- SONY LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ősszel jönnek az új Intel chipek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Hirdetés
-
Megjöttek az MSI DDR5-ös AMD alaplapjaihoz az új BIOS-ok
ph A legfrissebb firmwareverziók több gondra is gyógyírt jelentenek, de a fókuszban az NVIDIA GeFore RTX 40xx kártyák kezelésének helypofozása van.
-
Rejtett díjak, nehéz lemondás: az USA pereli az Adobe-ot
it Nem csak rejtett díjakkal károsítja meg a fogyasztókat az Adobe, de az előfizetések lemondását is megnehezíti – ezért beperelte az USA kormánya.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
vendingo #134523 üzenetére
Elképzelhető, hogy mikotoxinok okoznak gondot. Minden kávéban benne van, zöld kávé tárolásától függ hogy mennyi. Illetve pörkölés valamennyire csökkenti, szóval világosabb pörkölésnél nagyobb lehet a mennyisége. De sajnos amennyire tudom, lehetetlen előre megmondani egy zacskó kávéról hogy mennyi lesz benne, mert alapvetően azon múlik hogy feldolgozás során hogy / milyen körülmények között tárolták a zöldet, amiről meg kb. semmi infó.