Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    Sziasztok!

    Grafiqs ezt a topikot adta meg, ahol feltehetem, mint nem érintett fórumozó az ezzel az eljárással kapcsolatos kérdéseimet.

    Tehát a fentebb linkelt hozzászólással kapcsolatban itt válaszolnék neki:

    Elôször is javaslom a topik elsô hsz.-ének elolvasását. Ezzel azthiszem megválaszoltam az elsô bekezedésed.

    Rendben, folytatom itt, bár legjobb tudomásom szerint jelen topik kifejezetten nem erre való (hiszen itt szoftveres bug-okat, hiányokat a RI/OS motorban stb. szokás bejelenteni). Mivel viszont ide lettem irányítva, más fórumtopik ezek szerint nincsen, ahol moderációval kapcsolatos észrevételt, kritikát meg lehet fogalmazni, ha nem vagyok érintett.

    amiket tegyünk hozzá ezzel a hsz. sorozattal eléggé feszegetsz az elsô hsz.-ben megfogalmazottak fényében.

    Elolvastam az első bejegyzést, ezért kértelek meg, hogy mutass nekem egy alkalmasabb topikot, mivel én nem találtam alkalmasabbat. Ennek fényében ezt a megjegyzésedet tisztelettel, de vissza kell utasítanom, mert nem jogos. Ugyanis mihelyt a kérésemnek megfelelően mutattál egy véleményed szerint inkább erre való topikot, azonnal itt folytattam a kérdésfeltételt. Ráadásul mindig betartottam eddig a játékszabályokat, ahogy az a "priuszomból" (vagy annak hiányából) látható.

    A második részt két részve szedve válaszolnám meg. Elôször is olvasd el kérlek, a Miért moderáltuk topik vonatkozó hsz.-ét.

    Nem volt célom az, hogy akkor most bannoltassak mindenkit jól, hanem a Dragont egyoldalúan és szerintem túlzottan érintő szankcióra akartam felhívni a figyelmet, hogy így, ebben a formában nem igazságos - (de nem vitattam el, hogy jár neki valamekkora büntetés). A másik esetet pedig azért hoztam fel összehasonlításul, mert egy durvább előéletű, korábban többszörösen kitiltott, sokadik nickjét "fogyasztó" fórumozó, akinek a te fellépésed előtt legutoljára már komoly szankció lett kilátásba helyezve az akkor intézkedő moderátor részéről, sértetlen maradt, miközben gyakorlatilag minden más rendszeres hozzászólóba verbálisan "belerúg" magától az említett két szakmai topikban.

    Szóval az elvvel van magával problémám.

    Van valamilyen objektív szabályrendszer, ami alapján eljártok és ami számunkra is publikusan elérhető? Mert máskülönben teljesen érthetetlennek és összevisszának tűnik, csak a mai esetek alapján, hogy ki miért kap szankciót, mi alapján kerül megítélésre, hogy kinek mi jár. Ha látnám valahol leírva és megindokolva, hogy pl. a sokszorosan büntetett fórumozónak akkor is súlyos büntetés jár, ha nem ő kezdte a balhét, csak verbálisan visszavágott, valószínűleg elfogadnám és megérteném, mert akkor adott egy mindenki számára átlátható és érthető (legfeljebb nem elfogadható, de akkor nem kötelező alávetnie magát = a lapcsalád fórumait látogatnia) szabályrendszer, amihez mindenki tarthatja magát.

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák