Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 72lakiluk

tag

Nem találkoztam még rövidke kávés pályafutásom alatt feketére pörkölt, olajosan fénylő babokkal. Persze olvastam, hogy van ilyen :) Szóval belefutottam az XO EFA nevű termékbe. A forgalmazónál a pörkölés szintje 5/3-ra volt adva, de már kezdek rájönni, hogy ez nem jelent semmit :) 100% arabica- brazil-kolumbiai és jávai keverék. Hátast dobtam amikor megláttam a szemeket, már szinte éreztem a szenet a számban :(( Egy-két adag után be is lett lőve a 16.3g szemessel az 1:2 arányú csapolás és ekkor is hátast dobtam, mert nagyon finom csokoládés ízletes, kellemes utóízű italt lehet belőle készíteni. Merem ajánlani a klasszikus vonalon, ill. még két olasz gyártótól : a 80/20 -as Piansa 10+1 valamint az ATT Nessun Dorma nevű 95/5-ös finomságot. Nekem ezek jobban bejöttek, mint pl. a Mocambo GB vagy Supreme, vagy a Mondial, Diemme termékek vagy akár mondhatnám a New York Extrát is, amiből nekem nem sikerült kiéreznem az 5%-nyi Jamaica Blue Mountaint :F bár ha tudtam volna az milyen, akkor lehet :DD

Nem akartam ezzel fárasztani senkit, csak korábban vki kérdezett erről. ( de azért holnap 4-5 csomag PY-ot elhozok, a következő hónapban 'hazai ízeket' szeretnék érezni )

Új hozzászólás Aktív témák