- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
válasz Outlander #33500 üzenetére
nyújts neki segítő jobbot
-
-
Outlander
addikt
óóóóó, b.....ameg de retardált ez az epson....
Azért nem jöttek eddig , mert h nem vettem fel soha a telefont... kérdezem, h milyen számot hívtak.
Hát a 06 0000000,
És nem volt gyanús h sok a nulla?! Nem, erről hívtam... igen, mert a voip ezt jelzi ki, de külön lediktáltam, h min érnek el ...
Áhhhh, baaaz, még a profiszervizt is verik...Az már csak a hab a tortán, h nem ismerték fel az épületet meg az utcát sem!
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Outlander
addikt
Wunderbabának....
blokk [link]Maradék csavar..
-
WunderKinder
aktív tag
válasz Outlander #33504 üzenetére
Hozzad csak, majd meghívsz érte egy kávéra.
Csak engem irritál, hogy a gongrádión naponta 47x adják le a bájaleksz buzi nyekergését? Utoljára a Dzsémszblánt - bjútifúl idegesített ennyire.
Bartucc: A radiátort meg a tartályt én vettem meg. Majd ha eláztattam az egész hóbelenvancot akkor jövök ide sírni.
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
válasz bartucc #33505 üzenetére
Ahhoz elég kicsi nyomást tudott, inkább csak valami kínia csobogóba csere alkatrésznek!
Egyébként ha hozta a gyári speckókat és hangot, akkor verte a 20k+-os kategóriákat.Azt egy olyan srác vette meg, aki állítólag csaló, meg kotsog troll meg izé...
Közben meg nem alkudott, előre utalt és minden levél után oda írta h "köszönöm"..
Gondolom, ő is az egyik moderátor spanjának nem tetszett vagy szólt be...
-
bartucc
addikt
válasz WunderKinder #33506 üzenetére
Csak engem irritál a gongrádió?
Mi az, új lakásba pici fűtés lesz, hogy ekkora radiátor kell?
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
daninet
veterán
Jofnak modnom:
Multkor kérdezted, hogy mi 160milla azon a balatoni házon. Kicsit utánanéztem, és azon a környéken a telekárak vannak 100millió körülMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Outlander
addikt
Hogy eldurvultak már a "telefonok"...
Lassan télleg eljön az a korszak, h a telót berakom egy dokkolóba, és "kidobja" magát egy 100 colos kijelzőre, és teljes használati értékű pc lesz...
-
daninet
veterán
válasz alázógyík #33511 üzenetére
azért annyira nem csoffadék az, az új építésű nagyon mini társasházak bútorozatlanul mennek 20 millió körül, ez meg volt minimum 300m2 bruttó szabadonálló családi ház bútorozva. Nyilván nem olcsó, de teljesen árában volt.
Nem olcsó manapság építkezni egyébként, éveken belül ha meg akarsz feleni az előírásoknak olyan téglákat kell venned mint az Ytong A+ vagy a Porotherm új 44T profi téglája aminek 1000-1200 ft darabja (!!) Illetve minden egyéb szerkezetet minimum 15 centi vastagon kell szigetelni korszerű anyagokkal. És ez 2020ig megvalósított előírás lesz, évente tolják felfelé az értékeket (egyébként nagyon helyesen).[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
alázógyík
addikt
válasz daninet #33513 üzenetére
Én értelek, de :
1. Aki 160milkás volumenben gondolkodik, újat szokott kérni, nem egy "telefingott" használtat. Ennyiért olyan passzív házat építenek, hogy csak na.
2. Nemtom, mennyi idős lehetett a ház, de ahogy írod is, évente fejlődik az épület gépészet, szigetelés technológia, .... utólag nagyon sokba van, ha ezeket pótolni/szintre hozni szeretné.
3. Válcság van, adja 80 misiért.
4. A vevőké a piac[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
[link]Nézzétek meg a videót is...
-
daninet
veterán
válasz alázógyík #33518 üzenetére
Kötelező megvenniük az áramot fix áron, ez tévhit.
Passzív ház külön műfaj. Egyik fontos dolog, amit az emberek elfelejtenek mikor így nagyban gondolkodnak és na építek passzívházat mert sok pénzem van az, hogy a passzívház csúnya, pici, egyszerű (még erkély sem lehet rajta pl) és annyiba kerül mint egy nagy ház.Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
-
DeltaPower
addikt
válasz daninet #33513 üzenetére
Ja és ezek után felvetődik a kérdés, hogy a mezei halandó mezei gyereke hogy építsen házat ilyen előírások szerint, amikor az építéshez szükséges pézt kb olyan 40 évi munkával keresné meg.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Outlander
addikt
válasz bartucc #33522 üzenetére
Úgy látszik, nem szoktál nézni MTV-t [link]
Mindig aztmondják, h azért van ekkora házuk, mert szeretik ha el vannak a gyerekek, meg a barátaik...
Nem tudom, azért mert gazdag valaki, felesleges gyakorlatilag hotelt felépíteni...
-
daninet
veterán
válasz DeltaPower #33523 üzenetére
Gondoltam, hogy valaki felveti ezt, nyilván ez szar, de tarthatatlan ami a szar anyagokkal való építkezés miatt folyik, ráadásul 15-20 év alatt többszörösét fizeted ki a rezsiben a ház többletköltségének. Vehetjük úgy is, hogy simán megéri. Egy külön gazdasági iparág épül erre, és az emberek ha kiszámolják általában belevágnak, mert megtérül.
Egyébként ez világméretű tendencia, mindenhol nyomják felfelé a hőátbocsájtási tényezők értékeit.Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
-
DeltaPower
addikt
Te nem értesz ehhez, ez maga a stílus! Ki van találva rá valami jól hangzó név, mint pl. "rusztikus", "indusztriál" és aki szerint ez igénytelen, az nem érti a művészetet!
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Norb3rto
őstag
válasz DeltaPower #33535 üzenetére
Drágasztikus
(#33532) alázógyík: pályát tévesztettem
(#33533) Outlander: Hála ég, nem csak én látom vacaknak
[ Szerkesztve ]
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
daninet
veterán
Azért tegyük hozzá, hogy a blikk is a legszarabb képeket tette közzé, elég luxus a kéró [link]
Főleg úgy, hogy pl egy olyan csaptelep fél millió forint ami ott van a slóziban A kád is ilyen árszabásban mozog. Akár még reális is lehet.De ahogy nézem ez az ingatlan cég külföldre árulja a házakat, egyértelműen nem magyaroknak szánt a hirdetés, simán elképzelhető, hogy megszoroznak mindent kettővel. Van ennél kisebb tihanyi ház is 690ért a hirdetéseik között.
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Norb3rto
őstag
(#33537) daninet: Igy már pofásabb de akkor is sok
[ Szerkesztve ]
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
tibibi
őstag
1gb DDR2 notiram kellene nekem 1db karcsi üdv dezső
-
daninet
veterán
válasz DeltaPower #33539 üzenetére
hát, én most voltam cégképviselőként hans grohe konferencián és elég extra cuccok vannak.. szóval nem tud megtapadni rajtuk a vízkő, meg pl konyhai csap vízforralóval egybeépítve, és tudsz 100fokos vizet engedni, meg olyan csaptelepek amik levegősítik a vizet így kevesebbet folyatsz és még lehet sorolni...
Adtak egy zuhanyrózsát ajándékba mindenkinek, utána néztem, hogy laza 30k lenne boltban és ez "csak" annyit tud, hogy nem tud elvízkövesedni.
De pl vannak híres designerek által tervezett csapok, fogom a kezemben, nem értettem mi olyan extra, és mondta a csávó, hogy vigyázzak ne ejtsem el mert 600k Hihetetlen mik vannak.. egy használtautó ára volt az a szar[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
válasz Outlander #33542 üzenetére
ez majdnem olyan, de itt nem vevőket kerestek, hanem tervezőket akik majd jutalékért betervezik a pénzesek házába Más dolog, hogy évente max egy olyan ember jön akinek mindegy a pénz.
-
DeltaPower
addikt
válasz poffsoft #33545 üzenetére
Ahhoz veszel fél liter vízkőoldót 300ft-ért és meg van oldva 1 évre a vízkő kérdése.
Akinek meg van péze húszcsillióért zuhanyrózsát venni, azt baromira nem fogja érdekelni hogy vízkövesedik-e vagy nem, mivel valószínűtlen hogy ő maga után takarít, inkább takaríttat. Ja, lehet vele villogni a hasonszőrűeknek hogy csak a zuhanyrózsa huszonszázezer forint volt...Ákszon: volt itt szó már több házról, elvileg volt 690 és 160 miskás is
[ Szerkesztve ]
-
aXXon
őstag
Egyébként amit emlegettek 160millás ház, nem 160milla volt, hanem 690millió....
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
daninet
veterán
válasz DeltaPower #33546 üzenetére
Hát, egyébként zuhanyrózsában főleg amelyik 2-3 módon tud spriccelni belül az a műanyag tárcsája egy 4-5év alatt nagyon csúnya lesz és ki kell baxni. Ez akkor csúnya, ha szettben volt és esetleg valaki figyel rá hogy azonos dizájn legyen. Egyéb esetben majdnem tökmind1.
Ebből fogyasztottunk el kettőt, nagyon vízkövesedett, és a végére már hiába vízkőoldóztad megette a belsejét spriccelt a víz mindenhonnan.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest