- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gsx-rr
veterán
válasz GALARDO #152944 üzenetére
1 dolgot elarulok! Barhol a vilagon akkor lehet igazan normalisan es jol elni ,ha valaki a parjaval vagy felesegevel megy.
Akikrol eddig hallottam es igy mentek kulfoldre es celtudatosak ,altalaban az egyik fizetest felre tudjak tenni!En mar sokat eltem kulfoldon, most is orientalodok ,hogy ujra valahova kikoltozzek, ez mar korvonalazodik is.
Cyberpunk: erdekes veletlen lenne ,mert egy Cseh ceg, meg angol oldala sincs, facebookon a kozeleben se voltam ilyen oldalnak.
Radi: mi koze az asztali gep firefox bongeszojenek az Iphone-on a facebookhoz?
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
válasz Gsx-rr #152951 üzenetére
Én csak azt hallom, hogy kint sem kolbász a kerítés. De amiért én elmegyek innen az nem a pénz, az nekem mindig másodlagos. Ettől a légkörtől van hányingerem de nagyon. Akinek nincs semmije, az annyit is ér...meg hasonló gondolatok, ezek nekem nem férnek bele ennyi.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
hdanit610
aktív tag
Isten éltessen Radi!
-
joey04
titán
-
Cyberpunk
félisten
válasz radi8tor #152971 üzenetére
Nem, de felesleges korlátnak tartom, legalább lehetne kikapcsolni. Egyébként volt már tá példa, hogy jól jött volna ha a buszon le tudok rántani egy játékot például. Nyilván ki lehet bírni, de frusztráló, ha már ott az korlátlan mobilnet 4G-vel.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
b4zsi-
őstag
Nekem meg az ing nem tetszik.
Amúgy B-L-A-C-K szerinted a Te mobilfelhasználásod már valami "haladó felhasználó" kategóriába esik vagy gyerekfényképezés, böngészés, e-mailezés kategóriába sorolnád?
Mondjuk ez a többieknél is érdekes lehet, mert régóta itt vagyok az iOFF-ba és kitartotok az iPhone mellett a hibái és az ára ellenére.
[ Szerkesztve ]
-
b4zsi-
őstag
válasz B-L-A-C-K #152985 üzenetére
Haladó alatt gondoltam képszerkesztés-videószerkesztés valakinek ugye az iOS elengedhetetlen volt néhány éve az iMovie meg a Garageband miatt például.
Nekem is ugye 5-6 vagy hány éve volt az iPhone 4 akkor keveredtem ide és abban az időben torony magasan verte az iPhone az Android telefonokat sebességben/megbízhatóságban. Az elmúlt időszakban olvasva itt a véleményeket és az ismeretségi körben is többször panaszkodnak, hogy már-már vannak újraindulások/fagyások az iOS alatt is. A rendszer sebesség már android vonalon is évek óta gyors, ezért érdekelt pl. a Te felhasználásod, hogy mi a francért tartasz ki még mindig az iOS melett egy 300 000+ Ft-os telefon mellett.
-
Gsx-rr
veterán
válasz b4zsi- #152986 üzenetére
Ez neked a halado? Akkor az osszes tini akik az Instara szerkeszgetik a kepeiket, nem haladok hanem profik.
Az se normalis aki telefonon egy komoly videot szerkeszget Imovie-val.
Probaltam de ha mar telefonos szerkesztes van jobb es egyszerubb annal!Maradhattal volna off-ban tovabb is!
[ Szerkesztve ]
-
b4zsi-
őstag
válasz Gsx-rr #152991 üzenetére
Szóval azt szerettem volna kihozni az egészből, hogy régebben voltak olyan applikációk, amik miatt a felhasználó az iOS-t részesítette előnyben és mellette a rendszer villámgyors volt és megbízható.
A fórumot olvasva ez kezd megdőlni. Mindenki véleménye érdekelne, hogy ennek ellenére miért maradt az iPhone fronton mikor csúcsdroidokat lehet kapni "olcsóbban" és bizonsági mentés és egyéb dolgokban már egyáltalán nincs akkora elmaradása mint régebben.
Néhány fórumtárs, aki eszembe jut, miket próbált ki:
ittakary - One Plus telefonja volt
madgie - Motorola X talán
icecave - LG G2; Xperia Z1 Compact, Z3 Compact
Galardo - HTC talán
Gsx-rr talán Neked is volt valamilyen Samsung. -
B-L-A-C-K
titán
válasz b4zsi- #152986 üzenetére
Ez így van, már régen felnőtt az android az iOS szintre, telefonjai se rosszak, de egyrészt többször gondolkodtam váltok, de mikor megnézek egy csúcs androidot, nyomogatom sokáig (kollégámnak pl S8) van, úgy vagyok vele ez nekem még mindig nem kell, a telefon szép és jó, de a rendszer számomra nem az igazi. Régen azért váltottam mert már untam a sok állítgatási lehetőséget benne, iOS meg annyit adott amennyi kell, és ez most is jelen lenne. Na meg ott van a megszokás is, de mivel nekem még mindig nincs olyan negatív élményem mint már sok embernek, azaz nálam minden szépen megy, így nincs váltási kényszerem. Ha nekem is 10ből 5x venné be a fejem a Face ID nekem se lenne már X-em, de mivel nálam ez jól megy, meg mint írtam nincsenek nagyobb gondjaim vele, így miért váltsak? Ára meg így hogy mióta telefonjaim vannak és adom veszem a többségével csak nyertem, azaz erre nem úgy kell tekintenem hogy kilökök az ablakon 300 ezret. De most ettől el is tekinthetünk, akár fel is foghatnánk úgy kilökök, viszont nekem ez a hobbim, egész nap a kezemben van, és a legjobbat szeretném használni ezen a vonalon, tetszik is, nincs is vele bajom, akkor miért ne?
Hasonlatként ott a kocsi téma, egy 7 éves kocsit vettem ~2 évre direkt nem olyan magas áron, hogy ne bukjak rajta sokat, mert abszolút nem érdekel. Célom az volt vele, hogy család elférjen benne, biztonságba érezzem magam, és ennyi. Vehettem volna 5 millióért vagy nagyobb értékben is kocsit, de ennek nem láttam értelmét, mert arra hogy néha vidékre lemenjünk meg naponta menjek 20 kilométert nem érdekelt. Viszont ha az is olyan lenne mint a telefon, egész nap használnám, azaz benne ülnék rengeteget, egy évben mennék 10e km helyett 50-100 ezret, akkor már nekem se lett volna mind1 mit veszek.Szóval remélem a lényeget érted ezzel.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
b4zsi-
őstag
válasz icecave #152997 üzenetére
Szerintem, ha Te tudsz váltani iOSről akkor bárki . Te és madgie még az appok kinézetét is megnéztétek egy frissités után
B-L-A-C-K
Ezt hívják márkahűségnek, de értem amit mondasz.
Mondjuk 1-2 éve mióta bejöttek a iPhone + készülék variációk azóta azoknak az igénye is ki lett elégítve akiknek nem volt megfelelő az üzemidő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest