- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #86401 üzenetére
jelentsd
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #86401 üzenetére
Sőt, negyedannyiért árulom mind a kettőt.
-
bsh
addikt
válasz alázógyík #86407 üzenetére
negyedáron? most akkor vagy kva olcsón árulod ezeket, vagy deltapóvert bactad át de nagyon dúlván de mivel te semmit nem árusz olcsón, ezért nyilván akkor az utóbbi lehetséges csak.
emmeg nyelvtannáci fail.
-
KTU
addikt
válasz DeltaPower #86409 üzenetére
Összesen mind a kettő!
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Outlander
addikt
LOOl.... van bent 4 motor abból 2 robogó... egyébként mind ktm... és ennyi... nem több, nem kevesebb.. ennyi, "a régió legnagyobb motoros kiállítása" ahogy a rádióban és a neten hirdetik.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Chaser
legenda
válasz Outlander #86411 üzenetére
nem a tetőre vitték a többit?
egyébként mi van a malomban amiért érdemes odamenni? hervisben néha vannak jó cuccok, néha értelmes áron, pl áfa nélkül, vagy két pár cipő mellé harmadik ingyen
newyorkerben találtam olcsón jó cuccokat, de 99%-ban semmi nincs az én méretemben
edigibe néha jártam de az meg már nincs ott ...annyi nincs kiírva hova költözött, múltkor lestem is hogy csaka helye van, azt hittem a petőfi utcai másik új üzletszerk: jah néha voltam a parfümösben, megnézni mit rendeljek a parfürmexpressztől sokszor fél áron
[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
válasz Chaser #86414 üzenetére
Én oda csak a Vodához járok be 2 évente szerződést hosszabbítani.
El is tévedek mindig.A plázacicákat megy egyenesen rühellem.
Kinézik a magamfajta tatákat, azt hiszik csöves vagyok, és csak a vécét keresem, mert szarnom kell.[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
-
Chaser
legenda
napi hülyegyerek
30 ezerért lenne jó ajánlat, 50-et nem ér, túl sok kompromisszumot kell kötni, lesznek jobbak
-
storm3
senior tag
-
Outlander
addikt
BSH a korházban, mikor kérdezik tőle hogy "Melyik térde fáj?"
-
Outlander
addikt
válasz Chaser #86414 üzenetére
Én pl, benéztem x év után a new yorkerbe....
L-es méretben mint a telekakált zokni, haspoló és honaljban vége az ujjának... avagy kimosott nyolcadikos ruha.
XL méretben meg térdemnél az alja, az ujja meg a könyökömnél... ott azt nem is értettem hogy lehet ekkora különbség? Gyanítom néha-néha bekeveredik egy kínai hamisítvány és us méret is a kínálatba.Mindegy, végül találtam 3 pólót, ami úgy ahogy megfelelt, meg bele kalkuláltam hogy szárítóban összemegy. árban 2x1990 és 1x2990 ft.... igazából olyan, határeset.... nem volt drága ahhoz képest.
Én utálom a színes, a mintás és a márkás polókat/dolgokat is... szóval leginkább decathlonból/lidlből szoktam öltözködni, azok "üresek"... nincs ingyen reklám, az adidas/nike fizessen azért hogy én viselem, és nem fordítva.
Takkóban akkor tudtam utoljára öltözködni, mikor még 80kg alatt voltam, meg akkor még valahogy értelmes cuccok is voltak.... na az nem most volt.
A többiben meg 5 számjegyű összeg még a zokni is, és nem egyessel kezdődik. (kivéve a háda, de az mint kiderült használtruhás, ).... szóval ott kb ez jobb lábbal beléptem, és azzal a lendülettel fordultam is ki.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Outlander #86422 üzenetére
hádában is voltam, anyám mondta mekkora frankó, látom használt nem mintha annyira urizálnék, meg vettem is használtat olyantól akit ismerek, meg lehet fertőtleníteni, de na...
polokat tecskoban szoktam venni, azokból egyszínű részemről, árukhoz képest nem is rosszak, farmer meg stb is, ott legalább van méretemben is sok minden
mondjuk értelmes és méretben jó farmert egy évben egyszer találok max, félelmetes 20k-ért mekkora sz@rok vannak, nem mintha adnék 20k-t érte_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
alázógyík
addikt
Most minden rendőrnek kötelező a géppisztoly, vagy csak ide jöttek a környékre LákátosÁrmándo Sztetemért?
-
Chaser
legenda
-
-
DeltaPower
addikt
-
bsh
addikt
-
TeeBee73
veterán
válasz DeltaPower #86428 üzenetére
AMD-jük van. A bevetésieknek van Skorpiója. A kommandósoknak meg MP5.
-
TeeBee73
veterán
válasz DeltaPower #86437 üzenetére
Nekem is 4 intel van és csak egy AMD.
Ha a 2 laptopot is beleszámolom, akkor 6:1 az arány.[ Szerkesztve ]
-
bsh
addikt
-
Outlander
addikt
Daninet ribancai összevesztek a jatton...
-
DeltaPower
addikt
[link]
akkó mosmá tök nyugodtan lehet tripla áron hirdetni, és le se ugathatjuk?más: Giga HD7750 1G DDR5 eladó, 15k, minden tartozékkal, próbagar
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest