Keresés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • avirid

    tag

    válasz Irvine81 #51586 üzenetére

    Igazad van, az iszaposodás a túl finom őrleménynél jellemző, csak megtévesztett hogy olyan hullámos-vizes a felület ez esetben is és gondolkodás nélkül annak írtam. :) Kijavítanám magamat akkor, inkább azt mondanám, hogy a régi szűrővel nekem is előfordult, hogy túl vizes volt a kávépogácsa levételkor, sőt volt hogy konkrétan állt a víz a pogácsa tetején.

    Nem tudom mennyire jó ötlet a vízterítőre több lyukat fúrni, ebben nincs tapasztalatom. Mivel nekem az IMS szűrővel szépen szétterül a víz, nem foglalkoztatott tovább a téma, mivel a szűrővel ez szerencsére megoldódott. :)

    Megmértem az IMS-en a legnagyobb átmérőt, a lyukcsoportok külső szélei között 48 mm a távolság.

    Azért javaslom, hogy hallgass meg más véleményt is, én még kezdő vagyok itt, nincs annyi tapasztalatom, én elégedett vagyok vele, de lehet mert nincsenek túl nagy igényeim :).

Új hozzászólás Aktív témák