Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cech19960320

    tag

    Sziasztok!

    Tudom, hogy ez alapvetően IT topic, de kíváncsi vagyok a véleményetekre :D

    Jelenleg szerviztechnikus/szervizmérnök (kinek hogy tetszik) pozícióban dolgozom a diploma megszerzése óta (pontosabban 19 októberében kezdtem az adott helyen.

    A cég egy multi, ami szerszámgépekkel/megmunkálógépekkel foglalkozik. Itthon családias a cég, <100 ember, szervizelés, telepítés, forgalmazás. Én a szervizes, telepítős csapatban vagyok.

    A jelenlegi fizu br. 490 + túlórapótlék, napidíjak, 13, havi, éves bónusz, céges autó. A túlóra nagyon könnyen gyűlik, mivel az utazási idő is el van számolva.

    Imádom a munkát, nagyszerű a csapat, korrekt a cég, nem tervezek lelépni innen.

    Azonban megkeresett egy fejvadász cég, hogy egy hasonló profilú cég, hasonló területre keres szervizmérnököt. Alapvetően nem áll szándékomban váltani, ezt el is mondtam neki, de ugye mindenkinek van az a pénz, így bemondtam egy pofátlan nettó 7-800-as fizetés+juttatások dolgot, melyre a HR-es azt mondta, ez az összeg valószínűleg nem probléma.

    Pozitívumok: Műszaki érzék megvan, hasonló a munkakör, irodai munka nem nekem való
    Negatívumok: Más típusú gépek, rengeteg tanulnivaló, valószínűleg hiányos készségek (villamossági ismeretek)

    Nálatok mi az a %-os fizetésnövekmény, aminél már azt mondanátok, hogy oké, offolom az imádott munkát és beleugrok a bizonytalanba?

    Illetve mit gondoltok, ilyen "kevés" tapasztalatnál lehet arra játszani a későbbiekben, hogy innen és innen ilyen ajánlatot kaptam, ezért jó lenne itt egy fizuemelés? Mennyire szokták ezt jó szemmel nézni a vezetők?

    Egyébként a jelenlegi helyen elégedettek is velem, elégg gyorsan megelőztem a "ranglétrán" a csapat felét, folyamatosak a pozitív visszajelzések, és azt is látom, milyen fizetések vannak az nálam 2-3 évvel hamarabb kezdőknél.

    Előre is köszi a véleményeket :D

Új hozzászólás Aktív témák