Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Joejoemouse

    csendes tag

    Javaslatok:

    1. Saját hirdetéseknél jó lenne egy új oszlop, ahol látni az egyes hirdetésekbe feltett termékek árát.

    2. Az "Elmentett apróim"-nak (Kedvenceknek) jó lenne egy külön oldal, ahogy az a régi verzióban volt, mert átlátható volt és kezelhető.
    - Tehát jó lenne, ha a saját menüben választható lenne az "Elmentett apróim".
    - Külön oldalon nyílna meg és esetleg fel lenne tüntetve, hogy a maximálisan menthető hirdetésből mennyi van már mentve. (pl. 45/50; 50hirdetés menthető, melyből 45 már fel van használva.) Többször probléma, hogy már fel van használva az összes hely és nem tudok menteni hirdetést.
    - Egy-egy oszlopban lehetne látni a hirdetés nevét és a hirdetőt, valamint, hogy lejárt vagy aktív hirdetés. Sajnos a mostani állapot szerint, tételesen végig kell nézni, hogy melyik aktív még, melyik nem. Nem látni, hogy már jegelt, vagy inaktív hirdetés. Többször volt már olyan, hogy egy felhasználónak volt elmentve egy hirdetése, de tudtam, hogy neki van másik számomra érdekes hirdetése is, ilyenkor csak a felhasználóra kattintottam és nem kellett a hirdetések között keresgélnem.

    Egyszóval számos esetben felgyorsítaná a visszakeresést, az áttekinthetőséget és a kezelést ennek a funkciónak a megvalósítása akár a fentiek szerint.

    Üdv.

Új hozzászólás Aktív témák