- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Házimozi belépő szinten
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Gubro
senior tag
válasz máyköl #44946 üzenetére
Nem, nem JB-vel kell fuggetleniteni. JB is kell hozza, de a JB-zett keszulek meg nem lesz fuggetlen, ez ket kulon dolog.
Elottem leirtak, a JB alapvetoen nem engedelyezett, csak tudomasulvett dolog, a gari ugrik. A JB-t egyebkent azert tiltjuk, mert az lehetove teszi, hogy fizetos programokat tudj feltenni fizetes nelkul, ezt pedig nem tartjuk elfogadhatonak, innentol ez a warez kategoria, a warez pedig ugyanugy tiltott az oldalon.Nyilvan mindenkinek van errol velemenye, de az Arenan jelenleg a JB es a fuggetlenites is tabutema, itt a zero-tolerancia elve ervenyesul. Lehet arrol vitat nyitni, hogy mi a helyzet az Android root eseteben, bar ott a magyar piacon egyelore nem elerheto fizetos tartalom (egeszen pontosan magyar sim-kartyaval nem elerheto a fizetos resz), tehat ebbol a szempontbol kicsit mas kategoria.
Igen, tudom, es ertem is, hogy van olyan eset, amikor a rendszer tudatos korlatozasa miatt egyes funkciok nem erhetok el JB nelkul, de amig a dev team es a tobbiek nem dontenek ugy, hogy olyan JB-t keszitenek, amivel az egyebkent fizetos tartalom fizetos marad (volt errol szo mar), akkor ujratargyalhatjuk a kerdest. Hozzateszem, hogy nem veletlenul vannak a korlatozasok, nezzetek csak meg az Android hatalmas szabadsaga miatti anomaliakat, a WP7 sem csak azert kotott, mert Steve Ballmerek majmoljak az Apple-t (bar nyilvan van abban logika, hogy a bevalt metodusokat kivanjak hasznlni). Az Apple tudatosan korlatoz, a rendszer stabilitasa szempontjabol igenis megertheto torekves.
-
Gubro
senior tag
válasz BloodyEddie #44953 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy a Cydiat megkapod vele, es ott eleve olyanok vannak, amik nem Apple-approved-ek, tobbek kozott az Installous is...
-
mecsek20
tag
sziasztok
google cloud print megy valakinek iphone-ról? -
BloodyEddie
őstag
Alapból nincsenek benne a warezhoz szükséges source-ok, hanem külön kell hozzáadni, amikor még figyelmeztet is, hogy "illegális dolgokra használható" (a pontos szöveget nem tudom idézni). Önmagában az, hogy valami nem Apple által elfogadott, még nem jelenti azt, hogy illegális. A default Cydia source-okban pedig semmi illegális nincs, legalábbis nem tudok róla. Ez olyan, mintha egy böngészőt akarnának betiltani, mert megnyitható vele egy illegális weboldal.
Nem akarom elérni a jb engedélyezését az oldalon, csak ne keverjük a dolgokat, azért nem olyan egyszerű warezolni. Btw mielőtt letámadna valaki, fizetek a programokért.
(#44956) tikshow: olvasd el a hsz-em, nem elég a Cydia a warezhoz.
[ Szerkesztve ]
-
gYaLo
őstag
Lehet, hogy én tudom rosszul, de a 3g procija 400mhz ra van visszafogva, és láttam youtubeon egy vidit, hogy ráraktak valami 3gs tulajdonságot és 600mhz-s lett a proci, mely a gyári érték.
Tudtok erről valamit ? Esetleg valaki próbálta már ?
[ Szerkesztve ]
iPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
Ferko75HUN
senior tag
Segítséget szeretnék kérni, nehogy hülyeséget csináljak.
Megjött az új 4 es phone-om.
1. Azt gondoltam, hogy a régi 3g-m megpróbálom a notebook-on lévő szűz itunes-al
összeházasítani és ezek után ott fogom szinkronizálni a 3.1.3 miatt.
Itt, ha jól gondolom jobb klikk után áttudom másolni a telefonról a dolgokat az iTunes-ra.2. A 4-est pedig a pc-ről szeretném feltölteni a régi dolgaimmal.
Elég egy sima szinkronizáció, vagy restore from backup?
Előre is köszi , ha van valaki aki válaszol.C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
Gubro
senior tag
válasz BloodyEddie #44957 üzenetére
Igen, a Cydia onmagaban nem illegalis. Ugyanakkor ne felejtsuk el, hogy eleve JB kell hozza, ami a DMCA szerint legalis, az Apple szerint meg garanciaveszto.
A Cydia elegendo a warezhoz, mindent tartalmaz, hogy meg tudd tenni azt, ami mar illegalis. Ugy is mondhatjuk, hogy a kulcs a warezhoz. Igen, tudom, nemcsak warez van rajta, de rengeteg source tartalmaz ilyet, tobbek kozott az egyebkent a Cydian fizetos tartalmat is, megtorve. Mindezek persze nem a Cydian vannak, de ertelemszeruen lehetoseget biztosit erre Saurik szervere. Hozzatehetjuk meg az SHSH blobok tarolasat, amivel a fent emlitett JB megkonnyiteset kivanja tamogatni.
Szerk: mondtam volna olyat, hogy a Cydiat tiltjuk? Emlekeim szerint azt mondtam, hogy a JB-t tiltjuk a forumon.
@Tikshow: szandekosan irtam le, szeretnem vegre tisztaba tenni, rendszeresen visszatero kerdes ez (hozzateszem, hogy a szerkesztosegen belul is sokat beszeltunk mar errol, az MA allaspontjat kepviselem jelenleg).
[ Szerkesztve ]
-
Fercsa
senior tag
A videot belinkelhetned.
A dolog nem lehetetlen, de a parameterek amik a sebesseget szabalyozzak azok kernel szinten vannak, read-only modban. Igy egy kulso program nem eleg hozza. Azert kivancsi lennek ra, videot pls[WEB]:[www.fercsa.com] - [FTP]:[fercsa.myftp.org:21] - [TV]:[sorozatguru.info] - [CM]:[cablemodemhack.tk] - [BiT]:[server-seed.com]
-
BloodyEddie
őstag
Igen, azt mondtad hogy a jb van tiltva és nem a Cydia, én is ezt írtam Ha meg mégsem, akkor elírtam.
Egyébként igaz amiket írtál. Én egyrészt sajnálom hogy ilyen szigorú a hivatalos álláspont (mármint a MA-é), másrészt örülök neki, mert ha nem lenne tiltva a jb, csak erről szólna a fórum.
-
fireproof
őstag
Azt nem tudjátok hogy ha a VIBER progival akarok telefonálni akkor csak nekem kell WIFI-n lennem vagy annak is akit hívok?
-
Miamiquake
aktív tag
Üdv
Vodafone tényleg nem tudja számla tartozás miatt tiltani i4-eket?
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
tikshow
addikt
válasz Miamiquake #44964 üzenetére
tetelezzuk fel, h ellopjak a telefonodat, orulnel, ha le tudnak tiltani vagy sem?
a valasz kerdesedre, termeszetesen le tudjak, le kell tudniuk tiltani
-
Cxgrav
senior tag
válasz fireproof #44963 üzenetére
Én épp ma VIBER-eztem a bnőmmel és a haverommal is és sztem a hang minősége sokkal jobb, mintha simán beszéltünk volna...
Én és a bnőm wifiről, haverom 3G-ről.
Ha jól tudom, akkor mind a 2 félnek wifin és/vagy 3G-n kell lennie a hívás létrejöttéhez, ellenkező esetben a Viber egy Missed Call-t küld értesítésként.
Valamint mind 2 félnek telepítve kell lennie a Vibernek. A hívás akkor történik biztosan a Viberen keresztül ha a tárcsázás lila háttérrel jelenik meg, a másik félnek is a fogadás lila hátteret kap... Akit hívnak Viberen, annak a beállított csengőhangtól eltérően csörög az iPhone-ja[ Szerkesztve ]
Picture me Rollin' by 2pac
-
Miamiquake
aktív tag
válasz BloodyEddie #44967 üzenetére
Igen, számlatartozás miatt.
T tudom hogy konkrétan 1 évig le tudja de voda tényleg nem? NAGYON FONTOS LENNE!!!☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Cxgrav
senior tag
válasz Miamiquake #44968 üzenetére
Miért ne tudnák?
Mindenkinek megérné 10k-ért elhozni az i4-et aztán fütyülni az előfizetésre.Picture me Rollin' by 2pac
-
rolcsibácsi
őstag
Én nem igazán értem hogy mi a különbség a cydia es a jailbreak között.. Nemigazan vagyok otthon az android hekkelesben, de a rootolas meg miegyeb ami pl az Sgs fórumban megy az szerintem semmiben nem különbözik a jb-tol így nem értem hogy az miért engedett.. Maga a jb is olyan dolog ami jobban kiaknazza a telo képességeit, ezért is lett elfogadva valahol maga a jb, hisz az meg nem warez.. Egyszerű szoft tuning a saját telefonomon amit megvettem.. Alapból a cydia felrakasaval nem tud senki letölteni fizetős tartalmakat ingyen.. Ergo olyan mintha rootoltam volna.. Ezzel meg nem értem mi a baj, vagy torvenybeutkozo.. Engem speciel jobban érdekelnének ilyen tuning jellegű szakmai dolgok mint naponta 500szor végigolvasni ugyanazokat az alap kérdéseket meg azt kitargyalni hogy kinek milyen tok jön be stb.. Inkább lenne szakmai szerintem. De belátom azt is hogy nehéz lenne kordában tartani azt is hogy ha engedett lenne akkor a warez is elindulna vele... Így értem hogy tabu es jó is ez így, ha mélyebb dolgok érdekelnek arra van más website.. De akkor telleg nem értem hogy más telok hekkelese miért nem tiltott téma...
-
-
joey04
titán
És akkor ez az álláspont meg fog változni, ha lesz valami az ipa god nevű cuccból? Ez lehetővé tenné, hogy jb nélkül fussanak tört appok. Azért írom le, mert még nem létezik a dolog, szóval (még) nem warez. A függetlenítés nem lehet ok a jb ellen egy ilyen után. Itt Bog ugye nem a warezt hozta elsőszámú érvként a jb ellen.
[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
válasz joey04 #44972 üzenetére
Az ipagod maximum fejlesztőknek lesz használható, mivel te nem fogod tudni felrakni. (megoldható hogy felmenjen, de ahhoz kell egy fejlesztő aki megcsinálja és ehhez a forráskód kell). Érthetően nem fog bekerülni apstore-ba. MIvel arról írsz , hogy jb nélkül (így cydia kizárva).
[ Szerkesztve ]
-
Everman
addikt
válasz rolcsibácsi #44970 üzenetére
A warez nem ok a jailbreak tiltására, mert a legtöbb symbian topikban gond nélkül kitárgyalják a szignózást, ami konkrétan warez tevékenységre való.
A rootolás és romfőzés is bűncselekménynek számít a hazai jogviszonylatban, szóval a jb tiltása az oldalon csupán hátrányos megkülönböztetés az oldal gazdái részéről. De mivel ők üzemeltetik az egészet, így szívük joga, hogy milyen döntéseket hoznak.
-
válasz Everman #44975 üzenetére
Pontosan annyira való a szignózás a warezra, mint a jailbreak.
A nokiaprogramok.hu ajánlgatása már más kérdésAddendum: Oké, felvilágosító óra.
A Platform Security egy hasonló biztonsági rendszer, mint az iOS kötelező aláírásellenőrzése. Annyi elvi különbséggel (meg technikailag sokkal, de nem lényeg), hogy anélkül, hogy keresztül kellene menned a Nokián, pár alapdologhoz házilag is van jogod fejlesztőként és felhasználóként is, de ez a jogkör nagyon szűk. Rengeteg API kíván extrát, amihez már Symbian Signed tesztelés és aláiratás kell.
Most nem tudok példálozni nagyon, mert régen volt. De teszemazt szeretnék egy valamire való fájlkezelőt, ahhoz olyan jogosultság (AllFiles + esetleg TCB) kell, amit még ezzel a folyamattal se adnak oda a parasztnak.
A legtöbb hacket, meg kis utilt azért kell a felhasználónak magának aláírnia, mert a fejlesztő nem tud/akar az aláíratással szarakodni (ami mostanra már lényegesen olcsóbb, de egy hacket nem hinném hogy felengednek a Store-ba, úgyhogy tarkónlőtt ügy).
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
Solar_Wind
senior tag
Nincs Appstore, valamit fejlesztenek...
Épp tegnap este töltöttem le 3 frissítést, kb. 1 óra volt, mire megérkezett. -
<NewL>
addikt
válasz Cxgrav #44969 üzenetére
láttál már letiltott vodás telefont?
sokat nézem az aprókat de még sosem láttam. én is úgytudom, hogy nemtiltanak telefontezért is van az aprók között olcsó t-s, cserélnék vodásra iPhone hirdetés
tessék itt egy cikk :
[link]"Mindenkinek megérné 10k-ért elhozni az i4-et aztán fütyülni az előfizetésre." - az nem úgy megy. mert azt rádterhelik, vagy a családodra.
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
JamesHun
addikt
sziasztok
ha a kontaktokba beállítok születésnapokat , akkor mikor jelez a telefon, vagy ha nem jelez korrekten, akkor milyen ingyenes / fizetős progival lehetne ezt korrekten kezelni
ma van egy beállított szülinap, de még semmi jelzést nem láttam :S
szerencsére SE telefonomba is be volt állítva és ő jelzett reggel 8 kor, hogy xxy nak szülinapja vanKöszi a helpet
SeriesX: JamesSHun
-
Cxgrav
senior tag
válasz <NewL> #44982 üzenetére
Ez 2009-es cikk... Ne haragudj ezzel mit csináljak? 2011-et írunk. Ha az Appleből meg a T-ből indulok ki, akkor nem hiszem, hogy a Voda megengedheti magának, hogy ne tiltsa az iPhone-t. Ha ráterhelik a családomra, akkor a T minek tiltja a telefonokat, ha úgy is megkapja a pénzét?
Picture me Rollin' by 2pac
-
Feka87
tag
sziasztok.
múlt héten föl hívtam a vodafone ügyfélszolgálatát, egy hölgyel beszéltem .. kérdésem a következő volt, hogy ha valaki elöfizura vesz egy iPhone 4 de időközbe föl mondja a szerződést le tiltjáke magát a készüléket .. azt mondta 100% nem tiltják le .. cimborám vett a tegnap egy i4 neki a vodafonnál azt mondták 2 havi tartozás után a telót is le tiltják.
mi az igazság?
köszi__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.
-
Feka87
tag
értem, de én úgy vettem az ipfonemot,h az illető 29000ft vásárolta valami nagy előfizetéssel, én mielőtt megvettem a készüléket azért érdeklődtem meg, hogy itt a tiltás működike mint a t-mobilenál.
tehát ha nem fizeti az előfizut akkor letiltják a készüléket.köszi
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.
-
Dusee
őstag
ebben semmi féle "3gs tulajdonságot" nem rak a telefonra, csak downgrade-el 4.2.1-es szoftverről 3.1.3-ra, és mivel olyan sokat mondogatta a BB-t, talán az a lényeg benne.
ezt nem tudom, h gyorsabb lesz-e a 06.15.00-ás BB-vel a 3g, ezt majd vmi okos megmondja, de tuti h nem lett 600mhz-es ettől, amit a videoban csinált a srác. -
Fercsa
senior tag
A lenyege az egesznek, hogy ez egy 3.1.3-as iOS amibe atuteltek par funkciot az iOS4-bol. Igy gyakorlatilag ugy nez ki, ugyan azt tudja, mint a iOS4, de a regi rendszer alapjain ami alapbol gyorsabb.
Info: [link][WEB]:[www.fercsa.com] - [FTP]:[fercsa.myftp.org:21] - [TV]:[sorozatguru.info] - [CM]:[cablemodemhack.tk] - [BiT]:[server-seed.com]
-
gYaLo
őstag
Értem..
Köszi a felvilágosítást, srácokÖrülnék azért ha fel lehetne tuningolni a telót
-
Peti567
aktív tag
Vettem egy Apple univerdal Dock-ot és ugye ahhoz nincs külön iPhone 4 betét, ezért az iPod Classic betétjébe tettem be és abba is jól megáll!
A kérdésem az lenne hogy érdemes venni egy direkt i4 nek gyártott betétet, merthogy abba biztonságosabban, jobban áll a teló, vagy ne költsem rá a pénzt, mert ugyanez mint az iPod Classic betét?Másik kérdésem az lenne hogy a távirányítón a menü gombnak mit kéne csinálnia? (nekem semmit nem csinál)
Köszi
-
telya
aktív tag
ez hulyeseg, a cydia-ban es jailbreak-ben semmi illegalis nincs onmagaban.
"A Cydia elegendo a warezhoz, mindent tartalmaz, hogy meg tudd tenni azt, ami mar illegalis."
ennyi erovel az iphone vagy barmilyen szamitastechnikai eszkoz onmagaban mindent tartalmaz hogy meg tudd tenni ami illegalis. semmi nem akadalyoz meg cydia/jailbreak nelkul sem hogy illegalis tartalmakat tegyel a telefonodra. szoval ezt az elvet kovetve akkor tiltsuk be az egesz iphone-t es zarjuk be a topicot, meg vele az egesz ph forumot, mert lehetove teszik hogy meg tudd tenni ami illegalis. nevetseges ami itt van. egy ertelmes okot nem latok amellett ami itt megy. ha peldaul az apple fizetne ennek az oldalnak hogy ne lehessen szo jailbreakrol/cydiarol, akkor meg ertheto lenne a dolog, de errol sem hiszem hogy szo lenne. (vagy ha errol van szo, csak mondjatok meg, es nem lesz tobb kerdese senkinek) -
csokimikulas
tag
Érdekes dolgot csinált ma a 4-esem. Telefonáltam vele, leraktam, majd amikor 20 perc múlva ránéztem a telefonra, ki volt kapcsolva. Aksi nem merülhetett le. Próbáltam bekapcsolni, semmi. Home+bekapcs gomb, semmi. Hazaértem, rádugtam a gépre, negyed óra múlva magához tért. Aksi 50% felett. Csinált már valakinek ilyet? Ez mitől lehetett?
-
gYaLo
őstag
Szerintetek ez az OC módszer működőképes ?
-
gYaLo
őstag
válasz csokimikulas #44997 üzenetére
JB vagy függetlenítés van rajta ?
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest