- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
königarjen
tag
Spotify használók! Premium mennyire éri meg?
Most gondolkozom rajta, hogy letöltöm + beregisztrálok de ezt nem tudtam eldönteni és ugy emlékeztem van itt 1-2 ember, aki használja...Rot und Weiß ein Leben lang! * FC Bayern!
-
nagyúr
válasz königarjen #95561 üzenetére
Van hát.
Én szeretem, bár a radio része atom gáz, kb. 10 számot ismételget kategórián belül, nem tud túllépni ezen, bármit választasz. inkább azárt használom, mert syncel a mobillal, tudom egyiket a másikkal irányítani, meg gyorsan leszedni mobilra zenéket, amit épp "megkívánok".
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Cyberpunk
félisten
válasz königarjen #95561 üzenetére
Megéri! Nem nagy összeg, cserébe csomó zene, és offline mód. amióta elérhető nálunk hivatalosan azóta használom.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
r3dsnake
nagyúr
Amúgy egész hétvégén farkasok és huskyk közt voltam, lett megint pár kép. Majd bedobom. Addig meg itt van 2 telós. Ha nem laknék ilyen messze, minden hétvégémet itt tölteném legszívesebben.
-
vans?
őstag
-
nagyúr
Akkor feldobok egy témát. Apukám 60 éves lesz, valami ajándékötlet kellene. Okés, mindenki sajét maga ismeri legjobban a hozzátartozóját, de hátha van pár ötlet, amiből lehet "gazdálkodni". Árban maradjunk a földön, 10-20k-ba bőven bele kell, hogy férjen.
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
tDr1v3r
veterán
Ne haragudj meg hogy megkérdezem, de szoktál járni pszichológushoz? Ha nem, akkor ideje lenne elkezdeni. Nagyon antiszociális vagy, nem illesz bele a társadalomba a jelenlegi viselkedéseddel.
(#95569) icecave: Speciális érdeklődési kör van? Apám pl. bélyegeket is gyűjt, én azt veszek neki a héten (itt is szülinap lesz, nővéremnek ma van, apunak meg majd valamikor jövő héten lesz de hétvégén tartjuk meg a kettőt).
Amúgy ami nekem eddig az aduász volt de másnál akarom majd kihasználni, az a Rozsdakupac Magazin előfizetés.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
ittakary
nagyúr
válasz Totheground #95577 üzenetére
a kezed mozgása tölti fel, lehet nem mozgatod eleget:
-
B-L-A-C-K
titán
Most nézem az a hivatalos alma boltban 287 ezer a plus...Hülyék ezek...
-
königarjen
tag
Köszönöm a válaszokat, akkor töltöm is le.
Rot und Weiß ein Leben lang! * FC Bayern!
-
-
Arcképgyáros
-
Cyberpunk
félisten
válasz Gergőke88 #95589 üzenetére
Ja elképzelhető. Na mindegy nekem már van, és marad is egy darabig, a 7-esig, vagy a 6+ig biztosan. Viszont most már rakhatnának 2GB RAM-ot is bele. Van is rá esély szerintem, mivel a nagyobbik táblában már az van, úgy talán nem töltögetne újra.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
B-L-A-C-K
titán
i6+ aksija elég brutál, i6 nálam ilyenkor már ~75% körül járt.
-
Cyberpunk
félisten
-
Bling95
őstag
nekem a max fényerőről kéne leszokni és akkor talán kicsit jobban bírná
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest