Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaTTeS
senior tag
-
MaTTeS
senior tag
ötletes
Nemtudja valaki, hogy valamilyen streamen keresztül nézhető lesz-e a ma esti Apple konferencia? (10am USA NY-i part, ez 19:00 Magyarország) Vagy egyáltalán nem is adják, csak az újságírók beülnek azt joccakát . Remélem Ebay-en hamar feltűnnek a 3. generációs Touchok, mert szeretnék egyet beszerezni, itthon meg +15-20k-t elkérnek érte ami pofátlanság és amúgy is világgari van rá, úgyhogy jó azis, ha az USA-ból rendelek egyet.
-
MaTTeS
senior tag
[link]
Liveblog a konferenciáról néha képeket is nyomnak. -
MaTTeS
senior tag
Mondjuk ezis érdekes: [link]
Tessék nézni a 32 és a 64gigás változatokat: Faster performance. Vicces, de a 8 gigás változat marad ugyanazon a hardwaren és a 32 és a 64 gigás kapja meg a gyorsabb belsőt Mongyuk 300$-t ki nem adnék érte, inkább majd egy Zune HD ha így alakul.Ja ráadásul azért van csak updated felirat szerintem a 8GB-s változat felett, mert ott csak az árat nyomták. Technikai adatoknál is külön vannak szedve.
[ Szerkesztve ]
-
MaTTeS
senior tag
Így már biztos: [link] "The new 32GB and 64GB iPod touch models feature improved performance and support for OpenGL ES Version 2.0, which lets developers create games with superior graphics. So games launch noticeably faster, and you experience richer, more lifelike textures and detail."
Tömören: A 32 és 64 gigás iTouchok kaptak új hardvert (azt ami a 3gs-be is van szerintem), a 8 gigás meg csak árcsökkentést kapott meg alapból 3.1-es szoftal adják ki.
Ebből mi következik? Várjuk a Zune HD-t és leginkább a program felhozatalt és a böngészési sebességét.
-
-
MaTTeS
senior tag
válasz skylinelaca #5035 üzenetére
Én már megvettem hozzá mindent kijelzőfédő fólia (tudom karcálló, de nem olcsó a cucc és ha lehet legalább ennyivel védve legyen), fali töltő, tok.
Kell hozzá egy bankkártya, paypalra beregizve. A lényeg, hogy listázásnál magyarországi szállítást is kérj. Mivel elég nagy értékű dologról van szó így nézd meg, hogy szállításnál van-e biztosítás és ha van akkor ingyenes vagy fizetni kell érte (0-8$ általában). -
MaTTeS
senior tag
Megjött a zsír új 2. generációs 8gigás Touchom Amerikából . OS 3.1-re felfrissítettem. Elég jó kis cucc
43.000Ft-ért megérte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Esik a hóóó!!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Seed szerver topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Diablo IV
- További aktív témák...
- HP ProBook 640 G5 14" Intel Core i5-8265U 16GB Ram 512GB SSD /Újszerű, 1-Év garanciával, számlával!
- Western Digital WD Red 4TB 5400rpm 100/100 /3-hónap garanciával! (WD40EFRX)
- Dobozos Asus Maximus IX Apex /1-év garanciával, számlával!
- Dell T3610 E5-2650v2 8mag/16szál, 32GB Quad Channel /12-Hónap garanciával!
- Kezdő Gamer PC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest