- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
-
Bling95
őstag
én meg teljsen kifogytam a zenékből egyszerűen meguntam amiket szoktam hallgatni és semmi új nincs
-
Ragnar95
félisten
Múltkor felraktam azt a tweaket, amit nem nevezünk nevén, hogy felrakhassam a prohardver app beta verzióját, de azóta nem működik az Időjárás appom. Találtam rá egy terminalos megoldást, de nem szívesen raknám fel az OpenSSH-t, nincs valami egyszerűbb megoldás a probléma megoldására?
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
Xero
nagyúr
-
Ragnar95
félisten
Tudom, de nem szeretem akkor sem
Közben ajánlották a weather fix tweaket, azt felraktam és jó is lett
Még jönnek frissítések a beta verzióból elég gyakran, amikhez megint kell ugye AppSync, de ha kijön a végleges verzió, akkor asszem megválok az AS-től, mert már nem lesz rá szükségemPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
ittakary
nagyúr
5 ezer ft kulonbseggel inkabb Mini (novemberig garis) vagy 3 (juliusig garis)
Tokom kivan ezzel a pici kijelzovel
-
-
R a y
senior tag
válasz ittakary #30381 üzenetére
Hiába jobb a kijelzője az iPad 3nak, de nehéz, és baromira melegszik. Öcsémnek van, nagyon gáznak tartom ahogy melegszik. Az én iPad 1 em még langyos sem volt... Inkább minit ajánlom én..
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
Ragnar95
félisten
Melegedés egyáltalán nem gáz, mondjuk nekem Smart Case van rajta, ami ugye védi a hátlapot is, de így tartós használat mellett se nagyon érzem a melegedést...
Ez a CDMA-s 4S elég jó áron van. Mondjuk én úgy emlékeztem,h már a 4S-nél is egyben volt a CDMA és a GSM, de úgy tűnik, tévedtem
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Akkor azért zavart meg, mert megnéztem a képet, látom nincs SIM tartó, de 4 csík van, akkor biztos 4S és én emlékeztem rosszul
De akkor ezek szerint mégsem...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz r3dsnake #30394 üzenetére
Bakker ez elég durva
Ilyen kéne itthonra is, végre egy fesztivál, ahol kb végig ott lennék a Main Stage-nél, olyan előadók lépnek fel Ráadásul ahogy látom, ingyenes is?Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz r3dsnake #30396 üzenetére
Akkor csak jól eldugták a jegyárakat
Mondjuk csodálkoztam is, hogy ilyen szintű előadókkal hogy lehet ingyenes
Viszont nem éppen olcsó, 2 hétvégre 600$....Mondjuk annyira nem is nagyon durván drága végülis 6 napért 140 000Ft, az ugyanilyen hosszú szigetre is 60k a belépő sokkal gyengébb előadókkal, sokkal kisebb kaliberű országban sokkal alacsonyabb fizetésekkel...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest