Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SoundON

    tag

    Hát szerintem a PAZAR egy nagy SZAR!!!
    De lehet hogy én is csak kifogtam a Parci féle döglött kávét másik felét amit most már az őrlőbe is beleraktak.
    Mivel többen írtatok róla gondoltam 25kmt megér egy jó presszó, hogy odaguruljak. Hát ez nem érte meg!
    Szóval miután bementem és azzal a varázsmondattal kezdtem hogy szeretnék inni egy finom presszót a 'barista' kislány megkérdezte hogy az olaszosból vagy a gyümölcsösből. Én a gyümölcsösből kértem és meg is kérdeztem hogy milyen fajta. El salvador, citrusos mondta. Én boldogan bólogattam hogy szuper lesz.
    Na itt már tutira értenie kellet volna hogy egy érdeklődőnek nem szúrhatja ki a szememet valami gyenge lötyi presszóval mert ha nem is vagyok szaki de egy kávézás iránt érdeklődőnek azért csak villantok egy nagyot.
    A gépparkot látva is nyugodt voltam hogy megérkeztem.
    Amikor elővette a szimpla kart leesett az állam, mert ilyet La Marzoccoba téve még sosem láttam.
    Elég gyorsan le is jött, szőkén, vastagon, így egyre jobban csavarodott az arcom elfelé, mert se crema se vastagság, se olajos savasság, se semmi nem látszódott a La Marzocco pohárban, de még mindíg úgy voltam vele, hogy majd ízre tuti megjön minden. És jött az első szürcsölős korty...
    ...emlékeimben úgy él, hogy kábé ilyesmi szart ihattak drága szüleim a szarvasi eduscho párossal '95 környékén amikor már Bécsből érkezett a 'jó kávé'.
    Hogy a kávé pocsék szar volt az egy dolog, de hogy miután fizettem azt sem kérdezte meg hogy hogy ízlett a kávé az meg a vendéglátást minősíti.
    Járjon oda aki ezt szereti.

Új hozzászólás Aktív témák