- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsonesz
tag
iTunes-os csengőhang babrálásnak itt szájbarágósan le van írva a menete.
-
Zsolaf
addikt
Gyári adatkábelben van hosszabb mint amit adtak 4S-hez? ha van hol lehetne beszerezni?
-
peugeotmate
őstag
Nekem is ugyanez a problémám lenne[link]
Be lehet állítani valahogy a gyári naptár klienst, hogy a Google naptáron belül ne csak a "Saját naptárak" részt lássa a készülék, hanem a "Más naptárak" kategóriát is?
Utóbbiban vannak a névnapok, ünnepnapok...stb. feljegyzéseim, de ezeket sajnos nem akarja szinkronizálni az iOS.Van erre már/még megoldás?
[ Szerkesztve ]
meg
-
adam3
aktív tag
válasz peugeotmate #52704 üzenetére
Ittittitt: https://www.google.com/calendar/iphoneselect
-
ferrari1
őstag
válasz Ragnar95 #52707 üzenetére
Köszönöm! Akkor nem csak én nem találtam, szomorú vagyok. BT headsetet használok. Hívom az illetőt, visszateszem a tokjába. Ezután a hívott fél elutasítja akármilyen okból. Kijelző nincs bekapcsolva a tokban és a következő feloldáskor kérdés nélkül hívja az illetőt, mikor nem is azt szerettem volna.
-
buci30
addikt
Sikerült a csengőhang Köszönöm a helpeket!
A hiba a felhasználóba volt ismétOlyan program érdekelne ami ha elmulasztott sms vagy hívásom volt, akkor belehessen állítani ,hogy mondjuk xy idő múlva jelezzen ,hogy ne felejtsem el.
Persze ezt egyszer szeretném beállítani és utána ha ilyen van és nem vok telefon közelbe akkor automatikusan jelez mondjuk 2percenként.iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Ragnar95
félisten
válasz buci30 #52710 üzenetére
Ilyen nincs JB nélkül, mivel ehhez e rendszerbe kell belenyúlni.
SMS-nél tudsz csak annyit tenni, hogy beállíthatod, hogy hányszor rezegjen/jelezzen, de az is csak arra jó, hogy amikor megjön, akkor többször jelez egymás után.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Kicsirics77
veterán
válasz Ragnar95 #52711 üzenetére
TU-val sem tudtam visszaállítani
vagy 11-es hiba vagy a szokásos 3194
marad a 7 mert most nemtudok érdemben foglalkozni vele,mert munka miatt folyamatosan kell a telefon
majd ha lesz több idő.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
samgar
őstag
Mondjuk ez meg betanal sem sikerült. SMS főképernyőn, jobbra slide, majd telefon újraindul.
Oppo Find X5 PRO
-
TigerCat
nagyúr
Kipróbáltam a lezárt rendszeren vészhívás hibát. Beütöttem a munkatársam számát, párszor megnyomtam a hívás gombot, majd elszállt az egész OS, újraindult és hívta a beütött számot. 2x megcsináltam, tök jó...
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
Blyan
félisten
Egy hét után elmondhatom, hogy szinte teljesen jól fut a 7 a 4S-en. Sebességbeli gondok nem igazán vannak, egy bajom van, kétszer annyi memóriát lezabál, mint a 6.1.3.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Topikgazda
Hogy érted,hogy "jó lett"? Notif centerben ugyanúgy nincs benne iOS 7 alatt, mint ahogy benne volt a 6-os alatt. Meg kell nyitni a calendar appot, ott ott van az összes névnap, de a NC-ben nem.
szerk: csak arra reagáltam,hogy lehet, oszy is azt akarta,hogy iOS 7-en működjön úgy, mint 6-on, de majd mondja, mert nem biztos.
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
peugeotmate
őstag
A Saját naptáraimon fülön felül a Más naptáraknál az egyik egy URL címről szedi az adatokat. Lehet az a probléma, hogy onnan tölti be? Ezt a syncselectet amúgy gépen vagy a telefonon pipáltad ki? (Mondjuk én már mindkettőn megcsináltam...)
Amúgy iOS 6-ot használok.[ Szerkesztve ]
meg
-
adam3
aktív tag
-
dzsonesz
tag
válasz peugeotmate #52719 üzenetére
Esetleg még azt is megnézheted a beállításokban, a naptáraknál, hogy melyik fiók van beállítva alapnaptárnak.
Illetve ha megnyitod a naptár alkalmazást és lent-középen rányomsz a naptárak feliratra, itt kipipálod azt amit látni szeretnél.Több ötletem nincs..
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Ha még nem volt: október 11 lehet a Telekomos i5s és i5c megjelenés: [link]
Mondjuk ezekben azért bízok, mert tavaly is tudták már a hivatalos T-s bejelentés előtt, ennek köszönhetően tudtam megrendelni neten egy héttel azelőtt, hogy a sok ráérős ember sorban állt a premieren. Persze, kiszállítani csak a premier napjától szállították ki a készülékeket, annak, aki így rendelte.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
peugeotmate
őstag
válasz dzsonesz #52727 üzenetére
és adam3:
Úgy tűnik megoldódott a probléma. Még egy hónapja jelszót változtattam a Google fiókomban és az iPhone beállításainál a régi volt még megadva. Ezidáig ez nem jutott eszembe a hiba forrásaként. Persze nem jelzett vissza, hogy rossz lenne. A gyári mail klienst meg nem is használom, hanem a Google Gmail app-jét, így eddig nem is tűnt fel hogy rossz lenne. Köszönöm a segítséget!Egyébként azt nem tudja valaki, hogy a saját naptáraimhoz miként tudnék egy URL által hozzáadni további eseményeket? Mert ezt én csak úgy tudom megcsinálni, ha a más naptárak közé veszek fel ilyet.
[ Szerkesztve ]
meg
-
törölt tag
Egyik baratomnak nem olyan kartyaja van amit meglehet adni (Otp maestro), de akar venni cuccokat. Ilyenkor mi a teendo?
-
Ragnar95
félisten
válasz #51177472 #52731 üzenetére
Igényeljen a kártyához webszámlát, az a legegyszerűbb és azt adja meg
Amúgy csak giftcarddal tud vásárolni kártya nélkül, de tudtommal a magyar AppStore-ba nincs gift card.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ombi5
őstag
udv. Van felrakva egy box nevu felho programom,de a pontos nevet sehol sem irja ki. Anno 50Gb szabad tarhelyet adtak,ha idoben regisztralsz. Azt szeretnem megtudni, hogy mas platformon is telepitheto e,mivel baratommal szeretnek nem iOS keszuleken dolgokat megosztani?! Hogyan tudom kideriteni a pontos nevet? box (kék-fehér) az ikonja?!
-
buci30
addikt
Reggeli ébresztő programnak mit használtok amit nem gátol meg az elindulásba a képernyő zár?
Radios megoldást nem találtam mert amit néztem az nem indult el mert a képernyő zár nem engedte.
De a legjobb ez lenne.
Ha nem akkor marad szokásos egy szám de azt is mivel lehet?iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Ombi5
őstag
Koszonom ez az!
-
Orient84
aktív tag
Sziasztok,
feltoltam az ios7 rendszert a 4s-emre,grafika elég jó,csak lenne pár kérdésem.Mielőtt feltettem rá az ios7et-felhőbe elmentettem az alkalmazásokat,stb.ÉS mióta fent van a rendszer,felhőből nem tudom letölteni,és mást sem tudok letölteni a store-ról.
Tudja valaki mi lehet az oka?Köszi!
-
buci30
addikt
Elsőre 2 dolog hiányzik nekem már csak Help.
Egy ébresztő óra.
S ,az aksi kijelzés mert itt nincs ki írva %-ba.iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
-
buci30
addikt
válasz icecave #52688 üzenetére
Én ezt rendeltem és kellemeset csalódtam
Azt hittem nem lesz olyan frankó de nagyon is az.
Kemény műanyag, szépen átlátszik a hátulja is így látszik az alma....
Oldalán a gomboknál kivágva. Oldalt védve hátul is alul felül végig kivágva nem csak a csatiknál.
Persze ez logikus mert ugye alul van a hangszóró.
S elől picit kijjebb van mint a kijelző de nem nagyon.
Fogásra jó és teljesen olyan mintha nem is lenne rajta látszatra s az ár se utolsó nem 5-10 ezer.
Én ideglenesbe vettem ,de asszem marad[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Sanya72
csendes tag
Sziasztok.
IOS7 alatt ha olyan programba lépek ahol felugrik a billentyűzet, elég torz hangja van a billentyűzet hangjának gépeléskor. Ha a fülemhez emelem a telefon alját amikor a billentyűzet aktív halk sistergés hallatszik az alsó hangszoróból. Más is tapasztalta ezt?
B.S. -
TakeIt
tag
Szerintetek annak ellenére hogy az i5 forgalmazása leállt körülbelül meddig lesz kapható mondjuk a T-mobile-nál?
-
buci30
addikt
válasz bigdady #52747 üzenetére
Nem igen mozog benne épp ,hogy egy kicsit most ,hogy mondtad. De remélem nem....
De patentosan ment bele.De ebből egy puha műanyag meg amit láttam még az meg nem ilyen átlátszó hátul hanem kicsit homályos vagy matt.
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Facebook és Messenger
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Vallás
- Kedvenc zene a mai napra
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs