- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bling95
őstag
válasz vadászcsiga #30048 üzenetére
Ez nem pocsnovelo szimplan gyonyoru , bar ezek az amcsik nekem kicsit kockak
-
Xero
nagyúr
válasz Cyberpunk #30043 üzenetére
Ugyan halkan, de őt én is megjegyeztem.
Nekem ugyan volt nagyobb gép (busa) a lábam között, de az ezres gixer az ezrex gixer. Még egy BMW 1000RR-t kipróbálnék szívesen pályán, aztán kérnék magamnak egy 600-as naked-et.
(#30041) máyköl: Azt én is emlegettem mint pályanapos garázs tölteléket.
(#30042) Bling95: Biztos vagyok benne, hogy tudja. Annyira képben van a gépeivel kapcsolatban, hogy az valami félelmetes. Ő az igazi autóbuzik szobra.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz vadászcsiga #30048 üzenetére
Hát nekem speciel nem kellenének ezek a bálnák. Melóba járni valami kis gép Mini Cooper pl, családinak valami kombi, hétvéginek meg hmm egy Tesla Roadster. Az nem lehet gyenge.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
-
SÖ
addikt
válasz bobooo #30047 üzenetére
A mostani 6 éves Fordomba még egy deci olajat sem töltöttem, az olajcserén kívűl, ami ráadásul 25000km-es ciklus, szakszervízben Én kényesebb vagyok a megbízhatóságra mint a lóerőkre. Mindig betartom, ha hideg a motor, nem hajtom, de nálam ez nem nagy szó, mert melegen sem. A gumikban 96000km van, ráadásul téli gumi, első fékbetét 75000-nél volt cserélve a hátsók még gyáriak. Lengéscsillapítók még mindig jók, még az aksi is eredeti.
[ Szerkesztve ]
-
Bling95
őstag
Nalunk mazda van ugyanigy mar 200.000n tulvagyunk , most lesz 7 eves de semmi gond nemvolt vele csak a kopo alkatreszeket kellett cserelni
-
Xero
nagyúr
Azért 25e-ig húzni az olajcserét. Hááát. Bárki bármit mondjon, én 10-15e km után, de max évente cserélem gyári ajánlott olajjal. Most lesz nyáron 12 éves, de még nem kellett hozzányúlni és egy decit sem fogyaszt. A gumi is kicsit soknak tűnik, bár ha pályán kapta, akkor lényegében mindegy.
Én sajnos gumi gyilkos vagyok. Két évente cserések a nyári szettek.
-
szentkuti11
addikt
-
Xero
nagyúr
válasz manchester85 #30065 üzenetére
Talált
Ráadásul még az autó gumijait is hevesebben koptatom az átlagosnál. Lehet összefüggés?
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Nem én húzom, ennyit ír elő a gyártó Disel Télen kaptam meg a szalonból, és muszáj volt rá vennem akcióban egy szettet azóta az van rajta, pedig azok még puhábbak.
PL. arra odafigyelek, hogy kanyarodáskor nem adok gázt - lehetőségekhez képest - hogy kiméljem a féltengelyt
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Igen meghatározó élmény egy ilyen dög. Voltak még 600-as Hondák, Gixer is megvolt 600-ban, inkább. 1000-es, ha lenne lóvém efféle hobortra. Hayabusa is, bár azzal nem közlekedtem. 250 Gammám volt viszont, na az pörgős egy moci.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Ragnar95
félisten
Szerintem az új S4 kifejezetten ronda lett Az előző generáció sokkal jobban bejön nekem
BoboDJ: a mi 6 éves S40-esünk sajna járt már szervizben, bezzeg az Avensis 10 évis megvolt és azalatt kötlelzőkön kívül csak 1x járt szervizben, mert elromlott a dudája, meg 1 akkucsere volt,benne, de ennyi, az nagyon király kocsi volt Ráadásul óriási volt belül is és a csomagtere is batár nagy voltPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
bobooo
addikt
válasz Ragnar95 #30071 üzenetére
A mostani generációból (amit pár hete Genfben mutattak be) szerintem az összes rohadt jól néz ki Az a baj a Volvoval meg a VW-al is, hogy belül az összes ugyan olyan
Várjál csak most látom először az új s40-et ez is bitang jól néz ki
Egyébként kiváncsi leszek majd az új xc90-re.. idén 10 éves a típus és már nagyon érett a frissítése
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz szentkuti11 #30073 üzenetére
Szerintem nem ugyanarról beszéltek.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
SÖ
addikt
-
SÖ
addikt
válasz Bling95 #30078 üzenetére
Könnyebb parkolni a lényeg hogy kényelmes, csendes, jó hifi legyen benne, és tudjam a fedélzeti komputerrel szinkronizálni a Nexus 4-et.
vadászcsiga
Csak voltak, de ha kimegyek, akkor valamit muszáj lesz vennem. Egyébként tökéletes volt ez városban is, keveset evett, csak hangosabb mint egy személy.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz bobooo #30079 üzenetére
Jaja, méretre S80 a tuti, bár egyik Volvo se nagy kategóriájához képest az S-ek közül.
Amúgy nekem az álom egy új Camaro SS lenne, a Transformers Edition V8 4.2-vel már csak hab lenne a tortán Csak 6millió kéne rá használtanPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
bobooo
addikt
Az új Mercedes R még, ami beszarás jól néz ki szerintem
-
SÖ
addikt
válasz Cyberpunk #30094 üzenetére
Akkor lefekvés előtt egy kis könnyed esti mese. Termonukleáris fúzió - avagy a jővő energia forrásai. Rohadt jó
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Parkolás Pesten? Akkor BMV (busz metro villamos)
-
r3dsnake
nagyúr
Lehuztak 500ft-tal a boltban, rosszul adtak vissza. Nem is a penz zavar, hanem hogy nem vettem eszre idoben… Mostmar nyerjek is a pottyos rudival i5ot.
-
manchester85
veterán
Na ezt a zenét mindenki hallgassa végig, szűk 3 perc. Az egyik legelismertebb trance trió egyik dala. Az egyik albumuk szinte csak ilyen zenékkel van tele. Aki szerint ez nem zene, annak baj van a hallásával. Egyébként annyi baj van a trance-szel, hogy gyakran sok a monoton átmenet, de mindig kikerekedik belőle valami szép dallam, csak hát ehhez ugye ismerni kéne a műfajt.
i6 Silver
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest