Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz #32039 üzenetére

    régebben építgettünk, de inkább dj hangcuccokat, jbl utánzat és társai.
    tölcséresből csak reflex hangfalaim voltak anno, a műanyag tölcsér szabadtéri hangosításkor is szólt rendesen, mellette 15" mély, és akkora fém kúpocska, hogy csak na, jól is szóltak a siva végfokkal.
    most is komplett mobil dj cucc van itthon, csak már a kornak megfelelők, az ablakokat kinyomnám vele, ha küldeném; wharfedale evp-215 neo és rcf hc-1600
    a gemini bakelit lemezjátszókat eladtam, vagy 20 darab bakelit korong kallódik még valahol, de azok is 90-es dj maxi/remix lemezek, dj cd lejátszók vannak már csak, meg noti...stb.
    halkan jegyzem meg, hogy - szerintem - olyan hangminőséget alig tud valami, mint a minőségi bakelit lemezjátszó, megfelelő hangszedővel, és minőségi nyomású bakelit lemezekkel - mert abból sem mindegy, hogy milyen nyomású, hol készült...stb. (olasz :C )
    hamarosan költözünk a lakásból, de nem is baj, mert problémás - vasárnap fúr, amikor más ebédel - család költözött az alattunk lévő lakásba, ezért összedugom majd búcsúzóul a cuccot, és nyitott ablakok mellett megküldöm kicsit! ;]

    Bling95; mahasz - közvetve - , persze hivatalosan fizetek is érte.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák