- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz daninet #86895 üzenetére
köröstorok, ha szereted a szúnyogokat meg a vizet nyáron tengerpart szerűre hozzák ki a partot, vannak bungallók amiket bérbe is adnak, most még biztos van üres hely
ha nem csak inni akarsz hanem valami értelmeset, csongrád-szentes közt a gáton élmény tekerni, 8-10km körüli szakasz, egész távon tán egy tanya, folyó adja a klímát a nyaralórésztől 100m a gátfeljáró_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Outlander
addikt
Lehet h műveletlen vok, de ez a Saul Fija, ez feliratos, vagy csak nagyon "friss" még?
Belenéztem így feliratosan is, de ősöknek szinkronosban jobb lenne.. Amúgy inkább hagyjuk, én tényleg helikopter vagyok...
A Zongorista vagy a Schindler listája legalább 10x ennyi díjat érdemel.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
-
TeeBee73
veterán
-
DeltaPower
addikt
[link] ezzel akkor most lehet tök névtelenül írni az ilyen homárokról mint itt vannak?
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #86918 üzenetére
-
Outlander
addikt
válasz DeltaPower #86918 üzenetére
Szükség van rá!!!444!!!!néééégy!!!
-
bsh
addikt
-
Outlander
addikt
-
alázógyík
addikt
Nem gyenge...
-
Outlander
addikt
válasz alázógyík #86927 üzenetére
A sárgák és a bordók is rohadnak, viszont a Hovány ezt benyelte, telibefújta azokat a részeket "gariban", gyakorlatilag senki nem hiszi el hogy gariban rohadás miatt, és nem azért mert szarrá törtek. volt főnököm ezért (is, meg mert 2-300k után kukásak voltak a motorok is, mondjuk a tico gázolaj se tesz jót neki) váltott masterra.
[ Szerkesztve ]
-
alázógyík
addikt
válasz WunderKinder #86929 üzenetére
Mekkorát zuhantak 124-től a 10 motorcseréig, nem semmi.
Ott az volt a furcsa, hogyha 1 milla km alatt bontják a blokkot. Itt meg?!?! -
Outlander
addikt
válasz alázógyík #86931 üzenetére
Az sose habzott, na jó de csak picit... 80 litiy ment a tankba, utána várni kelett 5 percet hogy elüljön a hab és még bele menjen pár lityi...
Amúgy viccen kívül, ez nem új dolog , én is írtam/mondtam annó, volt olyan sprinti amiben 2x cserélték a motort 0km-esre... bár a 2. az már ügyvédes felszólításos volt, mert azt nem akarták gariban.
A sárgák azok ajtó nyílásoktól lefelé a kasztnin, illetve az oldalsó ajtótól végig a hátulján, sín körül...a bordók meg ablak körül és ajtók alulról...
-
DeFranco
nagyúr
sziasztok!
megint gumist keresnék, régebben voltam már itt ezzel a kérdéssel. a béres gumihoz jártam eddig, de most nincs náluk hely szombatra, teljesen fullon vannak, én viszont most megyek haza, és át kellene már cseréltetni a gumikat erősen.
olyan helyet keresnék, ami szombaton nyitva van, és rendesen, normálisan dolgoznak, a felnin át kell cserélni a gumit, és nem szeretném, ha ledarálnák a peremét, meg nem ártana, ha rendesen ki is centríroznák (ez a béresnél most úgy néz ki nem jött össze, de még nyomozom).
tudtok valakit ajánlani? bejelentkeznék hozzá minél hamarabb.
-
-
Outlander
addikt
válasz DeltaPower #86940 üzenetére
De csak ha elégedett voltam...
-
Outlander
addikt
Előfordult már...
De valahogy Kecskeméten nem igénylik a szolgáltatók az "elismerést", nagyon kevés az a hely ahova azért megyek mert jól dolgoznak/kedvesek/gyorsak/olcsóak tehát elégedett voltam... és nem azért mentem oda mert kénytelen vagyok, mivel nincs más a szakmájában a környéken. Egyébként rendszerint ami Outlander approved az nektek is szokik tetszeni.
-
trebrona
nagyúr
Elégedett vásárló plusz vásárlóbarát webshop esete: megkereslek és levadászlak
legjobb komment: Nagy az isten állatkertje. Megérdemlik egymást.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest