- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
Aktív témák
-
e30st
tag
válasz Cxgrav #43272 üzenetére
hasonló volt velem is, és előfordul hogy a teló ki-bekapcolása segít. A másik meg az, hogy ha full reset-re mész (settings-general-reset-full reset) akkor ugyan minden letörlődik, de utána rendesen fog működni az AppSync iTunesból.
viszont személy szerint én azt tudom javasolni, hogy az app synct hanyagold, azzal mindig csak gondok vannak. ha jailbreakelve van használj installoust, az ingyenes progikat meg wifivel appstoreból is simán le tudod tölteni.[ Szerkesztve ]
-
RumiTT
tag
válasz Cxgrav #43410 üzenetére
Nem tudom melyik a legújabb BB, de letöltöttem a Ts navigont, azzal működik, csak pontatlan szegény. GPS tuti jó benne mert több GPSes program is működött már rajta, most frissítettem 4.2.1re párnapja, régen ment google maps is hibátlanul, ezért nem értem most miért nem.
-
Grafiqs
őstag
válasz Cxgrav #44054 üzenetére
Itt valami nagyon nem stimmel. Mint icecave is írta, nem lehetett volna "simán" feltenni a 4.1-et tekintve, hogy az iTunes nem támogatja már. Jó eséllyel szerintem függetlenítve van a telefon, és a függetlenítés cseszte el. Szerintem 2 dolgot tehettek, vagy telo visza pénz vissza vagy pedig meg kell próbálni rátolni egy 4.2.1-et. Ha úgy sem működik akkor telo vissza pénz vissza.
G
És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
-
zack
nagyúr
válasz Cxgrav #44101 üzenetére
Egyik telefonnál se működik a SIM kártya hot swap cserélése, és nem is fog. Amíg ilyen kártyák lesznek, kizárt hogy lesz ilyen.
A dupla SIM megoldás is úgy működik, hogy eleve 2db kártyát teszel bele, de váltani csak úgy tudsz a 2 kártya között ide-oda, ha újraindítod a telót.mindenki:
Ezt a játékot szedje le mindenki, amíg ingyenes, mert véleményem szerint az app store 3 legjobb játékába benne van! Tegnap úgy rákattantam, pedig csak ki akartam próbálni, hogy 1,5 óra úgy elment hogy észre se vettem.
High Noon
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
-
<NewL>
addikt
válasz Cxgrav #44969 üzenetére
láttál már letiltott vodás telefont?
sokat nézem az aprókat de még sosem láttam. én is úgytudom, hogy nemtiltanak telefontezért is van az aprók között olcsó t-s, cserélnék vodásra iPhone hirdetés
tessék itt egy cikk :
[link]"Mindenkinek megérné 10k-ért elhozni az i4-et aztán fütyülni az előfizetésre." - az nem úgy megy. mert azt rádterhelik, vagy a családodra.
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest