- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
a hétvégén megnéztünk két "új" filmet; Mentőexpedíció és Mr. Holmes
egyik sem csúcs, de annyira azért jók, hogy kár lett volna kihagyni.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
radi8tor
MODERÁTOR
Mr Holmes-től kicsit mást vártam. Több nyomozást. De másról szólt a film.
Mentőexpedíció nekem nagyon tetszett, már kétszer megnéztem.
Nemrég a Kémek hídját is, az is király film, de érteni kell hozzá mi miért történik. Sokaknak szerintem azért nem tetszik, mert nem tudják miről szólt ez a hidegháború.Ja, Legenda is sorra kerül hamarosan, de szerintem párom nélkül nézem. Azt hallottam van benne sok durva jelenet.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Bling95
őstag
Kisebb koromban nekem is rengeteget fajt a fejem, nekem pl vernyomas volt.
-
legenda
válasz -secret- #114803 üzenetére
még nem, de betervezve az is.
radi8tor1; én elolvastam előtte néhány véleményt, így rákészültem, hogy nem a szokásos nagy nyomozósdi lesz, helyén kezelve pedig jó volt.
matt damon nagyot alakít, de nekem nem annyira jön be ez a szerepköre, maradjon csak a bourne és társai akcióknál.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
madgie
titán
válasz radi8tor #114804 üzenetére
A kémek hídja tényleg jó volt, nekem még a Kötéltánc tetszett mostanában A Spotlight is erős témailag de nekem kicsit sűrű és mégis lassú volt.
Sorozatból meg lenyomtuk a Bron harmadik évadját, ez is fenejó lett. Igaz, a vége sose százas (illetve az első évad az volt), de maga a hangulat végig zseniális.
-
Ragnar95
félisten
válasz Totheground #114765 üzenetére
Én ennyire bátran nem tudom kijelenteni, hogy a győzelem megérdemelt volt, a 4. negyedig gyakorlatilag 0 volt a Broncos offense-ének a teljesítménye és 1 offensive touchdown-nal megnyerni a meccset...
A védelem élete formáját hozta mindkét oldalon, azon múlt a meccs, hogy ki tudja kihasználni a védelem kevés hibáját és ez a Broncos lett végül.
Amúgy a Panthersnél a play hívásokkal is voltak bajok, gyakorlatilag alig volt read-option játék, ami az igazi erősségük, az o-line meg kritikán aluli volt egész meccsen.[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ettől elállt a lélegzetem is. Kell egy ilyen lengéscsillapító nekem.
⭐ Stella
-
B-L-A-C-K
titán
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
whitezo88
nagyúr
Kezembe akadt Alexandrában pár japán képregénykönyv (berserk meg hasonlók). Meglepett hogy hátulról előre kell olvasni, de miért? A japán nem visszafelé íródik, mint a héber. Illetve a dupla oldalon belül először a bal aztán a jobb jön?
Itt van pár weeb, világosítsatok fel
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Remélem nem rossz helyen teszem a kérdést. Az iOS 9.2.1 semmiképp sem Jailbreakelhető? Ha igen, akkor hogyan?
Előre is köszönöm szépen!
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz radi8tor #114844 üzenetére
Minden youtube-osnak van rossz, és jobban sikerült videója, de szerintem ez evidens. Viszont már az is nagy dolog hogy meghívták erre őket. De lényegtelen, ha nem tetszik neked akkor nem tetszik, viszont akkor sem sorolnám őket semmilyen kategóriába, főleg ha ránézel a 323 ezres feliratkozó számra, gondolom nem véletlen...
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest