Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • manchester85

    addikt

    Hm, köszi a biztató válaszokat, lehet, elcsábulok tényleg. :P Régóta vágyom amúgy rá, vagyis egy belső kényszer mondatja velem, hogy kell nekem. Csak egy ugyanilyen erős józan ész pedig az ellenkezőjét. Persze nem az eszköz létjogosultsága elleni, hanem a saját élethelyzetemre alapuló józan ész.

    Ha csak jövök-megyek, tehát nem elutazok, akkor biztos, hogy nem viszem magammal. Tehát semmiképp nem iPhone-konkurens eszköznek szánnám.

    Itthon meg ugye a PC-t kellene helyettesítenie. Szórakoztatói szempontokat előtérbe helyezve szinte minden téren be tudja tölteni ezt a szerepet, bár a fórumozásban okozhat nehézségeket. (Vagyis egy bluetooth billentyűzetet valószínűleg be kell majd szereznem.)

    Na de egye fene, ha arra gondolok, hogy 70-ért csak elmegy egy év múlva is, üsse kavics, be kell vállalni sztem. :)

    Xero!

    Így van, csak ezt hajtogatom én is egyébként magamnak. Egyedül azzal van bajom, hogy úgy érzem, még nem tudom beleilleszteni a mindennapjaimba (k*rva sokat utazom suli és lakhely között, így erre a célra az iPhone a legjobb) de ha nem veszíthetek rajta anyagilag, akkor csak egy lehetőséget szalasztok el vele. (Mindenképp terveztem az iPad-et egyébként, csak még nem most, hanem környezet- és életmód változtatás után. Meg iPhone mellett kicsit luxusnak is érzem) De bassza meg, mióta luxus az, amit eladhat az ember, és visszakaphatja bármikor a teljes vételárát, szóval ez a beszéd. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    i6 Silver

Új hozzászólás Aktív témák