- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- T-Force szériás szélgépeket mutatott be a Team Group
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fali konzol lapos tévékhez
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- iPad topik
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jojo5
őstag
válasz Ragnar95 #88727 üzenetére
Bázzeg én is villamosmérnöknek akartam menni a Kandóra, de végül akkor úgy jött, hogy beadtam a Műszaki Menedzserre, mind2-re felvettek volna, aztán inkább munkára adtam a fejem, mert felvettek a szakmámba ami először hidegen hagyott, majd elkezdett érdekelni, most meg szeretem csinálni.
Most így ~2 év munka távlatában úgy gondolom, lehet hülye voltam, hogy nem mentem el egyetemre....
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Ragnar95
félisten
Mondjuk ma már egy ÓE diplomával se sokra megy az ember, annál szerintem nem jártál rosszabbul a mostani melóddal sem, egy BME diploma már más kérdés, hiszen ma már alig van olyan terület, ahol diploma nélkül el lehet helyezkedni, amikor a titkárnőknek is diplomájuk van már a legtöbb helyen...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
r3dsnake
nagyúr
-
Arcképgyáros
Hogy lehet valaki ilyen szerencsétlen.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ezekkel a világítós iPhone adatkábelekkel, meg dokkolókkal van valakinek tapasztalata?
Live-Die-Respawn
-
Ragnar95
félisten
válasz Blaise #88812 üzenetére
Még jó, hogy egy forintot se fizetek se én, se apám
Ráadásul itt szerencsére nem működik a korrupció, nem jutsz be csak azért, mert van pénzed, mindenki egységesen fizet vagy nem
Arról meg előtte is volt fogalmam, hogy melyik egyetem mit ér...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Tibee86
nagyúr
Jött a családba egy 6plusz, eddig is tudtam, hogy nagy, de ezt túl lekicsinyítő jelzőnek érzem, ez inkább kib*szott hatalmas.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
Ma huzamosabban kipróbáltam a 6-ot, ugyanis egy ismerősnek segítettem beállítani, es haaat, még ez is nagy, azt kell mondjam. Legalább kétszer majdnem kiesett a kezemből, nyújtózkodni, fogást váltani kellett, pedig átlagos méretű a kezem. Persze, ne menjünk bele a nagyobb képernyő előnyeibe, tudom en azt magam is, es bennem van a váltás szele, csak hat fogásra jóval instabilabb, mint az 5S. Picit elbizonytalanodtam.
i6 Silver
-
B-L-A-C-K
titán
válasz manchester85 #88821 üzenetére
Én sose voltam híve a nagy készülékeknek, ezt még is bevállaltam, és szerintem abszolút jól kezelhető, pedig nekem sincs nagy kezem. Nyújtózkodni amúgy nem kell semmiért, 2x gyorsan megérinted a home gombot és lejön a kijelző...
-
SÖ
addikt
Ez akkor lenne jó ha a monitor szabványokat ismerné. Így semmi értelme. Mbp, iPad saját tartalmat böngészőt használ, durván hülyeség. [link]
Ráadásul azt írja a szerző, hogy új kategóriát teremt. Alulinformált😛 Ezt már az edge tudta ennél profibb módon .
-
B-L-A-C-K
titán
Hopp mi akadt a kezem közé, egy levegő kettő!
-
madgie
titán
válasz manchester85 #88821 üzenetére
Igaz, a lekerekített mivolta miatt is bizonytalanabbnak érzi az ember a fogást, szinte csúszik. A 5/5S széleibe bele lehetett kapaszkodni
-
Arcképgyáros
-
b4zsi-
őstag
válasz Ragnar95 #88806 üzenetére
Igen teljesen igazad van
Megéri az Óbudai Egyetemen tanulni -
Arcképgyáros
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- T-Force szériás szélgépeket mutatott be a Team Group
- Szólánc.
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Revolut
- További aktív témák...
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- TUF Dash F15 FX517ZC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple Magic Mouse 3 - hibátlan.
- Kitűnő MacBook Pro 13 8/256 (94%-os akku)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest