- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
őstag
Tudom itt kicsit OFF, de ezuton szeretnem megkoszonni az ajanlast a Colonna kapszulakra.
Ittam mar par helyen jo kavet, de arra nem szamoltam, h ilyet tudnak egy kapszulasbol is!
A gond persze megint az ar ~240HUF/kapszula (szallitassal) de azt kell mondjam megerte! Foleg, h az automatakboll mit adnak 200-ert!Bedobnek egy cseles kerdest: Fonokom is rakapott a kavera az utobbi 1 evben. O is Nespressot iszik velem a melohelyen ill eljar a tobb helyre. (kedvence ahogy nekem is a Medal ) otthonra venne v.mit amivel tud tejes italokat is csinalni maganak es a felesegenek.
Penze van, de kizartnak tartom, h o elszoszmotoljon egy kaveval reggel ugy ahogy ti. Ilyenkor van "B terv"?
Ugyertem v.mi automata gep. Kapszulasat nem akar otthonra, en az ESE-s gepeket ajanlottam, de az meg megsem frissen orolt es kellene kulon egy tejhabosito is...Ha barmi valos alternativat tudnatok ajalnali azt megkoszonnem. Igen nala sokkal inkabb a kenyelem szamit mintsem az, h mennyibe kerul.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest