- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Outlander
addikt
válasz Chaser #86107 üzenetére
Mutterék gépében 30-as van, még van is rajta szabadhely, mondjuk az 1:1 ben netezős gép...
Én 60-on vagyok, sok szar van fent, de még így is van 30gb szabad hely... szaal, alapesetben még azért elég, csak az a baj h kingston... a v300-as bukta óta nálam nagyon tiltólistás... de egyébként most ne trollkodjál, szerintem elfogadható ár, lealkudod 3k-ra és kész.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Chaser
legenda
válasz Outlander #86108 üzenetére
nekem nem kell ha beleszámolod hogy szabad helynek még illik 10-15%-ot meghagyni nem sok marad, főleg ha a 30gb még a formázatlan kapacitás, htpc-be épp jó lehet, de új értelmes 120-as 15-7ért már van
nekem a win annyit b_uzlt az 50-es partícióból néha semmi nincs szabadon, mondjuk lassan két éves rencer'_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Outlander
addikt
válasz Chaser #86109 üzenetére
Minek a 10-15%? A töredezettségmentesítőnek?!
Egy rendesen herélt win7, el van 4-5gb-on is... nem rég szórakoztam vele, de annyira már nem vonz, mint annó xp-nél...
Szóval, sima netezésre még elég a 30-32-es szerintem, mondjuk ehhez értelmes használat is kell, ha kevés a pénz, akkor 3-4k-ért bevállalja az ember.... szoktam azért találkozni vele....
Mint ahogy a napokban építettem be agp végéát is... , magyarországon vagyunk, fillérbacás van, bár tudom h dübörög a gazdaság.
-
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #86112 üzenetére
sztem pont lefele megy, a ram is
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Outlander
addikt
válasz DeltaPower #86112 üzenetére
Ram az kb 3-4 hónap alatt a felére esett... ssd meg alapból tök olcsó mostanság.
-
-
Outlander
addikt
válasz DeltaPower #86116 üzenetére
Nyáron 8-10-ért vettem 2x2 ddr3 asztalit az egyik embernek bővítésre, most ugyanennyiért kapsz 2x4-et. ... szaal esett rendesen, illetve akkor volt magasan.
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Chaser
legenda
válasz Ramius #86121 üzenetére
van egy tag ami minden kukázott sz@rról videokat rak fel, némelyiken befoschtam majdnem annyi nem normális ember van hogy pfffffffff, engem is néha privátban olyan betalál nevét nem tudja leírni, azt sem értem mit akar kérdezni, de sztem ő se
-
Ramius
őstag
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #86123 üzenetére
Eladó: kirakarina1(5095)
Számlaadás: Nincs
sztem ez még majd magyarázkodhat egyszer_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
daninet
veterán
-
-
Outlander
addikt
-
Outlander
addikt
Most ez komoly, hogy nem mélységet mért, hanem szélességet a tolómérővel?
És úgy hogy jött ki a 6,5 mm, mikor az utolsó képen épp hogy nem látszik ki a kopásjelző, amit 1,6mm-nél van?![ Szerkesztve ]
-
bsh
addikt
válasz Outlander #86130 üzenetére
kocsiba szőnyeggarnitúrából milyet érdemes venni? meg hol? van azokból valami jó minőség, jó márka, ajánlott, stb?
-
DeltaPower
addikt
válasz Outlander #86130 üzenetére
[link] A mellékelt ábra 3-as pontját ajánlom figyelmedbe.
Egyébként téli gumin szokott lenni dupla kopásjelző, 4 és 1,6 mm-nél."Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
DeltaPower
addikt
Ez meg szép felni? ha már a múltkori stiftet fikáztátok [link]
[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Outlander
addikt
-
Outlander
addikt
Chaser nézted az új k&h felületet?
Tipikus 2016-os dízájn lett, minden lekerekítve és a tavaszi halovány színek... már hányni tudnék tőle, hogy minden honlap vagy android alkalmazás így néz ki... egyébként áttekinthetőségben kicsit carabb lett, pl a zárolt összegeket nem jelz.
Nem mellesleg a tokenezés jó ötlet, de a felhasználó/jelszó páros mellé most tudnom kell egy 6 jegyű epint, illetve maradt az sms jelszavas megerősítés is, szall most már ott járunk h lassan fel kell írnom az belépési adatokat.Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #86134 üzenetére
Okádék!
Most olvasom, hogy beperelték a Rogánt, de a bizonyítékok megsemmisültek a rendőrségen, technikai okok miatt. Beszarás....
-
Chaser
legenda
válasz Outlander #86137 üzenetére
most néztem olyan kis cuki bár eddig is hasonló lehetett, nagy változás nem tűnik fel, nem értem mért nem középre igazítják, az enyém nem trendi és nem lekerekített, nem érdekel mi a trendi, végre kezd olyan lenni a főoldal is amilyennek "megálmodtam" de régen nem volt időm rá
-
DeltaPower
addikt
válasz alázógyík #86138 üzenetére
Ez is vihar a biliben. A hivatalos megfogalmazás szerint a bizonyíték megsemmisült, mert a cd-n levő fájl olvashatatlan. Majd előkeresik mentésből oszt kész, addig meg lehet háborogni.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
-
Outlander
addikt
válasz juhiati #86145 üzenetére
MOndjuk otp-nél nem nehéz jobbat mutatni, bármiben is...
Gyorsnak, gyors, csak ez a halovány babakék, fehér és tojásfehér színek a még nem kör, már nem kocka szövegbuborékkal ez teljesen kikészít.
Jó oroszos, ott a bacott nagy kocka, a fekete-fehér inverz színekkel.. az az igazi, lásd cmd ablak, hogy nézne már az is ki, 2016-os dizájnban.
-
DeltaPower
addikt
válasz Outlander #86146 üzenetére
OTP-nél szarabb a ráfázennek a régi netbankja volt. Ez az új K&H trendi lett de nekem nem tetszik.
Az se hogy a mobilbank app 2,5 megáról 13 megásra nőtt, plusz nem lehet appból kártyás mobil egyenlegét feltölteni."Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
alázógyík
addikt
A próbajárat nem volt túl sikeres...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android szakmai topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest