- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
cross56
senior tag
válasz tetova #302550 üzenetére
Füles csoportban is pont most ajánlottak az ankert, de itthon az miért nem elterjedt? Egy ipon tesztet találtam róla, ott egyébként nagyon dícsérik és szimpi is a füles.
Gubu0101: Igazából én is együtt tudnék élni ezeknek a funkcióknak a hiányával, úgyhogy egyelőre nem zártam ki a buds2-t sem.
-
Bondix
tag
Van a AdblockPlus és van még egy az Adblock pro
Az utóbbi fizetős de az első 7 nap ingyenes.
Nekem elsőre a pro nevűvel gyorsabban töltődnek be az oldalak és mondjuk eddig amit próbáltam oldalakat tippre kb 30oldal abba a pro mindegyiknél fogta a plus az 3 oldal volt ahol nem minden hirdetést fogott meg.
Mondjuk ez nem akkora gond hogy fizessek 3000xy Ft-ot egy évre de az h gyorsabban toltodnek az oldalak az már kecsegtetőbb.
A wiper pedig nem ismerem azért is kérdezem mi lehet a nagy különbség ezekbe?De ez saját vélemény és pár órája tesztelem tehát.
Van aki már próbálta ezeket vagy használja, hogy tudjon véleményt mondani?
[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
Ugy latom a hotspotot is sikerul elcseszni.Megy 10-20 percet megszakad az internet,feloldom a telefont megint vissza csatlakozik Megint parperc megint megszakad Csak hotspot alatt csinalja ezt.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
kisskaresz21
csendes tag
Sziasztok. Történt velem egy olyan eset, hogy vettem egy iphonet (11 pro), bejelentkeztem, apple ID, Google meg hasonlók. Na már most a telefon elromlott, nem érzékel a kijelző. Holnap az eladó visszaveszi, de valahogy szeretnék kijelentkezni. Hogyan tudnám ezt megtenni így, hogy a telefon tehetetlen? Köszönöm, hogy elolvastad, mégjobban köszönöm ha segítesz.
-
sgeza
veterán
válasz kisskaresz21 #302561 üzenetére
Bejelentkezel azzal az apple azonosítóval mondjuk pc-n, és törlöd a készüléket a fiókodból.
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz kisskaresz21 #302561 üzenetére
icloud.com [link] Lokátor - iPhone 11 pro törlése.
A SIM kártyát valszeg át kell rakni egy másik telefonba, mert arra megy az ellenőrző kód, az iCloud bejelentkezéskor.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
juve600
nagyúr
Sziasztok !
Fiamnak elromlott az Airpods 2 egyik fele. MM garanciás, beadtuk.
Ma vissza kaptuk, papír szerint cserélték a bal meg a jobb fülest is. Viszont valami nem jó mert 3 óra alatt sem töltött fel egyik fele sem.A bölcsőt nem cserélték elvileg. Ha rá van dugva töltőre akkor is csak narancs sárgán villog. Mi lehet a gond ,vagy mit tudunk vele csinálni ?[ Szerkesztve ]
-
dud998
őstag
válasz juve600 #302564 üzenetére
Töröljétek a telefonról a bluetooth menüben, majd a tokon lévő gombbal reseteljétek.
[link]“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
Zoona
aktív tag
Sziasztok,
Alin most kb. 7500 Ft-ér meg lehet venni a UGREEN 65W PD Charger Quick Charge töltőt - ez jó ár érte? Szeretnék egy töltőt amin tudok egyszerre két telefont tölteni, meg talán később ha lenne egy tablet - de 3 eszköz nem lenne rajta egyszerre, inkább a 2 mostani töltőmet kényelmesebbé tenném és egyet használni helyettük.
Van még akciós a Baseus Gan2 Pro töltője de az 12 ezerre jönne ki, de feleslegesen overkillnek érezném magamnak
Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
-
xigris
őstag
Sziasztok, hogy lehet beállítani a fitnesz alkalmazást hogy szinkronizáljon a zeppel(amazfit gtr2e).
A Ios 16 volt a telón megtudtam csinálni de már nem tom hogy. a 17 óta újra hozzá kéne adni de nem tudom mit csináltam -
dud998
őstag
-
hippo0315
senior tag
Szervusztok!
Segítséget szeretnék kéri.
Adott Iphone 15 és Watch Series 8, mindekttő a legfrissebb szoftvrekkel.
A telefon esetén az időjárás alkalmazásnál a beállítás, hogy mindig a jelenlegi hely adatait mutassa (ezzel nincs is gond).
A gond az órával van, mert egyszerűen nem utatja az Iphone tükrözött adatait, bár a beállításban az van kiválasztva.
Mit lehet ilyenkor tenni, esetleg találkozott már valaki ilyen hibával?
Előre is köszönöm az infókat. -
HoppMaster
aktív tag
Lenne egy érdekes észrevételem és egyben kérdésem is. Adott volt egy iPhone 14ProMax amit eladtam és adataim icloud-ból vissza szerettem volna tölteni egy 7Plus-ra, de sok alkalmazást vissza se töltött és olyanokat meg letöltött amiket csak kipróbáltam és utána le is töröltem.
Ez vajon hogyan lehetséges? -
félisten
-
Topikgazda
válasz hippo0315 #302572 üzenetére
Ismert bug, az elvileg holnap érkező 17.1 már ezt javítja. Addig is, annyit lehet tenni, hogy a privacy részen iPhone beállításokban, az időjárás appnak állítsd be, ahol a location-t használja először arra, hogy soha, várj kicsit, majd vissza a mindig-re, vagy amíg az appot használod. Esetleg ha még mindig nem mutatja, akkor az óra app beállításaiban lehet resetelni a sync-et.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Topikgazda
válasz HoppMaster #302573 üzenetére
Valószínűleg a két telefonon levő, jelentősen eltérő verziószámú iOS okozza ezt a helyzetet.
-
johnnyvsr
tag
válasz tetova #302582 üzenetére
Sziasztok! Az Apple watch csak akkor elemzi az alvást, ha az alvás ütemezés bent van a telefonon ? Magyarul attól függetlenül ha le fekszek automatikusan nem érzékeli hogy alszom?
masik kérdésem az lenne, hogy szerintetek akkumulátor élettartam szempontjából vezetekesen vagy vezetek nélkül jobb tölteni a telefont ? Vagy mindegy?
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz johnnyvsr #302583 üzenetére
Szia!
Csak akkor nézi ha be van kapcsolva a fókusz
Akkunál kevésbé számít, hogy vezeték vagy vezeték nélkül, inkább az, hogy minden nap 100ra töltöd, vagy 85 körül leveszed. Én mindig 40 és 80 közt tartom, napi 0,3 ciklus megy bele, az 1 helyett.Semmi sem igaz, minden megengedett.
-
xigris
őstag
válasz szabonagyur #302574 üzenetére
Köszi ez nekem is megvan de nem csinál semmit
-
esbii22
őstag
válasz s.Oliv3r #302584 üzenetére
Attól hogy 100-ra tölti valaki még nem megy bele 1 ciklus. Én 30 %-nál rakom fel este töltőre. Ez 0,7 “ciklus”. Míg a te logikád alapján ugyanennyi ciklus menne bele mert azzal a 40-80 közötti tartással egy nap kétszer is kellene tölteni
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
Schafranek
tag
Sziasztok!
Hogyan lehet törölni Appstore-ban a keresési előzményeket?
Otium est pulvinar diaboli.
-
félisten
-
senior tag
válasz johnnyvsr #302583 üzenetére
Ha az alvásütemezés be van kapcsolva, akkor viszont automatikusan érzékeli, legalábbis nálam így van. Tehát pl. ha továbbalszol, akkor továbbmér. Viszont legalább 30%-os akkumulátortöltöttség-szint kell ahhoz, hogy az automatikus alváselemzés bekapcsoljon.
[ Szerkesztve ]
-
válasz szabonagyur #302589 üzenetére
Alap megállapítás: (én) nem szeretem a TWS füleseket (mindig akkor merül le, amikor nem kéne, valamint már többször kisodortam a fülemből.)
Lightning csatis készülékem van, a kérdés az lenne, hogy egy Lightning 2 Jack átalakító az "csak" kábel, vagy ezekben is van valami DAC szerű elektronika?
Másképpen megfogalmazva, mindegy milyet szerzek be, vagy abszolút nem!?
-
M1995
aktív tag
válasz Oldman2 #302591 üzenetére
Az egyszerű megoldás ár-érték arányban a gyári:
Lightning-adapter 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozóhoz
24-bit/48 kHz amit tud.
-
-
-
senior tag
válasz Oldman2 #302596 üzenetére
Nekem van egy ilyen átalakítóm,, BMW eredeti tartozék, az egyik vége lightning, a másik egy USB-A és egy Jack apa az AUX-ra. E90-es és 2017 előtti F30-as(nem LCI) BMW-kben az USB-A dugó nem csak tölt, hanem integrálja is a telefont az autó menürenszerébe.
Ha érdekel, írj rám privátban.[ Szerkesztve ]
-
werszomjas
addikt
Androidról iOS-re költözök.
Ezzel a Váltás iOS-re programmal csak az sms-eket vittem át.1. Névjegyek Google-ban vannak szinronizálva. Ezeket látom is. Hogyan tudom őket áttenni az icloud kontaktok közé?
2. Fotók a Google Fotókban szinkronizálva. Több 1000db. Hogyan tudom ezeket átrakni az icloud fotókba?
3. A Google kontakthoz tartozó fotókat meg tudja valahogy jeleníteni a Kontaktokban?
4. A Mail appban nem szeretném látni a gmail-es leveleimet, arra külön a Gmail appot használom. Enélkül tudom szinronizálni a Google-s névjegyeket, naptárat ?üdv
-
Parson
addikt
válasz werszomjas #302598 üzenetére
Fölösleges mindent költözteni szvsz. Elég egyedül a kontaktokat 'importálni' egy gmail account hozzáadásával, de csak a kontaktok bekapcsolásával.
A többi meg maradhat ahol van, és google mail / foto / naptár appal elérni. Szvsz jobb és kényelmesebb így + kevesebb bug jön elö.
Fotókat én nem tárolok a kontaktoknál, így erröl nekem nincs tapasztalatom, de igényem sincs rá...[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
sgeza
veterán
válasz werszomjas #302598 üzenetére
1. Például exportálod, majd importálod az iCloudba. Úgy néztem, hogy az alkalmazásban nincs közvetlen áthelyezés funkció. Viszont miért akarod áttenni? Nem jó a Google fiókban? Kikapcsolod az iCloudban a Kontaktok szinkronizálását, és ennyi. Marad minden a Google fiókban. Én például így használom.
2. Például mindet letöltöd a telefonra, és bekapcsolod a Fotók szinkront. De akkor utána kapcsold ki a Google fotókat. Viszont itt is kérdés számomra, hogy miért nem maradsz akkor már a Google fotóknál? Teljesen jól használható! És egyébként olcsóbb is. Én például ezt használom. Viszont ha ennél maradsz, akkor meg kapcsold ki a Fotók szinkront, utána pedig a biztonsági mentésnél a Fotók adatainak mentését!
3. Igen. Nekem simán megjeleníti.
4. Igen. A Google fiókbeállításon belül azt kapcsold be/ki, amit szinkronizálni akarsz a rendszerrel. Tehát itt kapcsold ki a leveleket! Így nem lesz benne a Mail alkalmazásban, de a Gmail ettől függetlenül teszi a dolgát. Szintén azt tudom mondani, hogy ezt is így használom. A gyári Mail helyet szerintem jobb a Gmail a gmailes levelekre.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest