- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
faragojof
őstag
Gugli?! Eszembe nem jutott volna...
De be nem linkelted volna?!! Létörne az ujjad!
Csak a cikizés! És tényleg nincs pendrájvom. Egy szar csípőmozgató szervomotorom van, beokádott gömbcsuklóval. Ezek után már én is érzem, nagy jövőm nem lehet az informatikában.Viszont az én ízlésem szerint alakítják a manekenek testalkatát! A sok homokos divatdiktátor meg sorban akasztja majd fel magát.
MOD:
daninet: A vízzel nagyon csínján kell bánni. Tisztálkodásnál is max. egy rövid tusolás. Agresszív reakcióba lép mindennel.
[ Szerkesztve ]
"Formicate Under Command of the King,,
-
Outlander
addikt
Ennyi analfabéta, hozzánemértőt?! Ítt a rendes link..
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
TeeBee73
veterán
válasz bartucc #33656 üzenetére
"Ha ilyen olcso a szolgaltatas, annyit is er!"
Lábszárjankó után szabadon?Az előzőhöz meg:
Rohadék Dihidrogén-monoxid!!! Korróziót okoz! Tüdőbe jutva meg fulladást! És még hajókat is cipel a hátán! Húúúú!!!!
Tíííccsák be!!! Tíííccsák be!!!
(Van pendrályom.)MOD: Nem mondta, hogy gumi nélkül.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
WunderKinder
aktív tag
Kellene nekem kölcsönbe vagy megvételre egy AM2/3 lefogató keret vagy elég lenne csak a hátlapi merevítő is.
Valaki ki tud segíteni vele? -
OP-ToTo
aktív tag
Sziasztok!
Eladó pár termékem. Az árak alkuképesek.- Enowko újratölthető AA-s elem 2850 mAh 500 ft/levél (2db) [link]
- Bosch Dus 20 plus dig. ultrahangos távolságmérő [link]
- Ultrahangos szemüveg és ékszer tisztító [link]
- Távirányításos konnektorok (4 db maradt) [link]
- Pokerstars 8gbos USB 2.0-s gimus pendrive [link]
- USB Virtual 7.1 hangkártya, tökéletes laptopokhoz [link]- 2x10kg + 2x5kg + 2x1.25 kg (32.5kg) gumis súlytárcsa 375 ft/kg
- 2x6kg+2x4kg acél súlytárcsák 300 ft/kg
- 2db 10kg-os kézisúlyzó (2x2kg + 4x1kg+2kg rúd) 4000 ft/dbChieftec GPB-500S 85+; Asus M5A97 R2.0; AMD FX-6300; Samsung 840 120GB SSD; 8gb DDR3 HyperX Fury Balck 1600Mhz Ram; Gigabyte RX560 4GB
-
TeeBee73
veterán
Ezt azoknak küldeném, akik szeretik a muzsikaszószt.
(Jof, tudom, Neked tetszeni fog. Ja, ahol a múltkor kocsmáztunk, a tulajt lesittelték orvvadászatért. Sarki kocsma is closed. Nem volt pendrájblútúdzsípíesze.)MOD: daninet, bartucc: Pontosítsunk:
"Az élet, egy olyan nemi úton terjedő betegség, aminek a halálozási aránya 100%."
20 éve nem iszok vizet, csak tápot mosok benne, mégis meg fogok dögleni. Szomorú, de igaz.[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Outlander
addikt
válasz WunderKinder #33661 üzenetére
[link] http://logout.hu/bejegyzes/imibogyo/vga_pcb_lyukkiosztasok_pin-out_osszesitese/friss.html (Shared from UC Browser)
-
TeeBee73
veterán
-
-
aXXon
őstag
válasz bartucc #33578 üzenetére
Köszi, éppen egy olyat szeretnék frissebbre váltani! Esetleg alternatíva ötlet?
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
válasz TeeBee73 #33615 üzenetére
Szerintem úgy értette, hogy ha neked nőne, akkor azt Ő bizony megdugná legalábbis én így értelmeztem a mondatot most bennem van a hiba?
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
bsh
addikt
[link]
jóvan, akkor nem csak nálunk vannak hülyék -
-
daninet
veterán
válasz bartucc #33676 üzenetére
egy ideig én is qwerty-s telót akartam, de mostmár azt mondom így 4 év tepsifon után, hogy simán nem kell. Olyan okos billentyűzet alkalmazások vannak, amik tanulják a pötyögésed, és össze vissza kb ütöd a gombokat beírja a szót. Simán gyorsan lehet vele gépelni. És csak vastaggá teszi a telefont.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
akom
őstag
Valaki laptopot?
Weboldal a 90-es éveket idézi.
De jó is volt!
56K modem, warez oldalak, goldengate, DC++ -
poffsoft
veterán
Mijeza nagy punnyadás?
Senki nem húzza ijjenkó azigát?[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
Hú mennyi hasonló oldalt gyártottunk haverommal gagyi webszerkesztőkbe, és mindenhonnan összeszedtünk ilyen animált gif ikonokat meg menüpontokat Aztán felraktuk egy 50megás tárhelyre, és nagy volt az öröm
más:
SSD vásárláson vagyok, és a következőket néztem ki. Mind egy árkategória, 32ezerig bezárólag vannak.
128Gb SSD 840 Pro Series
- 128Gb össz kapacitás
- SATA 3 interfész
- Írási sebesség: 390Mb/s
- Olvasási sebesség: 530Mb/s
- Rendom IOPS 97000/90000
- TRIM,S.M.A.R.T,WWN,AES 256bit
Garancia: 5 évA-Data 128Gb SSD SX900
- Multi Level cell Technológia
- SATA-3 Csatlakoztatás
- 2.5" beszerelési méret
- TRIM Command Support
- RAID Support, Max 4K IOPS írás
- Olvasási sebesség: 550MB/s
- Írási sebesség: 520MB/s
Garancia: 3 évCorsair 128Gb SSD Force3 GS
- 128Gb össz kapacitás
- SATA-3 csatlakoztatás
- 560Mb/s szekvenciális írás
- 535Mb/s szekvenciális olvasás
- SMART Technológia
Garancia: 3 évKingston 120Gb SSD HyperX 3K Series
- HyperX Series SSD
- 555Mb/s olvasási sebesség
- 510Mb/s írási sebesség
- SATA-3.0 csatlakoztatás
- 6Gb/s adat átviteli sebesség
- MLC technológia
Garancia: 3 évOCZ 120Gb SSD Agility 3
- 120Gb Kapacitás, SATA-3
- Olvasás: 525MB /sec felett
- Írás: 500MB /sec felett
- Elérésí idő kisebb mint: 1ms
- Raid Support 0-1-5-10
- Native TRIM Support
- 50-85.000 IOPS folyamat
Garancia: 3 évSzerintetek?
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
válasz Outlander #33684 üzenetére
az hogy nem értek hozzá, aztán tuti van vmi átbacás, hogy vmi más értéket adnak meg ami nagyobb és nem az számít vagy valami hasonló hülyeség. Azt én is látom h az a legnagyobb érték, csak nemtom hogy ez valós-e, azért gondoltam hátha valaki ismeri őket.
gyík PÜ ment
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
Kéne nekem egy olyan füllhallgató, amit meg lehet dugni és iszonyat jó (zajszűrős) a mikrofonja, és maga a füles rész is, viszonylag jó...
Max 500 ft-ig...
Ki mit tud ajánlani?!
Bicajozás közbeni zene illetve telefon hívások lebonyolításához kellene, a gyári fülesben a miki olyan szinten át adja az utca zajokat mint állat, közben meg recseg a női hangoktól a füles része... pedig hétfőn bontottam ki...
Bluetoothosról letettem, mert 15k alatt nem lehet megúszni.
-
DeltaPower
addikt
válasz Outlander #33690 üzenetére
Aktív zajszűrőset nem kapsz olcsóbban.
Amúgy meg mi ez nagy bicikli-mánia? Spórtembör lettél? Ne hallgassá zenét tekerés közben mert elcsap egy kamion, és akkor ki fog itt mindent megszakérteni?"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Outlander
addikt
válasz DeltaPower #33691 üzenetére
Eddig is sportman voltam, csak titkoltam...
Havonta elmegy rengeteg pénz a benyára, és mivel az új lidlis óra szerint, a munkahely csak 18 perc tekerés.... ráadásul javítani kellene a kondíción is, így bicajozok , már amikor kedvem van.
-
chipi-85
senior tag
Mini GAMER GÉMER PC eladó: [link]
-
Chaser
legenda
válasz daninet #33683 üzenetére
Sztem a legolcsóbbat ami használható is, samu 840 sima megfelel. Gyorsan vesztik az árukat, felesleges nagy pénzt belerakni. Érdemi különbséget úgyse nagyon vennél észre. Szek. írásban samu nem acélos, de az csak videoszerkesztésnél meg hasonló dolgoknál jönne elő. A pro az gyorsabb, az kb a régi 830, de teljesen jó a 840 sima verzió is.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
chipi-85
senior tag
[link] ez ennyiért jó ár? mennyire jó VGA?
-
daninet
veterán
(#33696) Chaser: Hát, nekem pont ilyen dolgokhoz kellene.. meg több gigás CAD könyvtárak betöltögetése, plakát méretű photoshop fájlok stb. Szóval nem a facebook sebessége miatt gondolkozok egy ilyen vásárlásán, az érdem nélküli gépfejlesztés maradjon a pistikéknek
Valószínű egy HyperX lesz, gyík aszondja kingstonet gariban még nem látott[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest