Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adammeyer

    csendes tag

    Segítséget szeretnék kérni. Eladóként egy vevővel már kétszer megbeszéltünk egy találkozót, hogy kb mikor és hol találkozunk / veszi át tőlem a dolgot. Mit tudok ebben az esetben tenni, érdemes-e jelentenem, elég kellemetlenül érzem magam főleg hogy egy 6+ éves profilú kollegáról van szó, 60+ (1-) értékeléssel.

    Itt azt látom, hogy vevőt is lehet jelenteni, bár nem találom a jelentés gombot, csak hirdetéseknél, viszont a kollégánál nem látok jelenleg aktív hirdetést. Rossz helyen keresem?
    Nem szeretnék senkit untatni de vázolnám röviden a sztorit, mert nem tudok boldogulni, hogy most velem van-e a baj:

    Mikor előszőr megkeresett, megbeszéltünk egy találkozót rá pár napra kb. Napot és helyszínt fixáltuk, időpontot csak nagyjából, aznapi pontosítással, de aznap már nem reagált semmilyen levelemre pedig többször volt online. Kértem hogy hívjon fel, vagy adja meg a számát, hogy könnyebben le tudjuk beszélni a talit, de ez nem sikerült.

    Második alkalom ezt követően egy hónappal történt, újra írt hoyg megvenné, nem említett egy szót sem az előző incidensről, én sem hoztam fel a témát. Megeglőlegeztem mádoszor is a bizalmam, és meg nem történtnek tekintettem az első alkalmat. Megint megbeszéltünk egy találkozót, a napot mellesleg a vevő javasolta és hozzá alkalmazkodtam. Újfent, a találkozó napján már semmilyen módon nem reagált, pedig többször volt online.

    Nincs nagy dologról szó, 10e forintos tétel, egy vízhűtés radiátor, csak kellemetlen hogy vidékről már másodszor cipelem fel a semmiért, és ezt a vevő is jól tudja...

Új hozzászólás Aktív témák