzelandi zeller, indiai (vagy otthonrol hozott) pirospaprika, meg helyi teszta.
Van a fagyasztoban egy fel diszno, viszonylag biztonsagban erzem magam igyMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
kofferben. amugy lehet venni disznohust, nincs azzal gond, de mind gyorsfagyasztott illetve fokent amerikabol importalt kolbaszok/szalonnak amik nem teljesen egyeznek a magyar/europai izvilaggal szoval annyira nem szeretem ezert inkabb kihasznaljuk a 32 kilos koffert
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Ramius
őstag
"-Ez TDI?.
-Nem. Sharan."
Jaaaaaj....gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
bsh
addikt
há tezsvírejim...
-
daninet
veterán
füstölt, sózott, főtt szárított és ezek keveréke
tiszaalpáron van egy böllérünk, van egy családi receptünk és az alapján készít mindent. annó magunk csináltuk de egyre nehezebb volt áthozni a szerb határon a sok húst így marad ez a proli módszer hogy berendeljük
fater meg keményen nyomja a minőségellenőrzést, szóval ha a kolbászban nem jó a hús/zsír arány vagy kiderül hogy füstpácot használt az öreg (először bejátszotta) egy szemeteszsákban viszi vissza neki az egészet.Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
bsh
addikt
R.I.P.
erről a csókáról mindig eszembe jut, mikor még annó a 2000-es évek elején, mikor még volt pesten Pacha, megjelent ott olyan hajnal 2 felé két olyan macával, akik a dédunokái is lehettek akár, mert már erősen 80 éves lehetett akkoriban a csóka én mindenesetre ledöbbentem gondolom tudott élni a kisöreg. biztos a blue pillt választotta -
TeeBee73
veterán
válasz daninet #87397 üzenetére
Hiába rokon, gyerekkorom óta Zsoltinak hív.
"-Billy fiam!
-Stan vagyok nagypapa!
-Nem baj Billy!"Mod: uccaházszám? Pályánálamásodikutcaonnanmegatűzcsapigkutyátnecukkolharapmajdkijövök?
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest